Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš IZI MOBILI, d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


IZI MOBILI, d.o.o.

IZI MOBILI, D.O.O., LJUBLJANA - ŠMARTNO

proizvodnja in prodaja pohištva, vgradne omare, garderobne sobe, otroške in mladinske sobe, kuhinje, dnevne sobe, kopalnice, pisarniško pohištvo

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Jurij Bitenc
predstavnik podjetja

Vikrče 27A, 1211 Ljubljana - Šmartno
Tel: 01 723 7...

Velikost ekipe: 25
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1997
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 1.980.000 €

Podjetje IZI MOBILI d.o.o. lahko predstavimo kot vodilnega slovenskega proizvajalca pohištva po meri, pri čemer pa proizvodni program obsega celotno pohištvo za opremo poslovnih in stanovanjskih prostorov. Velik poudarek v našem podjetju je na vgradnih omarah z drsnimi vrati, na otroških in mladinskih sobah. Zraven vgradnih omar ter otroških in mladinskih sob vam ponujamo še dnevne sobe, razno pisarniško pohištvo, garderobne sobe, kuhinje, predsobe, spalnice, kopalnice, omarne postelje in še bi lahko naštevali. Naši strokovni sodelavci vam bodo postregli s pestro paleto domiselnih prostorskih rešitev, s katerimi optimalno izkoristimo čisto vsak kotiček doma. S pohištvom po meri poskrbimo, da bodo vsi prostori smotrno izkoriščeni, dom pa bo tudi bolj zračen. Cenjene stranke, vabimo vas, da stopite v stik z nami ali z obiskom našega prodajnega salona, lahko pa nam tudi pišete ali nas pokličete.


Proizvodni program podjetja IZI mobili obsega celotno pohištvo za opremo stanovanjskih in poslovnih prostorov, še prav poseben poudarek pa dajemo izdelavi vgradnih omar z drsnimi vrati in otroških ter mladinskih sob.

RI
Rimele O. je podal oceno za IZI MOBILI, d.o.o.
29. Jun 2017

VGRADNA OMARA PO MERI - bela, brez vrat

+ Konstruktivno sodelovanje, ogled prostora in pomoč pri realizaciji moje ideje.

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:
IZI MOBILI, d.o.o.
IZI MOBILI, d.o.o. je pripravil referenco za področje Kuhinje
15. Sep 2017
zanima me več >
15 ogledov
IZI MOBILI, d.o.o.
IZI MOBILI, d.o.o. je pripravil referenco za področje Dnevne sobe
15. Sep 2017
Dnevne sobe © IZI MOBILI, d.o.o.

Dnevne sobe

Ponujamo vam čudovite dnevne sobe.

zanima me več >
8 ogledov
Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Moderna dnevna soba po naročilu, klasična dnevna soba po meri, rustikalna dnevna soba, lesena dnevna soba.

Ponudba
KOPALNICE
Kopalnica je intimen prostor, zato je zelo pomembno, da se v njem dobro počutimo. Nemalokrat je kopalnici namenjen majhen prostor, ki ga želimo čim bolje izkoristiti. Prav zato so rešitve po meri, ki vam jih ponujamo v podjetju IZI mobili, pogosto izjemno dobrodošle.

Ponudba
KUHINJE
Moderna kuhinja po meri, klasična kuhinja po načrtih, kuhinja po meri v klasičnem stilu, masivna kuhinja, kuhinjska plošča.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo soba za otroka, pohištvo v mladinski sobi, otroški pograd po meri.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
S pohištvom po meri bomo poskrbeli, da bodo vsi prostori smotrno izkoriščeni, dom pa bo tudi bolj zračen, svetel in prostoren. Pohištvu piko na i dajejo različni dodatki, kot so denimo ogledala na vratih v predsobi ali estetske foto tapete na drsnih vratih garderobnih omar. Obliko, dimenzijo in notranjo razporeditev omar lahko že vnaprej prilagodimo stvarem, ki bodo v njih pospravljene. Tako ima vsaka stvar svoj prostor, mi pa se izognemo prenatrpanosti z omarami in neredu.

Ponudba
SPALNICE
Postelja za spalnico po meri, nočna omarica, omare v spalnici po meri.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Omare po meri, vgradne omare pri novogradnji, walk in vgradna omara, vgradna omara predali.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ljubljana - Šmartno , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Vikrče 27A, 1211 Ljubljana - Šmartno
Ocene
9.9/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati IZI MOBILI, d.o.o.?


9.9
odlična ocena podjetja
22
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Proizvodnja in prodaja pohištva, vgradne omare, garderobne sobe, otroške in mladinske sobe, kuhinje, dnevne sobe, kopalnice, pisarniško pohištvo:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo