Prijava v profil

GOG senčila d.o.o., Žabnica

pergole, notranja senčila, zunanja senčila, komarniki

in drugje po Sloveniji
Za področje
  odzivnost podjetja

  Janez Gogala
  predstavnik podjetja

  Žabnica, Gorenjska
  Tel: 0405565...

  Velikost ekipe: 2
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2019
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Naše načelo je, da trgu ponudimo le najboljše rešitve na področju senčenja, pa naj bo to zunanje ali notranje. Številne zadovoljne stranke, nam dokazujejo, da smo na pravi poti in da delamo dobro. Naši sistemi vam lahko nudijo le dekorativni učinek v prostoru, lahko pa vam nudijo tudi velik prihranek pri energetskih rešitvah. Ne nudimo vam le nakupa, temveč s strokovnim svetovanjem izberemo za vas najbolj učinkovito senčilo, poskrbimo za strokovno montažo in seveda tudi za dolgoletno dobro delovanje. Vsa naša senčila so narejena po meri in le iz najboljših materialov. Prepričajte se o naši kvaliteti in nas kontaktirajte za svetovanje ali izmero. Veselimo se sodelovanja z vami.

  Kje in kaj delamo

  STAVBNO POHIŠTVO

  Komarniki
  Komarniki za okna, vratni komarniki, fiksni komarniki, rolo komarniki, plise komarnik, krilni komarniki, aluminijasti komarniki, plastični komarniki, drsni komarniki, integrirani komarniki, namestitev komarnikov, izvajalci za mreže proti komarjem.
  Ponudba
  Lamelne zavese
  Moderne lamelne zavese, prosojne lamelne zavese, karnise za lamelne zavese, dobava in montaža lamelnih zaves, salon lamelnih zaves.
  Ponudba
  Notranja senčila
  Zavese po meri, notranje žaluzije, rolo senčila, panelne zavese, plise zavese, lamelne zavese, folija za okna, montaža notranjih senčil, podjetje za notranja senčila.
  Ponudba
  Panelne zavese
  Karnise za panelne zavese, polprosojne panelne zavese, dekorativne panelne zavese, panelne zavese za pisarne, namestitev panelnih zaves, ponudnik panelnih zaves.
  Ponudba
  Plise zavese
  Prosojne plise zavese, tkanine za pliseje, krmiljenje z vrvico, sredinski okenski plise, vgradnja plise zaves, dobavitelji plise senčil.
  Ponudba
  Rolete
  Servis rolet, nadometne zunanje rolete, notranje rolete, pvc rolete, okenske rolete, rolete za balkon, avtomatske rolete, omarice za rolete, namestitev rolet, vse za zunanje in notranje rolete.
  Ponudba
  Roloji
  Rolo zavese za okna, kasetni rolo, zatemnitvena rolo senčila, rolo komarniki, tkanine za rolo senčila, krmiljenje z verižico, montaža notranjih rolo zaves, ponudba notranjih rolo senčil.
  Ponudba
  Screen, roloji
  Rolo senčila za okna, rolo vrata, zatemnitvena rolo senčila, rolo komarniki, tkanine za rolo senčila, zunanja rolo senčila, upravljanje s krmilno palico, nadometna omarica za rolo senčilo, salon rolo senčil, ponudba zunanjih rolo senčil.
  Ponudba
  Tende, markize
  Balkonske tende, blago za tende, vrtni šotori, senčniki, elektromotor za tende, senzorji vetra za tende, postavitev tend in markiz, vse za tende in markize.
  Ponudba
  Žaluzije
  Pvc žaluzije, senčila za okna, nadometne žaluzije, omarice za žaluzije, ročno krmiljene žaluzije, montaža žaluzij, ponudnik žaluzij.
  Ponudba
  Zunanja senčila
  Fasadne tende, C žaluzije, notranji roloji, rolo komarniki, podometne rolete, dacron jadra, screen senčila, pergole, komarniki, polkna, ugodne rolete za okna, ponudnik zunanjih senčil.
  Ponudba

  KOVINARSKA DELA

  Pergole

  V bližini kraja Žabnica, Gorenjska in v okolici izvajamo:

  Kje in kaj delamo

  Pergole, notranja senčila, zunanja senčila, komarniki:

  Gorenjska, Goriška, Osrednjeslovenska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo