Prijava v profil
Inmont suhomontažni sistemi Jan Vozelj s.p

INMONT SUHOMONTAŽNI SISTEMI JAN VOZELJ S.P, ZAGORJE OB SAVI

Spuščeni stropovi. Predelne stene . Izdelava mansardnih stanovanj

in drugje po Sloveniji

Jan Vozelj
predstavnik podjetja

Prešernova cesta 18, 1410 Zagorje ob Savi
Tel: 040 736...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2018
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 30.000 €

Smo specializirani na področju suhomontaže-mansarda-spuščeni stropovi-predelne stene -stenske obloge-kaskade

Smo podjetje, v katerem vam nudimo hitre, kvalitetne in ugodne storitve na področju suhomontažne gradnje. Na nas se obrnite, če pričakujete: - odlično razmerje med kakovostjo in ceno, - spoštovanje dogovorov, - natančno, profesionalno izvedbo, ki je končana v dogovorjenih rokih, - strokovno svetovanje, - izvajalca z izkušnjami, ki bo prisluhnil vašim željam in vam zagotovil trajne, udobne in ugodne rešitve. Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte na info.inmont@gmail.com ali nas pokličite na telefonsko številko 040 736 644. Z veseljem vam predstavimo svojo ponudbo, da bo vaš dom v najkrajšem možnem času urejen za prijetno in udobno bivanje.

Ocene
10/10
vse ocene
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

PRENOVA MANSARDE
Knauf v mansardi, izolacija strehe v mansardi, izolacija mansarde od zunaj, dokončanje podstrehe, urejanje mansarde, obnova podstrehe, strokovnjak za prenovo mansarde.

Ponudba

STAVBNO POHIŠTVO

MONTAŽA VRAT

ZAKLJUČNA DELA

IZOLACIJA PODSTREŠJA, MANSARDE
Izolacija podstrešja, izolacija podstrešja s stekleno volno, mavčnokartonske plošče mansarde, polaganje knaufa, izušeno podjetje za knauf.

Ponudba
SUHOMONTAŽA
Suhomontaža, knaufanje, mavčnokartonski strop, gips predelne stene, oblaganje stene z mavčno kartonskimi ploščami, knauf plošče mansarda, oblačenje napušča v mavčno kartonske plošče, knauf stene in stropovi, podjetje za knauf.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Hrastnik, Trbovlje, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Zagorje ob Savi , Zasavska in v okolici izvajamo:

Prešernova cesta 18, 1410 Zagorje ob Savi
Zakaj izbrati Inmont suhomontažni sistemi Jan Vozelj s.p?


10
odlična ocena podjetja
Kje in kaj delamo

Spuščeni stropovi. Predelne stene . Izdelava mansardnih stanovanj:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo