x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš JUBHome, energijsko varčne hiše, d.o.o.

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  JUBHome, energijsko varčne hiše, d.o.o.

  JUBHOME, ENERGIJSKO VARČNE HIŠE, D.O.O., DOL PRI LJUBLJANI

  Rešitve za energetsko varčen dom, izolacija temeljne plošče, izolacija zidov, izloacije strehe

  odzivnost podjetja

  Luka Videmšek
  predstavnik podjetja

  Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol Pri Ljubljani
  Tel: 01 5884 ...

  Projekti: manjši, srednji in veliki
  Ustanovitev: 2013

  Sistem JUBHome BASE je kombinacija toplotno izolacijske kadi pod temeljno ploščo in obodne toplotne izolacije zemljine, ki preprečuje zmrzovanje in tajanje tal pod robovi temeljne plošče nad globino zmrzovanja. Sistem zagotavlja temeljenje stavb brez toplotnih mostov. Minimalna vodovpojnost toplotnoizolativnih elementov (do 2%) in možnost izdelave neprekinjenega hidroizolacijskega ovoja oboda so zagotovilo, da bodo toplotnoizolativnelastnosti sistema JUBHome BASE z leti ostale nespremenjene. Na razpolago sta dve tlačni trdnosti toplotne izolacije in tri standardne debeline sistema JUBHome BASE, ki zagotavljajo toplotne prehodnosti od 0,1 do 0,2 W/m2K. Sistem JUBHome BASE je prvi in zaenkrat edini slovenski sistem izoliranja temeljne plošče s certificiranimi detajli za pasivno gradnjo in certifikatom inštituta Passivhaus. Masivna konstrukcija, celovit pristop h gradnji in izdatna potresna testiranja, narejena na zunanjih inštitucijah, omogočajo, da bo vaša hiša varna tudi ob dogodkih, nad katerimi nimamo moči. Kakovost je naše vodilo od prvih idej in snovanja sistema gradnje JUBHome naprej. Izvedena testiranja, pridobljena tehnična soglasja in certifikati to potrjujejo. Sama zase govori tudi več kot 140 letna tradicija JUB-a.


  JUBHome je nova blagovna znamka skupine JUB, slovenskega podjetja z več kot 140 letno tradicijo, v okviru katere vstopamo na trg s ponudbo energijsko varčnih hiš v katerem koli standardu energijske varčnosti: od varčne hiše, pasivne hiše do plus energijske hiše. Sistem JUBHome je plod lastnega razvoja, ki temelji na lastnem znanju in izkušnjah proizvodnje EPS materialov. Koncept gradnje je zasnovan na energijski varčnosti in učinkovitosti, čvrstosti gradnje ter na hitri in enostavni izvedbi JUBHome je lasten in celovit sistem masivne gradnje v načinu ICF (Insulated Concrete Form), sistem gradnje s toplotno izolativnimi opažnimi elementi. Rešitve zajemajo vse konstrukcijske sklope objekta: toplotno izolacijo pod temeljno ploščo objekta (JUBHome BASE), rešitve za gradnjo sten (JUBHome WALL) in strehe (JUBHome ROOF). Sistem toplotne izolacije pod temeljno ploščo JUBHome BASE in sistem za gradnjo sten JUBHome WALL sta namensko razvita in testirana za gradnjo na potresno ogroženih območjih.JUBHome sistem omogoča gradnjo energijsko varčnih hiš po gradbenih standardih in zakonodaji evropske direktive 2010/31/EU, ki v 9. členu predvideva, da „države članice do 31. decembra 2020 zagotovijo gradnjo vseh novih stavb v standardu sNES – skoraj nič energijskih stavb.“ Ob dostopni ceni in dovršenem arhitekturnem projektu družinske hiše JUBHome stanovalcem zagotavljajo visoko ugodje, nizke bivalne stroške ter optimalno kombinacijo energijske varčnosti, poplavne odpornosti in požarne varnosti, graditeljem pa odlično razmerje med ceno in kakovostjo. V podjetju JUBHome za vas razvijemo projekt vašega novega doma in ga od ideje pripeljemo do izvedbe. Čas gradnje traja do 6 mesecev, naš tim strokovnjakov pa vas vodi skozi vse faze projekta. JUBHome strokovnjaki so pod novo blagovno znamko za energijsko varčne rešitve JUBHome razvili slovenski sistem toplotno izolativnih opažnih modulov iz grafitnega EPS – idealno za energijsko varčne hiše: • masiven in energijsko varčen dom v nekaj mesecih, po fiksni in dostopni ceni, • oblikovanje arhitekture brez omejitev (za vašo hišo se JUBHome modularni sistem preprosto prilagaja vsakemu slogu in vsem urbanističnim zahtevam), • enostavna in natančna gradnja brez toplotnih mostov, • varno naložbo v hišo, zgrajeno po standardih prihodnosti, • dolgoletno brezskrbnost. 

  V bližini kraja Dol Pri Ljubljani , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol Pri Ljubljani

  Ocene

  10/10
  vse ocene
  vse ocene

  Zakaj izbrati JUBHome, energijsko varčne hiše, d.o.o.?  10
  odlična ocena podjetja
  6
  let tradicije in izkušenj

  Kje in kaj delamo

  Rešitve za energetsko varčen dom, izolacija temeljne plošče, izolacija zidov, izloacije strehe:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,