Prijava v profil
Henkel Slovenija d.o.o.

Henkel Slovenija d.o.o., Maribor

keramičarstvo, prenova kopalnice, fasaderstvo

Za področje
  odzivnost podjetja

  Ceresit svetovanje
  predstavnik podjetja

  Maribor , Podravska
  Tel: 041 676...

  Že več kot 130 let podjetje Henkel neprestano raste in se razvija – od malega družinskega podjetja do globalno aktivnega, mednarodno uspešnega, inovativnega in na potrošnike usmerjenega koncerna. Danes je Henkel tržni vodja z blagovnimi znamkami in tehnologijami, ki omogočajo ljudem lažje, boljše in lepše življenje. Henkel je svetovni vodilni proizvajalec lepil, saj ponuja širok izbor inovativnih rešitev lepljenja za različne vrste industrij, obrti, gradbeništvo in široko potrošnjo. Ceresit je najstarejša blagovna znamka s področja gradbenih tehnologij, ki ima že več kot 110 let tradicije. V tem času se je razvila v zelo znano blagovno znamko izdelkov in kakovostnih strokovnih rešitev za gradbeništvo.

  Naše ključne vrednote

  Gradbeni projekti so kompleksni in zahtevajo specializirane izdelke. Naše rešitve temeljijo na neprenehnem izboljšanju kakovosti in izkušnjah na osnovi naše dolge zgodovine. Partnerstvo z obrtniki in specializiranimi prodajalci je osnova za našo uspešnost.
  Naš glavni cilj je biti zaupanja vreden partner vsem, ki uporabljajo naše izdelke. Osredotočanje na naše ključne vrednote Inovativnost, Kakovost, Tehnično znanje in Trajnost nam omogoča, da vam nudimo primerne sistemske rešitve na različnih področjih. Ceresit namreč gradi na zanesljivost in profesionalni kakovosti, vključno z izboljšanjem energetske učinkovitosti in varovanju naravnih virov.

  Področja kompetenc

  Številna gradbena opravila ni mogoče doseči z enim samim izdelkom in rešitvijo. Zato Ceresit temelji na celovitih sistemih, katerih sestavni deli se popolnoma ujemajo - od sistemov za polaganje ploščic ter vse do fasadnih izolacijskih rešitev.
  Ceresit zajema široko paleto kakovostnih in inovativnih izdelkov, ponuja celovite sisteme za polaganje keramičnih ploščic, mas za tesnjenje, hidroizolacijo in celovite fasadne sisteme.

  Profesionalno in strokovno rešitev za kvalitetno izvedbo na področju polaganja keramike zagotavlja kvaliteten in širok izbor izdelkov celotne sistemske rešitve, od hidroizolacije, predpremazov, izravnalnih mas, lepil ter fugirnih mas za vse vrste površin in potreb.

  Profesionalno in strokovno rešitev na področju fasadnih sistemov pa zagotavljajo različni fasadni sistemi Ceresit, ki so prilagojeni različnim potrebam potrošnikov. Fasadni sistemi nam ponujajo zelo široko paleto barv za fasade, s katerimi Vaš dom postane popolna celota.

  Fugirna masa CE 79 in CE 89 © Henkel Slovenija d.o.o.

  Fugirna masa CE 79 in CE 89

  Ceresit CE 79 je dvokomponentna epoksidna fugirna masa, primerna tako za fugiranje kot tudi za lepljenje keramičnih ploščic in kamna, opeke, iverice i...

  Predpremaz za vpojne podlage CT 17 © Henkel Slovenija d.o.o.

  Predpremaz za vpojne podlage CT 17

  Ceresit CT 17 se uporablja kot predpremaz za zunanje in notranje površine pred končnim lepljenjem keramičnih ploščic, barvanjem površin, pritrjevanjem...

  V bližini kraja Maribor , Podravska in v okolici izvajamo:

  Maribor , Podravska
  Katalogi
  Zakaj izbrati Henkel Slovenija d.o.o.?


  9.8
  odlična ocena podjetja
  32
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Keramičarstvo, prenova kopalnice, fasaderstvo:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,