Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš GRAMIKOM, Nataša Černčič s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


GRAMIKOM, Nataša Černčič s.p.

GRAMIKOM, NATAŠA ČERNČIČ S.P., PESNICA PRI MARIBORU

Male čistilne naprave

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Korošak Mitja
predstavnik podjetja

Ranca 2B, 2211 Pesnica Pri Mariboru
Tel: 070 335 ...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2011
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Za vas ponujamo visoko kvalitetne biološke čistilne naprave svetovno priznanih proizvajalcev, katere z svojim zanesljivim delovanjem in visokim učinkom čiščenja zadovoljujejo potrebe uporabnikov po celem svetu. V naši ponudbi najdete še popolne sisteme za zbiranje deževnice od zbiralnikov deževnice, filtrirne tehnike in črpalk ter črpališč za odjem in distribucijo deževnice.


Vse biološke čistilne naprave, ki jih ponujamo, so bile preizkušene izključno v nemškem laboratoriju za odpadne vode PIA, Achen, kar je tudi zagotovilo za njihovo kvalitetno delovanje. Za vas poskrbimo pred (strokovno svetovanje), med in po nakupu (servisna mreža na območju celotne SLO). Visoki garancijski roki, dolgoletna prodaja bioloških čistilnih naprav na slovenskem trgu, stalna zaloga ter prilagojeno financiranje so prednosti ki jih ponujamo svojim kupcem.

Kje in kaj delamo

ZUNANJA UREDITEV

MALE ČISTILNE NAPRAVE
Male čistilne naprave, membranske čistilne naprave, zelene čistilne naprave, pretočne biološke greznice.

Ponudba
ZBIRALNIK DEŽEVNICE
Nadzemni PVC rezervar za deževnico, podzemni zbiralnik za deževnico, črpalka za deževnico, sistem za zbiranje deževnice.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Pesnica Pri Mariboru , Podravska in v okolici izvajamo:

Ranca 2B, 2211 Pesnica Pri Mariboru
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati GRAMIKOM, Nataša Černčič s.p.?


10
odlična ocena podjetja
8
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Male čistilne naprave:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo