Prijava v profil
INTERLUX d.o.o.

INTERLUX D.O.O., LJUBLJANA

izdelava in prodaja notranjih dekorativnih senčil, dekorativne stenske obloge iz naravnega kamna, obloge za kamine iz naravnega kamna

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji

Gašper Pintar
predstavnik podjetja

Cesta v Gorice 2, 1000 Ljubljana
Tel: 01 423 ...

Velikost ekipe: 3
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 1999
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 1.670.000 €

Podjetje INTERLUX d.o.o. sestavljamo ekipa profesionalnih izvajalcev, ki stranke z našimi storitvami osrečujemo že vrsto let. Naše podjetje se je prvotno ukvarjalo z veleprodajo sestavnih delov za senčila, sedaj pa smo strankam na voljo na področju dekorativnega okrasnega kamna, s katerim si lahko popestrite notranjost ter zunanjost prostorov. Pri zunanji uporabi se naši dekorativni kamni največkrat uporabljajo za fasade ter fasadne obloge, kamen pa je dobrodošel tudi za izvedbo različnih talnih oblog, kot so stopnice, kopalnice ter druge talne površine. Ponujamo vam različne oblike ter barve dekorativnega kamna, ki bodo povsem spremenili izgled vaših notranjih in zunanjih prostorov. Vabimo vas, da si ogledate del naših številnih referenc. Strankam pri izvedbi oziroma nakupu izdelkov svetujemo, jo usmerjamo, prav gotovo pa vam nudimo dobra cene za vrhunske izdelke.

Dekorativni kamen © INTERLUX d.o.o.

Dekorativni kamen

Ponujamo vam različne oblike in barve naravnega kamna.

Stenske obloge iz naravnega kamna © INTERLUX d.o.o.

Stenske obloge iz naravnega kamna

Ponujamo vam različne vzorce naravnega kamna kot stenske obloge.

Kje in kaj delamo

ZUNANJA UREDITEV

KAMNOSEŠTVO
Kamnite okenske police, kamnite stopnice, kuhinjski pulti, obloge iz kamna, nagrobni spomeniki, prodaja in obdelava kamna, strokovnjaki za kamnoseštvo.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

STENSKE OBLOGE
Lesene stenske obloge, MDF stenske obloge, stenske obloge z vzorcem, stenske dekorativne plošče, lesene stenske obloge, prodaja stenskih oblog.

Ponudba

TALNE OBLOGE

TALNE OBLOGE
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Cesta v Gorice 2, 1000 Ljubljana
Kje in kaj delamo

Izdelava in prodaja notranjih dekorativnih senčil, dekorativne stenske obloge iz naravnega kamna, obloge za kamine iz naravnega kamna:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo