Prijava v profil
Ink. arhitektura interier, Janja Orel s.p. arhitekturno projektiranje

INK. ARHITEKTURA INTERIER, JANJA OREL S.P. ARHITEKTURNO PROJEKTIRANJE, SEŽANA

arhitektura, arhitekt, notranja oprema

Izola, Koper, Piran - Pirano, Portorož, Sežana, in drugje po Sloveniji

Luca Jereb Premrl in Janja Orel
predstavnik podjetja

Partizanska cesta 37a, 6210 Sežana
Tel: 040 807...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2018
TRR: ✓ TRR račun preverjen

V studiu Ink. se zanimamo za sodobno arhitekturo in notranjo opremo, pogosto brišemo meje med njima. K vsakemu projektu pristopimo individualno, stranki se temeljito posvetimo, da pridemo do rešitev po meri vsakega posameznika oz. uporabnika. Vsak projekt se trudimo narediti zanimiv, funkcionalen in estetski, ne glede na lokacijo, program ali proračun. Poleg načrtov izdelamo tudi 3D vizualizacije, ki močno olajšajo komunikacijo z investitorji, kasneje pa tudi z izvajalci. Izkušnje imamo s stanovanjskimi hišami, prenovo obstoječih objektov, turističnimi, gostinskimi in poslovnimi objekti ter z objekti in lokali za servisne storitve. Pripravimo tudi vso potrebno dokumentacijo za gradnjo.

Dve arhitektki, Luca Jereb Premrl in Janja Orel, obe z ljubljanske Fakultete za arhitekturo. Tekom študija sva izkušnje, poleg dela v različnih arhitekturnih birojih, pridobivali tudi v tujini, po zaključeni diplomi pa več let dragoceno znanje pridobivali v priznanem biroju na Obali.

Interier SE © Ink. arhitektura interier, Janja Orel s.p. arhitekturno projektiranje

Interier SE

Idejna zasnova in načrti za izvedbo notranje opreme stanovanjske hiše

Kje in kaj delamo

PROJEKTIRANJE

3D VIZUALIZACIJA, RENDERJI
Renderji, rendering, 3D risanje, animirani film, 3D barvne študije, fotorealistični renderji, fotomontaža.

Ponudba
ARHITEKTI, ARHITEKTURA
Projektna dokumentacija, projekt za izvedbo, načrt za hišo, adaptacija hiše, projekt za tehnični pregled, oblikovanje interierja, tipske hiše, načrt za rušitev hiše, razporeditev prostorov, dokumentacija za gradnjo, arhitekturni biro.

Ponudba
GRADBENO DOVOLJENJE
Vodilna mapa projekta, arhitektura hiše, elaborat gradbene fizike, izjava o mehanski odpornosti, dokumentacija gradbenega dovoljenja, arhitekt za PGD.

Ponudba
LEGALIZACIJA OBJEKTA
Legalizacija objekta, legalizacija prizidkov, vsa dokumentacija za legalizacijo, ureditev legalizacije, projektant za legalizacije.

Ponudba
NOTRANJE OBLIKOVANJE
Notranji interirer hiše, interier stanovanja, notranja oprema lokala, 3D vizualizacije, barvna študija, postavitev pohištva, načrt opreme po meri, popis del za interier, oblikovanje interiera, arhitekt za interier.

Ponudba
PZI - PROJEKT ZA IZVEDBO
Vodilna mapa projekta, gradbene konstrukcije, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij, dokumentacija za izvedbo hiše, strokovnjaki za izvedbeno dokumentacijo.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Izola, Koper, Piran - Pirano, Portorož, Sežana, Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Sežana , Obalno-kraška in v okolici izvajamo:

Partizanska cesta 37a, 6210 Sežana
Zakaj izbrati Ink. arhitektura interier, Janja Orel s.p. arhitekturno projektiranje?


8.9
odlična ocena podjetja
Kje in kaj delamo

Arhitektura, arhitekt, notranja oprema:

Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo