Prijava v profil
JUBHome, energijsko varčne hiše, d.o.o.

JUBHome, energijsko varčne hiše, d.o.o., Dol Pri Ljubljani

Rešitve za energetsko varčen dom, izolacija temeljne plošče, izolacija zidov, izloacije strehe

Za področje
  odzivnost podjetja

  Luka Videmšek
  predstavnik podjetja

  Dol Pri Ljubljani , Osrednjeslovenska
  Tel: 01 5884...

  Sistem JUBHome BASE je kombinacija toplotno izolacijske kadi pod temeljno ploščo in obodne toplotne izolacije zemljine, ki preprečuje zmrzovanje in tajanje tal pod robovi temeljne plošče nad globino zmrzovanja. Sistem zagotavlja temeljenje stavb brez toplotnih mostov. Minimalna vodovpojnost toplotnoizolativnih elementov (do 2%) in možnost izdelave neprekinjenega hidroizolacijskega ovoja oboda so zagotovilo, da bodo toplotnoizolativnelastnosti sistema JUBHome BASE z leti ostale nespremenjene. Na razpolago sta dve tlačni trdnosti toplotne izolacije in tri standardne debeline sistema JUBHome BASE, ki zagotavljajo toplotne prehodnosti od 0,1 do 0,2 W/m2K. Sistem JUBHome BASE je prvi in zaenkrat edini slovenski sistem izoliranja temeljne plošče s certificiranimi detajli za pasivno gradnjo in certifikatom inštituta Passivhaus. Masivna konstrukcija, celovit pristop h gradnji in izdatna potresna testiranja, narejena na zunanjih inštitucijah, omogočajo, da bo vaša hiša varna tudi ob dogodkih, nad katerimi nimamo moči. Kakovost je naše vodilo od prvih idej in snovanja sistema gradnje JUBHome naprej. Izvedena testiranja, pridobljena tehnična soglasja in certifikati to potrjujejo. Sama zase govori tudi več kot 140 letna tradicija JUB-a.

  JUBHome je nova blagovna znamka skupine JUB, slovenskega podjetja z več kot 140 letno tradicijo, v okviru katere vstopamo na trg s ponudbo energijsko varčnih hiš v katerem koli standardu energijske varčnosti: od varčne hiše, pasivne hiše do plus energijske hiše. Sistem JUBHome je plod lastnega razvoja, ki temelji na lastnem znanju in izkušnjah proizvodnje EPS materialov. Koncept gradnje je zasnovan na energijski varčnosti in učinkovitosti, čvrstosti gradnje ter na hitri in enostavni izvedbi JUBHome je lasten in celovit sistem masivne gradnje v načinu ICF (Insulated Concrete Form), sistem gradnje s toplotno izolativnimi opažnimi elementi. Rešitve zajemajo vse konstrukcijske sklope objekta: toplotno izolacijo pod temeljno ploščo objekta (JUBHome BASE), rešitve za gradnjo sten (JUBHome WALL) in strehe (JUBHome ROOF). Sistem toplotne izolacije pod temeljno ploščo JUBHome BASE in sistem za gradnjo sten JUBHome WALL sta namensko razvita in testirana za gradnjo na potresno ogroženih območjih.JUBHome sistem omogoča gradnjo energijsko varčnih hiš po gradbenih standardih in zakonodaji evropske direktive 2010/31/EU, ki v 9. členu predvideva, da „države članice do 31. decembra 2020 zagotovijo gradnjo vseh novih stavb v standardu sNES – skoraj nič energijskih stavb.“ Ob dostopni ceni in dovršenem arhitekturnem projektu družinske hiše JUBHome stanovalcem zagotavljajo visoko ugodje, nizke bivalne stroške ter optimalno kombinacijo energijske varčnosti, poplavne odpornosti in požarne varnosti, graditeljem pa odlično razmerje med ceno in kakovostjo. V podjetju JUBHome za vas razvijemo projekt vašega novega doma in ga od ideje pripeljemo do izvedbe. Čas gradnje traja do 6 mesecev, naš tim strokovnjakov pa vas vodi skozi vse faze projekta. JUBHome strokovnjaki so pod novo blagovno znamko za energijsko varčne rešitve JUBHome razvili slovenski sistem toplotno izolativnih opažnih modulov iz grafitnega EPS – idealno za energijsko varčne hiše: • masiven in energijsko varčen dom v nekaj mesecih, po fiksni in dostopni ceni, • oblikovanje arhitekture brez omejitev (za vašo hišo se JUBHome modularni sistem preprosto prilagaja vsakemu slogu in vsem urbanističnim zahtevam), • enostavna in natančna gradnja brez toplotnih mostov, • varno naložbo v hišo, zgrajeno po standardih prihodnosti, • dolgoletno brezskrbnost. 

  Energijsko varčna gradnja v ICF izvedbi

  Energijsko varčna gradnja v ICF izvedbi

  Gradnja pasivnih, skoraj nič-energijskih (sNES) in plus energijskih hiš ni zgolj prihodnost, temveč sedanjost, saj ob višanju stroškov obratovanja in vzdrževanja le taka hiša pomeni varno naložbo in ozaveščeno ravnanje z mislijo na ohranitev planeta za prihodnje generacije. Take hiše zahtevajo več znanja in celosten pristop k projektiranju in gradnji.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 3465+ uporabnikom
  Zakaj izbrati JUBHome BASE inovativno temeljenje?

  Zakaj izbrati JUBHome BASE inovativno temeljenje?

  Ker bodo morale biti vse nove stavbe po letu 2020 skoraj nič energijske, bo potreben neprekinjen toplotnoizolativni ovoj objekta brez toplotnih mostov. Pri temeljenju to najučinkoviteje dosežemo s toplotno izolirano temeljno ploščo. V primerjavi s pasovnimi temelji je izvedba toplotne izolacije temeljne plošče z JUBHome BASE enostavnejša, hitrejša in bolj kakovostna.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 7225+ uporabnikom
  Temeljenje sodobnih nizkoenergijskih in pasivnih hiš

  Temeljenje sodobnih nizkoenergijskih in pasivnih hiš

  Z letom 2020 bo zakonsko predpisana gradnja skoraj nič-energijskih hiš. Za dosego takega energijskega standarda pa je nujna izvedba neprekinjenega toplotnoizolativnega ovoja stavbe. Pri temeljenju je ta pogoj mogoče doseči le s toplotno izolacijo pod temelji, najučinkoviteje pa z ravno temeljno ploščo, položeno na toplotno izolacijo.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 6672+ uporabnikom
  Do temeljne plošče na hiter in zanesljiv način, JUBHome BASE

  Do temeljne plošče na hiter in zanesljiv način, JUBHome BASE

  Nova tehnologija izvedbe temeljne plošče, ki toplotnoizolacijski blazini dodaja funkcionalnost enostranskega opaža v fazi betoniranja. Dve funkciji v eni poenostavita in pohitrita izvedbo ter preprečita napake. Sistem zagotavlja temeljenje stavb brez toplotnih mostov. Minimalna vodovpojnost toplotnoizolativnih elementov (do 1%) in možnost izdelave neprekinjenega hidroizolacijskega ovoja oboda sta zagotovilo, da bodo toplotnoizolativne lastnosti sistema JUBHome BASE z leti ostale nespremenjene.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 8386+ uporabnikom
  Ocene
  10/10
  vse ocene

  V bližini kraja Dol Pri Ljubljani , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Dol Pri Ljubljani , Osrednjeslovenska
  Katalogi
  Zakaj izbrati JUBHome, energijsko varčne hiše, d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  9
  let tradicije in izkušenj