Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš STROJNE INŠTALACIJE Matjaž Plesničar s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


STROJNE INŠTALACIJE Matjaž Plesničar s.p.

STROJNE INŠTALACIJE MATJAŽ PLESNIČAR S.P., RADOVLJICA

talno ogrevanje, vodovod, toplotne črpalke

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, in drugje po Sloveniji

Matjaž
predstavnik podjetja

TAVČARJEVA ULICA 7, 4240 RADOVLJICA
Tel: 040 847 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2004
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 60.000 €

Kvalitetna izvedba, hitra dobava, strokovnost in dolgoletne izkušnje so argumenti, ki prepričajo še tako zahtevno stranko.


Smo strokovnjaki za izvedbo talnih ogrevanj majhnih in velikih površin. Zaupalo nam je že veliko strank, zaupajte nam tudi vi!

O nas

ki prepričajo še tako zahtevno stranko. Upoštevamo želje naših kupcev, prilagodljivi pa smo tudi pri plačilu. Imamo veliko izkušenj pri izvedbi vseh vrst ogrevanja, tako v individualnih stanovanjskih hišah, kot tudi pri novogradnjah večstanovanjskih hiš, blokov in naselij. Še posebej smo specializirani za izvedbo talnega ogrevanja ter sončnih kolektorjev, saj imami s tem opravka že 15 let.

Talno ogrevanje

Toplota se prenaša na talno konstrukcijo in ta ogreva zrak v prostoru. Talno gretje se največkrat uporablja za samostojno ogrevanje stanovanjskih hiš, industrijskih objektov, površin okrog bazenov, vhodov v hiše in toplih gred. Zaradi svojih pozitivnih lastnosti, se talno ogrevanje vedno bolj uveljavlja pri novogradnjah.

Toplotne črpalke

Približno 75 % njihove ogrevalne energije prihaja iz okolja zastonj, zato potrebujejo le 25 % v obliki električne energije, da proizvedejo 100 % grelno izhodno moč. Tudi pri investicijskih stroških so toplotne črpalke primerljive s konkurenčnimi sistemi, saj ne potrebujejo cisterne za olje oz. plin, dimnika, pa tudi vzdrževalni stroški so precej manjši.

Sončni kolektorji

Sončni kolektorji so sistem namenjen izkoriščanju energije Sonca za ogrevanje stavb in sanitarne vode. Najprej so jih uporabljali na vesoljskih postajah, sedaj pa jih zaradi številnih pozitivnih lastnosti uporablja vedno širši krog uporabnikov.

STROJNE INŠTALACIJE Matjaž Plesničar s.p.
STROJNE INŠTALACIJE Matjaž Plesničar s.p. je pripravil referenco za področje
10. Apr 2014
Polaganje cevi talnega ogrevanja © STROJNE INŠTALACIJE Matjaž Plesničar s.p.

Polaganje cevi talnega ogrevanja

Polaganje cevi talnega gretja na plošče talnega gretja. Sistemske plošče so hitra in zanesljiva rešitev za izvedbo talnega gretja.

zanima me več >
62 ogledov
STROJNE INŠTALACIJE Matjaž Plesničar s.p.
STROJNE INŠTALACIJE Matjaž Plesničar s.p. je pripravil referenco za področje
09. May 2013
zanima me več >
22 ogledov
Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

SONČNI KOLEKTORJI
Sončni kolektorji za ogrevanje sanitarne vode, ravni kolektorji, cevni vakumski kolektorji, solarni sistem s kolektorjem, raztezno posodo, hranilnikom toplote in sončno postajo.

Ponudba
TALNO GRETJE
Talno gretje, talno gretje s sistemskimi ploščami, talno gretje na vodo, dopolnilmo talno ogrevanje, talno gretje dnevna soba, talno ogrevanje kopalnice, talno gretje proti zmrzovanju, parket na talnem gretju.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za novogradnjo, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda.

Ponudba
VODOVODAR
Notranji vodovod, kanalizacijska dela, vodovodna dela, montaža odtoka, montaža kadi. Izvajamo s pooblaščenimi izvajalci.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja RADOVLJICA , Gorenjska in v okolici izvajamo:

TAVČARJEVA ULICA 7, 4240 RADOVLJICA
Ocene
9.2/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati STROJNE INŠTALACIJE Matjaž Plesničar s.p.?


9.2
odlična ocena podjetja
15
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Talno ogrevanje, vodovod, toplotne črpalke:

Gorenjska, Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo