Prijava v profil
Greening d.o.o.

Greening d.o.o., Ljubljana

napredna zaščita betona

Za področje
  odzivnost podjetja

  Tehnična podpora
  predstavnik podjetja

  Ljubljana , Osrednjeslovenska
  Tel: 040 293...

  PENETRON je vodilno mednarodno podjetje, ki se s svojo napredno tehnologijo kristalizacije betona ukvarja že več kot 50 let. Glavni izziv je bil kako zagotoviti način in postopek trajne hidroizolacije in zaščite betona. Z razvojem so omogočili že tretjo generacijo materialov, ki vsebujejo aktivatorje in reagirajo z osnovnimi sestavinami betonske mešanice ter ob stiku z vodo tvorijo netopljive kristalne tvorbe, ki istočasno postanejo integralni del celotnega obdelanega betona. Beton, ki se obdela s PENETRON materiali ima veliko večjo odpornost proti vdoru kloridov in sulfatov, odporen je na cikle zmrzovanja in taljenja. Najpomembnejše pri sistemu pa je to, da nanokristali v betonu zaprejo mikropore in mikrorazpoke ter onemogočajo prodor molekulam vode skozi beton. Ker pa so molekule zraka manjše od molekul vode je beton paro prepusten.

  Greening d.o.o. kot ekskluzivni zastopnik in distributer HIDROIZOLACIJSKEGA SISIEMA PENETRON, gradi svojo mrežo poslovnih partnerjev po celi Sloveniji. Kot vodilni v svetu s področja tehnologije kristalizacije omogočamo razvoj gradbeništva tudi v najzahtevnejših okoljih. Z organiziranim šolanjem certificiranih izvajalcev, ki obvladajo proces hidroizolacije po sistemu PENETRON ter dodatnim vključevanjem podporne »TEHNIČNE SLUŽBE PENETRON«, lahko izvajalec zagotovi 0,0% reklamacijo.

  Sodobna tehnologija trajne hidroizolacije z več kot 50 letno tradicijo, v katero so vključene številne raziskave mikro inženiringa, sloni na tretji generaciji kristalizirajočih materialov. Vsi materiali tako za novogradnje kot sanacije so certificirani. Postopek hidroizolacije se izvede istočasno z betoniranjem vkopanih delov zato načrtovani objekt ne potrebuje nobene druge » t.i. črne« hidroizolacije. Tehnologija kristalizacije ne zahteva topil in v njej ni nobenih izdelkov, ki bi se izlivali v okolje. Netoksična narava materialov PENETRON omogoča uporabo v stiku s pitno vodo ali živili. Dokaz za to je Slovenski certifikat za pitno vodo. V številnih državah po svetu uporabljajo SISTEM PENETRON pri trajnostno načrtovanih in zelenih gradbenih projektov.

  Uporaba tehnologije je zelo enostavna in ne potrebuje različne kombinacije hidroizolacijskih postopkov. Hlapne organske spojine (HOS) ob vgrajevanju niso prisotne zato respiratorji in kombinezoni za enkratno uporabo za izvajalca niso potrebni. Vgrajena hidroizolacija ne vpliva na kakovost zraka in nima toksičnih lastnosti. Beton, ki je zaščiten s kristalno tehnologijo PENETRON se lahko po koncu življenjske dobe kadarkoli reciklira v ustrezen agregat.

  Sistem PENETRON zagotavlja popolno zaščito pred vodo in kapilarno vlago ter daje betonu dodatno trdnost, prav tako pa 100% varuje celotno AB konstrukcijo pred korozijo in njenimi škodljivimi vplivi. Najpomembnejša lastnost sistema PENETRON je sposobnost "samo-celjenja" betona, ki ga brez dodatnih postopkov, ščiti skozi celotno njegovo življenjsko dobo. Tak beton lahko celi vse mikro razpoke do širine 0,5 mm. Življenjska doba betona, obdelanega z materiali PENETRON, se tako lahko podaljša v primerjavi z običajnim betonom, za približno trikrat.

  Primer izvedbe trajnostne hidroizolacijske rešitve - PRESTIŽNI OBJEKT – VILA BLOK 9KA

  Primer izvedbe trajnostne hidroizolacijske rešitve - PRESTIŽNI OBJEKT – VILA BLOK 9KA

  V Ljubljani se je investitor odločil, da zgradi prestižni objekt, ki je zasnovan na visokih standardih in udobju bivanja. Načrtovani nizko-energetski prostori večjih stanovanj so odprti in obdani s sončno svetlobo, ki znižujejo energetsko porabo.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 590+ uporabnikom
  Trajna moč hidroizolacije zagotavlja trajno varnost objektov

  Trajna moč hidroizolacije zagotavlja trajno varnost objektov

  Dejstvo je, da se svet hitro spreminja. Spremembam so podvrženi različni deli gospodarstva in gradbeništvo pri tem, ni nobena izjema. Vedno bolj prihaja v ospredje varovanje virov ter naravnega okolja, zato si mnogi investitorji že danes želijo investirati denar le v tiste gradbene projekte, ki so okolju prijazni , vrhunske kakovosti, cenovno sprejemljivi ter jim za vzdrževanje ni treba namenjati dodatna finančna sredstva.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 3174+ uporabnikom
  Ocene
  10/10
  vse ocene
  Sanacije © Greening d.o.o.

  Sanacije

  Zamakanja v podzemnih delih objekta so po navadi posledica slabo izvedene ali prebite obstoječe hidroizolacije objekta, razpok v betonu, slabo izveden...

  Hidroizolacija objekta © Greening d.o.o.

  Hidroizolacija objekta

  Sistem PENETRON ponuja rešitev za hidroizolacijo in zaščito novega in starega betona. PENETRONOV sistem temelji na pospeševalcih rasti kristalov, ki o...

  V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Ljubljana , Osrednjeslovenska
  Katalogi
  Zakaj izbrati Greening d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Napredna zaščita betona:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,