Prijava v profil
Za področje
  odzivnost podjetja

  Jurij Bitenc
  predstavnik podjetja

  Šmartno, Osrednjeslovenska
  Tel: 0172373...

  IZI MOBILI, d.o.o.

  proizvodnja in prodaja pohištva, vgradne omare, garderobne sobe, otroške in mladinske sobe, kuhinje, dnevne sobe, kopalnice, pisarniško pohištvo

  Podjetje IZI MOBILI d.o.o. lahko predstavimo kot vodilnega slovenskega proizvajalca pohištva po meri, pri čemer pa proizvodni program obsega celotno pohištvo za opremo poslovnih in stanovanjskih prostorov. Velik poudarek v našem podjetju je na vgradnih omarah z drsnimi vrati, na otroških in mladinskih sobah. Zraven vgradnih omar ter otroških in mladinskih sob vam ponujamo še dnevne sobe, razno pisarniško pohištvo, garderobne sobe, kuhinje, predsobe, spalnice, kopalnice, omarne postelje in še bi lahko naštevali. Naši strokovni sodelavci vam bodo postregli s pestro paleto domiselnih prostorskih rešitev, s katerimi optimalno izkoristimo čisto vsak kotiček doma. S pohištvom po meri poskrbimo, da bodo vsi prostori smotrno izkoriščeni, dom pa bo tudi bolj zračen. Cenjene stranke, vabimo vas, da stopite v stik z nami ali z obiskom našega prodajnega salona, lahko pa nam tudi pišete ali nas pokličete.

  Proizvodni program podjetja IZI mobili obsega celotno pohištvo za opremo stanovanjskih in poslovnih prostorov, še prav poseben poudarek pa dajemo izdelavi vgradnih omar z drsnimi vrati in otroških ter mladinskih sob.

  Ocene
  1 ocen

  V bližini kraja Šmartno, Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati IZI MOBILI, d.o.o.?


  9.9
  odlična ocena podjetja
  27
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Proizvodnja in prodaja pohištva, vgradne omare, garderobne sobe, otroške in mladinske sobe, kuhinje, dnevne sobe, kopalnice, pisarniško pohištvo:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska.