Prijava v profil

K. B. KOKOT, D.O.O.

K. B. KOKOT, D.O.O., GORIŠČNICA

strojne inštalacije, novogradnja in sanacija strojnih inštalacij, ogrevanje, prezračevanje, toplotne črpalke, plinske inštalacije, hlajenje, vodovod

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica,

Boštjan Kokot
predstavnik podjetja

Moškanjci 45A, 2272 Goriščnica
Tel: 02 743 ...

Velikost ekipe: 15
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 2008
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 1.110.000 €

Pri podjetju K.B.KOKOT d.o.o. se od leta 2008 ukvarjamo z izvedbo del, ki se tičejo novogradnje in obnove strojnih inštalacij. Naša profesionalna ekipa mojstrov se ukvarja z ogrevanjem, prezračevanjem, klimatizacijo, montažami in zagonom toplotnih črpalk, vodovodnimi inštalacijami, plinskimi napeljavami in še kaj bi se našlo. Uredimo montaži in zagon talnih in stenskih bojlerov, sončnih kolektorjev, peči na pelete, peči na drva, peči na plin, montažo in vgradnjo kamina, opravimo pa tudi ostala dela s področja strojnih inštalacij. Lahko se pohvalimo z našo zanesljivostjo in hitro odzivnostjo. Prepričajte se sami.

Kamini

Goriščnica, Podravska

Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

KAMINI
Kamini na plin, kamini na trdo gorivo, kamini na pelete, kamini na alkohol, kamini za ogrevanje zraka, kamini na sevanje, toplovodni kamini.

Ponudba
KLIMATSKE NAPRAVE
Klima naprava za dom, montaža klima naprave, popravilo klimatske naprave, klasična klima, prenosna klimatska naprava, prenosna klima.

Ponudba
OGREVANJE
Montaža talnega gretja, plošče stenskega gretja, zamenjava radiatorja, gretje na stropu, ogrevanje na plinski kotel, peč za pelete, montaža kotla na kurilno olje, nasvet za toplotno črpalko, izvajalec za strojne inštalacije.

Ponudba
PEČI NA DRVA, PEČI NA PELETE
Kotli za uplinjanje na drva, kotli na sekance.

Ponudba
PLINSKE NAPELJAVE
PREZRAČEVANJE
Prisilno prezračevanje, rekuperacija za stanovanje, klima naprava z možnostjo prezračevanja, centralno prezračevanje hiše, prezračevanje posameznih prostorov.

Ponudba
SONČNI KOLEKTORJI
Kolektorji za sanitarno vodo in ogrevanje, ploščati solarni kolektorji z bakrenim absorberjem, cevni vakumski kolektorji, celoten solarni sistem za ogrevanje in sanitarno vodo.

Ponudba
STROJNE INŠTALACIJE
Novogradnje kotlovnice, sanacija kotlovnice, delilniki ogrevanja, plinska kotlovnica.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za talno in radiatorsko gretje, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda.

Ponudba
VODOVODAR
Vodovod pri novogradnji, odtočna kanalizacija, vodovodarska dela, montaža tuš kabine, ugodne vodovodarske storitve, izvajalec vodovoda. Izvajamo s pooblaščenimi izvajalci.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Goriščnica , Podravska in v okolici izvajamo:

Moškanjci 45A, 2272 Goriščnica
Kje in kaj delamo

Strojne inštalacije, novogradnja in sanacija strojnih inštalacij, ogrevanje, prezračevanje, toplotne črpalke, plinske inštalacije, hlajenje, vodovod:

Podravska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo