Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš GRMŠEK DAVID S.P.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


GRMŠEK DAVID S.P.

GRMŠEK DAVID S.P., KOZINA

strojne inštalacije, centralno ogrevanje, montaža bojlerov, montaža in zagon toplotne črpalke, peči na pelete, olje, drva, vodovodne inštalacije

Izola, Koper, Piran - Pirano, Portorož, Sežana,

David
predstavnik podjetja

Ul. Dragomirja Benčiča-Brkina 40, 6240 Kozina
Tel: 031 205 ...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2008
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Naše podjetje GRMŠEK DAVID s.p. se na področju obale Slovenije ukvarja z izvedbo del s področja strojnih inštalacij. Prevamemo dela kot so napeljava in vzdrževanje vodovodnih inštalacij in kanalizacije, ureditev sistema talnega ogrevanja, radiatorskega ogrevanja, kotlov, montaža in zagon toplotne črpalke, montaža in vzpostavitev solarnih sistemov, napeljava plinskih instalacij, prezračevanje, klimatizacija, rekuperacija zraka, ukvarjamo pa se tudi z montažo sanitarne opreme (kopalne kadi, tuš kabine, montaža kopalniških elementov, pip itd). Storitve opravljamo kvalitetno, strokovno in v predhodno dogovorjenem času. Delo opravljamo z najsodobnejšimi tehnologijami in materiali, naše strokovno usposobljeno osebje pa vam z veseljem pomaga. Več vprašanj ali rezervacijo vašega termina nam lahko zastavite preko oddanega povpraševanja.


Kamini

Kozina, Obalno-kraška

Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

KAMINI
Plinski kamini, kamini na trdo gorivo, vgradni kamini na pelete, bioetanolski kamini, kamini na topli zrak, kamini na sevanje, kamin za toplo vodo.

Ponudba
KLIMA NAPRAVE
Hišna klima, priklop klimatske naprave, popravilo klimatske naprave, stenska klima, talna stoječa klima, prenosna klima.

Ponudba
KOTLI NA BIOMASO
Klasični litoželezni kotli na polena, kotli na sekance z zalogovnikom.

Ponudba
OGREVANJE
Talno gretje - sistemske plošče, plošče stenskega gretja, gretje na radiatorje, montaža stropnega gretja, vgradnja plinskega kotla, vgradnja peči na pelete, peč na olje, dobava in montaža toplotne črpalke, podjetje za centralno ogrevanje.

Ponudba
PLINSKE NAPELJAVE
PREZRAČEVANJE
Prezračevanje pri prenovi hiše, prezračevanje z rekuperacijo, klima naprava z možnostjo prezračevanja, centralno prezračevanje, prezračevanje posameznih prostorov.

Ponudba
SOLARNI SISTEMI
Sončni sistem za ogrevanje vode, sistem s sončnimi kolektorji, kompletni solarni sistem, ravni solarni kolektorji, prostostoječi sončni kolektorji, podjetje za sončne kolektorje.

Ponudba
SONČNI KOLEKTORJI
Solarni kolektorji za ogrevanje vode, ploščati solarni kolektorji z bakrenim absorberjem, cevni vakumski kolektorji, celoten solarni sistem za ogrevanje in sanitarno vodo.

Ponudba
STROJNE INŠTALACIJE
Nova kotlovnica, prenova kotlovnice, hidravlično uravnoteženje, kotlovnica kurilno olje.

Ponudba
TALNO GRETJE
Ploskovno ogrevanje, talno gretje sistemske plošče, talno gretje na vodo, dopolnilmo talno ogrevanje, talno ogrevanje v dnevnih prostorih, talno gretje v kopalnici, terasa s talnim gretjem, talno gretje za parket.

Ponudba
TOPLOTNE ČRPALKE
Toplotna črpalka za talno in radiatorsko gretje, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda.

Ponudba
VODOVODAR
Notranji vodovod, kanalizacija v hiši, vodovodarska dela, montaža geberit, kakovosten razvod vodovoda, izvajalec vodoinštalacij. Izvajamo s pooblaščenimi izvajalci.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Izola, Koper, Piran - Pirano, Portorož, Sežana, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Kozina , Obalno-kraška in v okolici izvajamo:

Ul. Dragomirja Benčiča-Brkina 40, 6240 Kozina
Ocene
7.6/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Strojne inštalacije, centralno ogrevanje, montaža bojlerov, montaža in zagon toplotne črpalke, peči na pelete, olje, drva, vodovodne inštalacije:

Obalno-kraška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo