Prijava v profil
HIŠA OGRAJ, d.o.o.

HIŠA OGRAJ, D.O.O., STAHOVICA

Inox ograje, steklene ograje, kovinski nadstreški, dvoriščna in drsna vrata

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji

Jonatan Učakar
predstavnik podjetja

Spodnje Stranje 34, 1242 Stahovica
Tel: 051 606...

Velikost ekipe: 5
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2012
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 340.000 €

Podjetje se je specializiralo za izdelovanje aluminijastih in inox ograjnih sistemov. Naši ograjni sistemi so odporni na vremenske razmere in ne potrebujejo nikakršnega vzdrževanja. Podjetje nudi celostno storitev, ki se začne z aktivnim načrtovanjem in iskanjem optimalnih rešitev za vsak posamezni objekt (stranko), kot tudi izdelavo in na koncu montažo izdelka. Naše podjetje je eno izmed prvih na slovenskem tržišču, ki kot primarno surovino za ograjne sisteme uporablja material aluminij. Material je odporen na vremenske vplive, je lahek, cenovno ugodnejši in ne potrebuje zapletenih obdelav. Podjetje se trži na dva načina: klasični način preko sejmov (naš izdelek je specifičen in ga želi kupec videti), drugi način je preko optimizacije spletne strani podjetja.


Steklene ograje

Stahovica, Osrednjeslovenska

Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

STEKLENE OGRAJE
Steklene ograje notranjost, steklene ograje zunanjost, steklena ograja vezano steklo, steklena ograja stopnišče, steklena ograja konstrukcija, steklena ograja vitraž, strokovnjaki za steklene ograje.

Ponudba

KOVINARSKA DELA

INOX OGRAJE
Inox ograje balkona, stopniščne inox ograje, brušene inox ograje, inox ograje s steklom, alu - inox ograje, ponudnik inox ograj.

Ponudba
KOVINSKE OGRAJE
Zunanje kovinske ograje, kamnite košare, perforirana pločevina, cevne ograje, moderne ograje, ograje klasični stil, podeželske ograje, ograje dvorišča, ograje za balkon, ograje za stopnice, ponudnik ograj.

Ponudba
KOVINSKI NADSTREŠKI
Nadstrešek nad avtomobili, nadstreški nad teraso, kovinski nadstešek nad vrati, večji nadstreški, nadstrešek na stebrih, enostransko vpeti nadstrešek, nadstrešek s polikarbonatom, stekleni nadstrešek, specialisti za kovinske nadstreške.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Stahovica , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Spodnje Stranje 34, 1242 Stahovica
Ocene
9/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati HIŠA OGRAJ, d.o.o.?


9
odlična ocena podjetja
8
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Inox ograje, steklene ograje, kovinski nadstreški, dvoriščna in drsna vrata:

Gorenjska, Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo