Prijava v profil
Za področje
  odzivnost podjetja

  Jovan Babić
  predstavnik podjetja

  Limbuš, Podravska
  Tel: 0406894...

  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2023
  TRR: Vsi podatki so vidni ob oddaji povpraševanja.

  JOVEX, Jovan Babić s.p., elektro inštalacija in keramika, Limbuš

  elektro inštalacije in keramika

  in drugje po Sloveniji

  JOVEX je podjetje za prenove kopalnic in elektroinštalacije z več kot desetletjem izkušenj. Naš pristop je osredotočen na kakovost in stranke, pri čemer vsako prenovo vidimo kot priložnost za ustvarjanje prostorov, ki odražajo osebnost in življenjski slog strank. Z vrhunsko ekipo obrtnikov in električarjev zagotavljamo izjemno izvedbo vsakega projekta. Zaupajte JOVEX-u za dom po meri vaših želja.

  Ocene
  *Za podjetje smo prejeli nekaj ocen, ki so vidne uporabnikom ob oddaji povpraševanja.
  Kje in kaj delamo

  INŠTALACIJE

  Elektroinštalacije, Električar
  Elektrika pri novi hiši, prenova električnih inštalacij, elektrika v mansardi, grobe inštalacije, zaščitne cevi za kable, montaža štekarji, stikalo za luč, električno talno gretje, domofoni, celovita prenova elektrike, izvajalec elektroinštalacij.
  Ponudba

  TALNE OBLOGE

  Keramičar, Keramičarstvo
  Polaganje keramičnih ploščic, keramične ploščice po tleh, celotna keramika po hiši, polaganje opeke, keramika na terasi, zunanja keramika na balkonu, fugiranje ploščic, oblačenje stopnic s keramiko, kopalniške ploščice, kuhinjske ploščice, ugodna prenova kopalnice, keramičarstvo.
  Ponudba
  Ploščice
  Stenska keramika, klasične plošice, rustikalne keramične ploščice, keramične ploščice imitacija lesa, keramika v imitaciji lesa, keramične ploščice za kopalnico, talne ploščice za kuhinjo, polaganje keramike, dobavitelj keramičnih ploščic.
  Ponudba
  Polaganje ploščic
  Polaganje talne keramike, polaganje stenskih keramičnih ploščic, nova keramika v kopalnici, polaganje keramike na balkonu, polaganje stenske keramike, lepilo za ploščice, polaganje talne in stenske keramike, izvajalec polaganja keramike.
  Ponudba

  V bližini kraja Limbuš, Podravska in v okolici izvajamo:

  Kje in kaj delamo

  Elektro inštalacije in keramika:

  Podravska, Pomurska.
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo