Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš H teh, Dušan Hribljan s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


H teh, Dušan Hribljan s.p.

H TEH, DUŠAN HRIBLJAN S.P., JESENICE

kovinarstvo

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič,
odzivnost podjetja

Dušan Hribljan
predstavnik podjetja

Cesta Toneta Tomšiča 68 c, 4270 Jesenice
Tel: 041 272 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2009
TRR: ✓ TRR račun preverjen

strokovno svetovanje, odzivnost, prilagodljivost, dovršenost, natančnost, kvaliteta


Opravljamo dejavnost na področju kovinarstva. Naše storitve segajo na področje svetovanja pa vse do izdelave kovinskega izdelka: - Svetujemo, načrtujemo in konstruiramo izdelek v skladu z željami naročnika, tehničnimi zahtevami in funkcionalnostjo. - Varimo, brusimo, vrtamo, režemo in barvamo raznovrstne kovinske materiale. - Opravimo dostavo in montažo izdelka.Zagotavljamo zanesljivost in delamo v obojestransko korist.

BO
Bojan je podal oceno za H teh, Dušan Hribljan s.p.
25. Sep 2018

Kovinski nadstrešek kateri bo pokril vhod in teraso.

+ Pri firmi so zelo prijazni, znajo svetovati in narediti izdelek še boljši, kot si ga zamisliš. Predstavijo kakšen bo končni izgled, se res potrudijo pri izvedbi in postavitvi. Cena je solidna in brez odstopanja od ponudbe. Tudi večjih zamud ni bilo, proti naravi pa tako nimamo vpliva. Skratka sem zelo zadovoljen in priporočam vsem ki jim kvaliteta kaj pomeni. Se pa že dogovarjava tudi za zamenjavo balkonske ograje.

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:
H teh, Dušan Hribljan s.p.
H teh, Dušan Hribljan s.p. je pripravil referenco za področje Kovinske stopnice
14. Apr 2017
zanima me več >
31 ogledov
H teh, Dušan Hribljan s.p.
H teh, Dušan Hribljan s.p. je pripravil referenco za področje Kovinske ograje
14. Apr 2017
zanima me več >
26 ogledov
Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

DRSNA VRATA
Drsna vrata s kaseto, drsna vrata na steni, steklena drsna vrata, drsna vrata z dvemi krili, dobra drsna vrata, ponudnik drsnih vrat.

Ponudba

KOVINARSKA DELA

INOX OGRAJE
Balkonske inox ograje, inox ograje stopnice, peskanje inox ograje, inox ograje s steklom, kombinirane inox ograje, podjetje za inox ograje.

Ponudba
INOX STOPNICE
KOVINSKE KONSTRUKCIJE
Konstrukcije iz jekla, konstrukcije iz aluminija, inox konstrukcije, jekleni objekti, pisarne jeklene konstrukcije, jekleni športni objekti, kovinski podest, proizvodnja jeklenih konstrukcij, podjetje za jeklene konstrukcije.

Ponudba
KOVINSKE OGRAJE
Zunanje kovinske ograje, košare s kamni, ograje iz perforirane pločevine, cevne ograje, sodobne ograje, ograje klasični stil, podeželske ograje, dvoriščne ograje, balkonske ograje, stopniščne ograje, ponudnik ograj.

Ponudba
KOVINSKE STOPNICE
Notranje kovinske stopnice, zunanje kovinske stopnice, ravne kovinske stopnice, L kovinske stopnice, kovinske stopnice črka U, stopnice z eno ramo, stopnice dve rami, okrogle kovinske stopnice, stopnice v steni, strokovnjak za kovinske stopnice.

Ponudba
KOVINSKI NADSTREŠKI
Avtomobilski nadstreški, nadstrešek za pokritje terase, nadstrešek pri vhodu, večji nadstreški, samostoječi nadstrešek, konzolni nadstrešek, nadstrešek s polikarbonatom, nadstrešek s steklom, specialisti za kovinske nadstreške.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Jesenice , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Cesta Toneta Tomšiča 68 c, 4270 Jesenice
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati H teh, Dušan Hribljan s.p.?


10
odlična ocena podjetja
10
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Kovinarstvo:

Gorenjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo