Prijava v profil
GRANIM, d.o.o.

GRANIM, d.o.o., Vodice

polaganje naravnega kamna,tehničnega kamna,spomenik

Za področje
  odzivnost podjetja

  Katja
  predstavnik podjetja

  Vodice , Osrednjeslovenska
  Tel: 041 53...

  Vaša ideja je naš izziv. Naredimo in položimo vse vrste naravnih in tehničnih kamnov. Izdelke prilagodimo vašim željam. Obdelava in montaža po meri. Cena je vedno ugodna in konkurenčna. Pokličite in našli bomo rešitev.

  V kamnoseštvu Granim se s kamnom ukvarjamo že od leta 1984 .

  Nudimo kamnoseška dela – kamnite izdelke po vaših željah in vam hkrati znamo svetovati.

  Izdelujemo notranje in zunanje kamnite obloge - talne, stenske, fasadne. Izdelamo tudi stopnice, police in kot kuhinjske in kopalniške pulte ter ostale kamnite izdelke po naročilu.

  Zagotovimo vam osebni pristop in nudimo celovito storitev.

  Zavedamo se, da stranke potrebujejo nasvet, mnenje, na podlagi katerega se lažje odločijo. Pokličite nas in vam svetujemo, lahko se dogovorimo tudi za ogled pri vas.

  Nato izvedemo izmere, da kamnite plošče prilagodimo vašemu prostoru. Kamniti izdelki po meri zagotavljajo različne možnosti oblikovanja in večji estetski učinek.

  Posebno pozornost posvetimo natančni izdelavi in prefinjeni obdelavi površin in robov. Edino tako poudarimo lepoto kamna - da le ta zasije ali pa pokaže svojo strukturo.

  O načinu montaže se odločimo na podlagi pravil stroke, naših izkušenj in nenazadnje vaših želja. S pravo izbiro vgradnje zagotovimo trajnost.

  Pri delu uporabljamo prvovrstni naravni kamen, marmor in granit, ter tehnični ali umetni kamen iz najrazličnejših koncev sveta.

  Smo tudi kamnoseštvo, ki je specializirano za DEKOTON, SILESOTNE, NEOLITH.

  Silestone je ustvarjen za uporabo na kuhinjskih pultih, kopalnicah, tlakih in stenskih oblogah, saj nudi izjemne lastnosti.

  Sestavlja ga naravni kremen (kvarc), do 94%, ki ga naredi posebej trdnega in odpornega.

  Je produkt proizvajalca Cosentino, pod blagovno znamko Silestone, ki postavlja nove mejnike za tehnični oz. umetni kamen.

  Tehnični kamen za kuhinjske in kopalniške pulte

  Tehnični kamen za kuhinjske in kopalniške pulte

  Kuhinja kljub vse hitrejšemu in nepredvidljivemu življenju v 21. stoletju ostaja eden najpomembnejših elementov doma. Da je temu resnično tako, med drugim dokazujejo tudi sodobne tlorisne zasnove, ki temeljijo na združitvi kuhije in dnevne sobe v en velik, odprt bivalni prostor. Ker se kuhinje za raziko od preteklosti ne skriva več v servisnih sobah, daleč stran očem obiskovalcev in vsakodnevnemu življenju, je toliko pomembnejši njen izgled, pri čemer pa mora še vedno brezhibno opravljati tudi svojo primarno funkcijo. Najbolj opazna in očem vidna površina je seveda kuhinji pult, hkrati pa gre za površino, ki je najbolj izpostavljena tudi udarcem, rezom in madežem.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 1525+ uporabnikom
  Kamniti umivalniki in korita © GRANIM, d.o.o.

  Kamniti umivalniki in korita

  Pulti v kuhinji ali kopalnici iz naravnega ali umetnega kamna nudijo občutek elegantne prefinjenosti in uporabnosti. Obstojnost kamna se bo tu še kak...

  Nagrobni spomeniki © GRANIM, d.o.o.

  Nagrobni spomeniki

  Nagrobnik je spomenik preteklosti, dolgotrajen spomin na minljivost življenja, sporočilo prihodnosti. Zato je oblikovanje in domišljenost nagrobnega s...

  V bližini kraja Vodice , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Vodice , Osrednjeslovenska
  Zakaj izbrati GRANIM, d.o.o.?


  8.8
  odlična ocena podjetja
  29
  let tradicije in izkušenj