Prijava v profil

Inal Besednjak d.o.o., Trbovlje

nudimo gradbeni nadzor in podporo pri gradnji

in drugje po Sloveniji
Za področje

  Dušan Besednjak
  predstavnik podjetja

  Trbovlje, Zasavska
  Tel: 041 738...

  Projekti: manjši
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Okvirni prihodki 2015: 30.000 €

  Glede gradbenega in ostalega nadzora; imamo 35 let izkušenj pri vodenju gradbenih projektov v operativi in posredno z nadzorom ter izdelavo dokazil za tehniče preglede objektov.

  Naša storitev gradbenega nadzora

  - glede na izdano gradbeno dovljenje za dotični objekt, je potrebno izvesti uradno zakoličbo objekta,
  - po izkopu za temelje ali temeljno ploščo je potrebno pridobiti zapisnik o pregledu temeljnih tal s strani geologa, vsaj z vpisom v gradbeni dnevnik,

  V skladu z gradbenim dovljenjem in po zakonu o graditvi objektov (ZGO-1) in po gradbenih dovolenjih, je VEDNO potrebno zgornje dve alineje vpisati v gradbeni dnevnik.
  Prav tako mora glavni izvajalec, (prav tako vsi podizvaljaci), imenovati odgovornega vodjo del in voditi že prej omenjeni gradbeni dnevnik, v katerega se vpisuje vse, od A do Ž ,kar se na gradbišču dogaja.

  Kot Nadzor bomo pripravili gradbiščno tablo, usmerjali izvajace, da je dotični objekt izveden po projektu; z posebnim povdarkom na nosilnih elementih, (armatura tememljev ali temeljne plošče, nosilnih elementov,
  vmesnih plošč, stopnišč, strešne konstrukcije), kar je obvezno pregledati pred betoniranjem in vpisati v gradbeni dnevnik; in to je to.

  Celostni nadzor

  Ponujamo gradbeni, elekto in strojni nadzor za vse objekte, (tako stanovanjske kot industrijske), s sestavo dokazila o zanesljivosti objekta ter tudi izdelovanje vseh načrtov, katere potrebujete za pridobitev gradbenega dovoljenja, načrtov za izvedbo in načrtov izvedenih del.

  Kje in kaj delamo

  PROJEKTIRANJE

  Arhitekti, arhitektura
  Gradbeno dovoljenje, projekt za gradnjo, arhitekturni projekt, rekonstrukcija hiše, projekt za uporabno dovoljenje, notranji dizajn, tipske hiše, rušitveni načrt, prerazporeditev prostorov stanovanja, papirji za gradnjo, projektantsko podjetje.
  Ponudba
  Gradbeni nadzor
  Gradbeni nadzor za gradnjo hiše, pregled armature in betona, optimizacija cene gradnje, pregled kakovosti materialov, nadzor nad gradbenimi izvajalci.
  Ponudba
  Gradbeno dovoljenje
  Vodilna mapa, načrti arhitekture, elaborat hrupa, izjava statika.
  Ponudba
  Notranje oblikovanje
  Preureditev hiše, notranja oprema stanovanja, preureditev lokala, vizualizacije interierja, barvna študija, razporeditev opreme, PZI notranje opreme, popis del za interier.
  Ponudba
  Projektiranje električnih inštalacij
  Načrt razsvetljave, izris elektro omare, pametne inštalacije, načrt fotovoltaike, projektiranje strelovodne zaščite, načrt za internet.
  Ponudba
  Projektiranje strojnih inštalacij
  Načrt strojnih inštalacij PZI, načrt strojnih inštalacij PZI, načrt za kanalizacijo, načrt za vodovod, načrt ogrevanja, načrt prezračevanja.
  Ponudba
  Projektiranje, projektant
  Vodenje projektiranja, vodilan mapa projekta, projekt za gradbeno dovoljenje, PID, novogradnja.
  Ponudba
  PZI - Projekt za izvedbo
  Vodilna mapa projekta, opažni in armaturni načrt, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij.
  Ponudba
  Vodja gradnje, vodja gradbišča
  Organizacija gradbenega projekta, usklajevanje izvajalcev.
  Ponudba

  V bližini kraja Trbovlje, Zasavska in v okolici izvajamo:

  Kje in kaj delamo

  Nudimo gradbeni nadzor in podporo pri gradnji:

  Osrednjeslovenska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo