Prijava v profil
IDEJA, ALEŠ KOGELNIK S.P.

IDEJA, ALEŠ KOGELNIK S.P., PREVALJE

strojne inštalacije, novogradnja in sanacija strojnih inštalacij, ogrevanje, prezračevanje, toplotne črpalke, plinske inštalacije, hlajenje, vodovod

Črna na Koroškem, Ravne Na Koroškem, Slovenj Gradec,

Aleš
predstavnik podjetja

Nicina 23, 2391 Prevalje
Tel: 041 797...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2002
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Smo družinsko podjetje IDEJA, ALEŠ KOGELNIK s.p. iz Prevalj, ki se s storitvami strojnih inštalacij ukvarja že vrsto let. Naše delo in znanje sledijo številnim novitetam na trgu. Zraven montaže vodovodnih instalacij in ogrevalnega sistema, izvajamo še grobo in fino fazo inštalacije drugih sistemov iz področja strojnih inštalacij. V te so zajeti: prezračevanje, klimatizacija, ter inštalacije centralnega sesalnega sistema. Glede grobih inštalacij izvedemo vodovod, plinske inštalacije, razvode za centralne sesalne sisteme. Izvedemo pa še fine inštalacije, med katere pa sodijo inštalacije talnega ali radiatorskega ogrevanja. Izvajamo pa tudi obnove kopalnic, obnavljamo kotlovnice in še kaj. Ker se že vnaprej veselimo sodelovanja z vami, nas glede del, ki jih opravljamo pokličite, ali oddajte povpraševanje.


IDEJA, ALEŠ KOGELNIK S.P.
IDEJA, ALEŠ KOGELNIK S.P. je pripravil referenco za področje Vodovodar
26. Jun 2017
zanima me več >
13 ogledov
IDEJA, ALEŠ KOGELNIK S.P.
IDEJA, ALEŠ KOGELNIK S.P. je pripravil referenco za področje Vodovodar
26. Jun 2017
Strojne inštalacije © IDEJA, ALEŠ KOGELNIK S.P.

Strojne inštalacije

Naročniku Vrtec Ravne smo izvedli strojne inštalacije.

zanima me več >
21 ogledov
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

PRENOVA KOPALNICE
Obnova kopalnice, prenova stranišča, prenovitev sanitarij, načrt za prenovo kopalnice, kvalitetna prenova kopalnice, strokovnjaki za prenovo kopalnic.

Ponudba

INŠTALACIJE

CENTRALNI SESALNI SISTEM
Cevi za sesanje, centralna sesalna enota, servis centralnega sesalnega sistema, centralni sesalec za hišo, izvajalec centralnih sesalnih sistemov.

Ponudba
OGREVANJE
Montaža talnega gretja, plošče stenskega gretja, premestitev radiatorja, stropno gretje, namestitev plinskega kotla, peč na pelete, montaža kotla na kurilno olje, izbira ugodne toplotne črpalke, izvajalec za ogrevanje.

Ponudba
PEČI NA DRVA
Klasični litoželezni kotli na polena, kotli na sekance.

Ponudba
PLINSKE NAPELJAVE
SOLARNI SISTEMI
Sončni sistem za ogrevanje vode, kolektorji za ogrevanje vode, solarni paketi za toplo vodo, ravni solarni kolektorji, prostostoječi sončni kolektorji, podjetje za sončne sisteme.

Ponudba
SONČNI KOLEKTORJI
Kolektorji za sanitarno vodo in ogrevanje, ravni kolektorji, cevni vakumski kolektorji, solarni sistem s kolektorjem, raztezno posodo, hranilnikom toplote in sončno postajo.

Ponudba
STROJNE INŠTALACIJE
Kotlovnica pri novogradnji, modernizacija kotlovnice, delilniki ogrevanja, plinska kotlovnica.

Ponudba
TALNO GRETJE
Talno gretje, talno gretje na izolaciji, talno gretje s cevmi, dopolnilmo talno ogrevanje, talno gretje dnevna soba, talno gretje sanitarij, terasa s talnim gretjem, talno ogrevanje parket.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za novogradnjo, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda.

Ponudba
VODOVODAR
Notranji vodovod, kanalizacijska dela, vodovodna dela, montaža WC školjke, ugoden vodovod v hiši, izvajalec vodoinštalaterstva. Izvajamo s pooblaščenimi izvajalci.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črna na Koroškem, Ravne Na Koroškem, Slovenj Gradec, Koroška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Prevalje , Koroška in v okolici izvajamo:

Nicina 23, 2391 Prevalje
Ocene
7.9/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Strojne inštalacije, novogradnja in sanacija strojnih inštalacij, ogrevanje, prezračevanje, toplotne črpalke, plinske inštalacije, hlajenje, vodovod:

Koroška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo