Prijava v profil

INŠTALACIJE GOLOB, TRGOVINA, STORITVE IN INŽENIRING, D.O.O.

INŠTALACIJE GOLOB, TRGOVINA, STORITVE IN INŽENIRING, D.O.O., ZG. GORJE

strojne inštalacije, hlajenje, prezračevanje, vodovod

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič,

Franc Golob
predstavnik podjetja

Zgornje Gorje 57A, 4247 Zg. Gorje
Tel: 040 431...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2012
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 360.000 €

Podjetje se nahaja v občini Gorje, ustanovljeno pa je bilo leta 2012. Ukvarjamo se z izvedbo strojnih inštalacij. Kot zaupanja vreden izvajalec se priporočamo za dela kot so izvedba prezračevalnega sistema, kotlovnic, centralnega ogrevanja, gretja s toplotno črpalko, hlajenje, vzpostavitev solarnih sistemov in vodovodnih napeljav. Nudimo dobro razmerje med kakovostjo in ceno.

Klimatske naprave

Zg. Gorje, Gorenjska

Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

KLIMATSKE NAPRAVE
Klimatska naprava pri hiši, montaža klima naprave, servis klime, klasična klima, klima pod oknom, mobilna klima naprava, montaža klimata, klimatizacija hiše, strokovnjak za klime.

Ponudba
OGREVANJE
Talno gretje - sistemske plošče, plošče stenskega gretja, gretje na radiatorje, stropno gretje, montaža plinskega kotla, peč na pelete, montaža peči na olje, ogrevanje na kurilno olje, ogrevanje in hlajenje s klimatsko napravo, toplotna črpalka voda voda, montaža centralnega ogrevanja, mojster za ogrevanje.

Ponudba
PEČI NA DRVA, PEČI NA PELETE
Kotli za drva, kotli na sekance z zalogovnikom, zalogovnik za pelete, montaža kotlov na biomaso, ponudnik kotlov na biomaso.

Ponudba
PLINSKE NAPELJAVE
PREZRAČEVANJE
Prezračevalni sistemi za hiše, rekuperacija za hišo, prezračevanje s klima napravo, centralna rekuperacija, lokalna rekuperacija, prezračevanje kopalnice, zračni filter, hiša z rekuperacijo, podjetje za izvedbo prezračevanja.

Ponudba
SOLARNI SISTEMI
Solarno ogrevanje za toplo vodo, kolektorji za ogrevanje vode, solarni paketi za toplo vodo, klasični sončni kolektorji, prostostoječi sončni kolektorji, sončna elektrarna, zalogovnik toplote, solarni akumulator, alternativni viri energije, vakuumski sončni kolektorji, vgradnja sončne elektrarne in kolektorjev, ponudnik sončnih kolektorjev.

Ponudba
SONČNI KOLEKTORJI
Sončni kolektorji za sanitarno vodo, ploščati solarni kolektorji z bakrenim absorberjem, cevni vakumski kolektorji, celoten solarni sistem za ogrevanje in sanitarno vodo, solarno ogrevanje, montaža sončnih kolektorjev, specialisti za sončne kolektorje.

Ponudba
STENSKO IN STROPNO GRETJE
Ogrevanje v steni, stensko ogrevanje v suhomontažni steni, stensko gretje z vodo, električno stensko gretje, ogrevanje stropa, izvedba stenskega in stropnega gretja, izvajalec za stensko in stropno gretje.

Ponudba
STROJNE INŠTALACIJE
Novogradnje kotlovnice, modernizacija kotlovnice, delilniki ogrevanja, kotlovnica toplotna črpalka, hladilni sistem, montaža prezračevalnega sistema, izvajalec za strojne inštalacije.

Ponudba
TALNO GRETJE
Talno ogrevanje, talno gretje sistemske plošče, talno gretje na vodo, talno gretje z grelno mrežo, talno ogrevanje v spalnicah, talno gretje sanitarij, talno gretje proti zmrzovanju, parket na talnem gretju, električno talno gretje, sončni kolektorji za talno gretje, montaža talnega gretja, ponudnik sistemov za talno gretje.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotna črpalka za novogradnjo, toplotna črpalka zemlja-voda, nizkotemperaturna toplotna črpalka, hranilnik toplote, sončni kolektorji za toplotno črpalko, popravilo toplotnih črpalk, rekuperator toplote, izvedba gretja s toplotno črpalko, ponudnik toplotnih črpalk.

Ponudba
VODOVODAR
Notranji vodovod, kanalizacija WC, vodoinštalaterska dela, montaža odtoka, montaža kadi, priklop talnega gretja, odmaševanje odtokov, ugodna izvedba otokov v hiši, vodoinštalatersko podjetje.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Zg. Gorje , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Zgornje Gorje 57A, 4247 Zg. Gorje
Kje in kaj delamo

Strojne inštalacije, hlajenje, prezračevanje, vodovod:

Gorenjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo