Prijava v profil

GP VEZAJ, D.O.O.

GP VEZAJ, D.O.O., ZAGORJE OB SAVI

fasaderstvo, pleskarstvo, ometi

Hrastnik, Trbovlje, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Samir Vezaj
predstavnik podjetja

Polje 4, 1410 Zagorje ob Savi
Tel: 030 649...

Velikost ekipe: 10
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 2006
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 450.000 €

Gradbeno podjetje Vezaj prvotno izdeluje fasade. Ukvarjamo pa se tudi z pleskarstvom,keramičarstvom in urejanjem okolice objekta. Delo izvajamo po celotni Sloveniji, nekaj pa tudi v ostalih evropskih državah. Večinoma pa delujemo v osrednjislovenski regiji. Naša prednost so naši izobraženi delavci,ki se redno vdeležujejo izobraževanj o delu z najbolj kakovostnimi materiali,ki jih uporabljamo(Rofix,Baumit, Weber, Demit, Jub, Caparol).


BO
Boštjan K. je podal oceno za GP Vezaj, d.o.o.
26. Mar 2020

Kvalitetni izvajalec strojnih ometov za novogradnjo

+ Zelo odzivni, od ponudbe do začetka izvedbe je trajalo le nekaj dni. Izvajalec si je objekt ogledal, razložil postopek in v ceno vključil vse kar je potrebno za kvalitetno izvedbo ometov. Po končanem delu so fantje ves odpadni gradbeni material odpeljali na deponijo. Nimamo pripomb, izvajalca GP Vezaj toplo priporočamo.

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

OPORNI ZIDOVI
škarpa ob cesti, škarpa iz betona, zidani oporni zid, oporni zid iz škarpnikov, temelj za betonski zid, škarpe na vrtu, zidanje opornih zidov, izvajalec škarp.

Ponudba
PODPORNI ZIDOVI
Betonski podporni zid, škarpa za ureditev terena, podporni betonski zid pri hiši, škarpa strmi teren, kamnita škarpa, škarpniki, protierozijski geotekstil, izdelava škarpe, mojster za podporne zidove.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

TLAKOVANJE
Ureditev tlakovanja dvorišča, tlakovanje dovoza, polaganje tlakovcev na dovozu, polaganje tlakovcev okoli hiše, polaganje robnikov, tlakovanje s ploščami, tlakovanje iz drevesnih debel, nasutje za polaganje tlakovcev, hitro polaganje tlakovcev, mojster za polaganje tlakovcev.

Ponudba
UREJANJE OKOLICE
Sejanje trave, oblikovanje žive meje, čiščenje mahu, polaganje trave, oblikovanje skalnjaka, oblikovanje rožne gredice, profesionalno urejanje okolice in dvorišča, podjetje za urejanje okolice.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

FASADE, FASADERSTVO
Nova fasada na hiši, premaz stare fasade z emulzijo, odstranitev stiroporja na steni, napušč zaprt v škatlo, cokel na fasadi, izoliranje dimnika, zaključni sloj fasade, 20 cm fasade, fasada montažna hiša, termoizolacija fasade, izvajalcec f

Ponudba
FASADNI PANELI
Fasade z zračnim slojem, podkonstrukcija obešene fasade, izolacija za prezračevano fasado, montiranje obloge fasade, kompozitne fasade, obešene fasade, mojster za prezračevane fasade.

Ponudba
GRADBENI ODRI
Mobilni fasadni oder, gradbeni odri, oder za zidarijo, pleskarski oder, mobilni oder.

Ponudba
IZOLACIJA PODSTREŠJA, MANSARDE
Izolacij mansarde med špirovci, debelina izolacije mansarda, mavčnokartonske plošče mansarde.

Ponudba
PLESKAR, SLIKOPLESKARSTVO
Izravnavanje in beljenje hiše, pleskanje stanovanja izravnavanje in barvanje, pleskanje stropov, beljenje stene jupol, osvežitev stare fasade, prenova napušča, barvanje vrat lazura.

Ponudba
POLAGANJE TAPET
Odstranitev tapet, predpriprava sten z emulzijo, polaganje navadnih tapet brez vzorca, klasične tapete, samolepilne fototapete.

Ponudba
OMETI
strojni omet zidovi, zidar za strojne omete.

Ponudba
STROJNI OMETI
Strojni omet na hiši, fini strojni omet, apneno cementni strojni omet.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Hrastnik, Trbovlje, Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Zagorje ob Savi , Zasavska in v okolici izvajamo:

Polje 4, 1410 Zagorje ob Savi
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati GP Vezaj, d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
14
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Fasaderstvo, pleskarstvo, ometi:

Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo