Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Harij Transport in mehanizacija, d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


HARIJ TRANSPORT IN MEHANIZACIJA, D.O.O.

HARIJ TRANSPORT IN MEHANIZACIJA, D.O.O., DESKLE

nizke gradnje, izkopi za temelje, rušitve in zemeljska dela

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,

Harij Žnidarčič
predstavnik podjetja

Goljevica 1D, 5210 Deskle
Tel: 041 737 ...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2008
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 820.000 €

Če iščete podjetje, ki se že dalj časa ukvarja z nizkimi gradnjami in zemeljskimi deli, ste na pravem mestu. Podjetje HTM, Harij transport in mehanizacija d.o.o., na območju Goriške regije izvaja izkope za gradbene jame, izdeluje kanale za komunalne priključke in opravi vsa potrebna zemeljska dela pri gradnjah stanovanjskih objektov.


Izdelava kanala

Deskle, Goriška

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

IZDELAVA KANALA
Kanalizacija, zbiralnik deževnice, razpršeno ponikanje, polaganje drenaže, soglasje za priključitev na javno kanalizacijo, meteorna in fekalna kanalizacija, podjetje za kanalizacijo.

Ponudba
IZKOPI
Izkop za hišo, plitki izkop, vgradnja tampona, uravanavanje terena, bager, geomehansko poročilo, razstrelitev skale, armirani slopi, jarek za kanalizacijo, zemeljska dela, ponudnik zemeljskih del.

Ponudba
VEČJE RUŠITVE
Rušenje objekta, odstranitev hiše, rušitev z rušitvenimi stroji, odvoz materiala na deponijo, podiranje nosilne stene v stanovanju, zavarovanje gradbišča za rušitev, demontaža stavbnega pohištva in ograj, rušitev starih objektov, gradbenik za rušitev.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

ZEMELJSKA DELA
Gradbena jama za hišo, izkop terena, planiranje terena, tampon za temelje, nasipavanje zemlje, gradbena jama, podjetje za izkope.

Ponudba
IZDELAVA KOMUNALNIH PRIKLJUCKOV
števec za vodo, izpraznitev greznice, položitev kanalizacije, priklop na kanalizacijsko omrežje, komunalno podjetje.

Ponudba
NIZKE GRADNJE
Asfaltiranje ceste, urejanje dvorišča, izgradnja vodovoda, meteorna kanalizacija, izvedba priključka na kanalizacijo, drenaža okrog hiše, ureditev škarp, zunanja ureditev hiše, izvajalec nizkih gradenj.

Ponudba

VZDRŽEVALNA IN DRUGA DELA

PREVOZI
Prevoz tovora, prevoz ohlajenih izdelkov, nalaganje in razlaganje blaga, prevoz navadnega tovora, izredni transport, logistika, hitra dostava, mednarodni prevozi, ponudnik prevozov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Deskle , Goriška in v okolici izvajamo:

Goljevica 1D, 5210 Deskle
Ocene
7.5/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Nizke gradnje, izkopi za temelje, rušitve in zemeljska dela:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo