Prijava v profil
GP Milinkovič d.o.o.

GP MILINKOVIČ D.O.O., RAKEK

novogradnja, fasade, zidarstvo, krovstvo

Ilirska Bistrica, Pivka, Postojna, in drugje po Sloveniji

Ljubo Milinkovič
predstavnik podjetja

Cesta Josipa Ribičiča 20, 1381 Rakek
Tel: 041 907...

Velikost ekipe: 14
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 2006
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 560.000 €

Izvajamo vsa gradbena dela do 3. gradbene faze, obnove, sanacije ter termoizolacijske fasade.


O našem podjetju

Smo majhno družinsko podjetje, ki se ukvarja z vsemi vrstami gradbenih del. Zadnja leta pa smo se specializirali predvsem za izdelavo toplotnih izolacijskih fasad na stanovanjskih hišah in večstanovanjskih objektih.

Predstavitev

Ukvarjamo se z vsemi vrstami gradbenih del pri novogradnjah in obstoječih objektih. Izdelamo tako notranje, kot zunanje omete, samorazlivne estrihe, opravljamo pripravljalna in zemeljska dela (izkop gradbene jame). Zadnja leta pa smo se specializirali predvsem za izdelavo toplotnih izolacijskih fasad na stanovanjskih hišah in večstanovanjskih objektih. Ker izvajamo VSA gradbena dela, lahko izdelamo tudi OBJEKT NA KLJUČ. Postrežemo Vam tudi z vsemi informacijami, ki jih potrebujete za pridobitev subvencij iz Eko sklada. Objekt si na podlagi vašega povpraševanja ogledamo, nato izdelamo ponudbo s predracunom. V kolikor se dogovorimo, se sklene pogodba, kjer je dolocen tudi rok izvedbe... S svojim delom in trudom smo si leta 2009 prislužili certifikat slovenske kakovosti.

Zgodovina

13.02.2002 je Ljubo Milinkovič začel svojo podjetniško pot na področju gradbeništva kot samostojni podjetnik Ljubo Milinkovič s.p. Že pred tem je vrsto let delal pri lokalnih gradbenih podjetjih, kjer si je nabral dragocene izkušnje, ki mu še danes pomagajo pri delu. Ker se je obseg dela hitro povečal smo 09.05.2006 ustanovili GP MILINKOVIČ d.o.o. Direktor podjetja in večinski lastnik je Ljubo Milinkovič, solastnici podjetja pa hčeri Slađana Zemljak in Vesna Sajovic. Direktor je v decembru dobil tudi priznanje Območne obrtne zbornice Cerknica, za 10. let podjetja Zidarstvo Ljubo Milinković s.p. Spodaj pa si lahko ogledate članek, ki je bil objavljen v glasilu Krpanov glas.

Izvajanje projektov

Naše stroitve kot so Betoniranje, Fasade, Geodetske storitve, Gradbena dela, Gradnja na ključ, Krovstvo, Montažne hiše, Obnove in sanacije, Zaključna gradbena dela, Zidarska dela izvajamo v krajih Rakek, Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna.

GP Milinkovič d.o.o.
GP Milinkovič d.o.o. je pripravil referenco za področje
10. Jun 2014
Gradbena dela © GP Milinkovič d.o.o.

Gradbena dela

Izgradnja objekta Fragmat. Gradbena dela na ključ, gradbeništvo Milinković.

zanima me več >
19 ogledov
GP Milinkovič d.o.o.
GP Milinkovič d.o.o. je pripravil referenco za področje
10. Jun 2014
Fasada, blok © GP Milinkovič d.o.o.

Fasada, blok

Fasada bloka v Postojni, izvedba fasaderskih del, Postojna.

zanima me več >
107 ogledov
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

GRADBENA DELA
Prenova zunanje ureditve, prizidava hiše, zidana škarpa, rušitev stene, betoniranje stopnic, betonska klet, plošča za hišo, hidroizolacija balkona.

Ponudba
GRADNJA NA KLJUČ
Hiša na ključ, stanovanje za vselitev, prenova na ključ.

Ponudba
NOVOGRADNJA
Zidanje hiše, garaža, samostojna hiša, hiša dvojček, gospodarsko poslopje.

Ponudba
OPORNI ZIDOVI
škarpa ob cesti, škarpa iz betona, zidani podporni zid, podporni zid iz škarpnikov, temelj za škrapo, škarpe na dvorišču, betonske škarpe, izvajalec škarp.

Ponudba
PODPORNI ZIDOVI
AB podporni zid, škarpa za brežino, podporni betonski zid pri hiši, škarpa strmi teren, škarpa iz kamenja, ponudnik podpornih zidov.

Ponudba
ZIDARSKA DELA
Dozidava, opečna stena, opečni strop, peč, klet.

Ponudba

STREHE

KROVEC, KROVSTVO
Nova streha, streha na novo, menjava strehe, hidroizolacija strehe, vgradnja strešnega okna, nadstrešnica, enokapna streha.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

FASADE, FASADERSTVO
Nova fasada na hiši, premaz stare fasade z emulzijo, odstranitev ometa fasade, oblačenje napušča, cokel marmolit, izolacija fasade, silikonski zaključni sloj, fasada 20 cm, fasada XPS.

Ponudba
STROJNI OMETI
Strojni notranji omet, gladki strojni omet, strojni omet iz žganega apna, premaz za oprijem, pištola za nanos ometa, strojno nanašanje ometa, izvajalec strojnih ometov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ilirska Bistrica, Pivka, Postojna, Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Rakek , Notranjsko-kraška in v okolici izvajamo:

Cesta Josipa Ribičiča 20, 1381 Rakek
Ocene
9.6/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati GP Milinkovič d.o.o.?


9.6
odlična ocena podjetja
14
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Novogradnja, fasade, zidarstvo, krovstvo:

Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo