Prijava v profil
GOAP d.o.o.

GOAP d.o.o., Solkan

pametne hiše, elektroinštalacije

Za področje
  odzivnost podjetja

  Kristjan
  predstavnik podjetja

  Solkan , Goriška
  Tel: 0533595...

  Želite upravljati vaše luči, senčila, vrata, ogrevalni sistem, zalivalni sistem, bazen, merilce porabe električne energije itd. preko pametnega telefona ali tablice? Z enostavnimi in cenovno dostopnimi rešitvami za avtomatizacijo doma vam pri tem z veseljem pomagamo. Naše rešitve so prava izbira za vse, ki iščete vrhunsko udobje, varnost in energetsko učinkovitost doma.

  Pod svetovno znano blagovno znamko Qubino razvijamo in izdelujemo izdelke, ki ponujajo brezžične rešitve za avtomatizacijo doma. Delujejo na eni izmed vodilnih brezžičnih komunikacijskih tehnologij Z-Wave.

  Naš portfelj trenutno sestavlja 17 produktov, ki omogočajo avtomatizacijo in brezžično kontrolo senčil, luči, ogrevalnih in ventilacijskih sistemov, zalivalnih sistemov, bazenov, gospodinjskih aparatov, itd.

  Namestitev Qubino sistema za avtomatizacijo doma je izredno enostavna in hitra. Ker gre za brezžično tehnologijo, namestitev naprav ne zahteva gradbenih posegov, napeljevanja dodatnih kablov ali namestitve dodatnih elektro omar.

  Si tudi vi želite živeti udobneje, varneje in prihraniti pri porabi električne energije? Z veseljem vam bomo svetovali in pripravili ponudbo.

  Kako lahko hitro in enostavno nadgradite senčila v pametna?

  Kako lahko hitro in enostavno nadgradite senčila v pametna?

  Upravljanje senčil na daljavo preko pametnega telefona postaja nadvse priljubljeno tudi v Sloveniji, saj gre za enostavno brezžično rešitev, ki v domove prinaša udobje, varnost in energetsko učinkovitost. Zaradi višanja cen energentov pa je vse bolj ključno tudi varčevanje pri porabi energije, saj to pomeni nižje mesečne stroške in trajnostni način bivanja. Vse to in še več v dom prinesejo pametna senčila.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 129+ uporabnikom
  Avtomatizacija kabin na največjih svetovnih križarkah © GOAP d.o.o.

  Avtomatizacija kabin na največjih svetovnih križarkah

  Sodelovali smo pri avtomatizaciji kabin za največje potniške ladje na svetu, kjer dosegamo 50 % svetovni tržni delež. Polovica vseh največjih luksuzni...

  430 Forest © GOAP d.o.o.

  430 Forest

  Avtomatizacija notranjih senčil.

  V bližini kraja Solkan , Goriška in v okolici izvajamo:

  Solkan , Goriška
  Kje in kaj delamo

  Pametne hiše, elektroinštalacije:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,