Prijava v profil
Geoprojekt d.o.o.

Geoprojekt d.o.o., Žalec

Geodetske storitve, nepremičnine, projektiranje

in drugje po Sloveniji
Za področje

  Dejan Lavbič
  predstavnik podjetja

  Žalec , Savinjska
  Tel: 041 370...

  Velikost ekipe: 7
  Projekti: manjši, srednji in veliki
  Ustanovitev: 1991
  Okvirni prihodki 2015: 350.000 €

  Naša ekipa zagotavlja celovite, hitre, kvalitetne in cenovno ugodne geodetske storitve ter posredovanje nepremičnin.

  Že več kot 20 let delujemo na področju geodezije in nepremičnin, pri čemer se nenehoma izboljšujemo, dopolnjujemo ekipo s strokovnjaki in aktivno spremljamo spremembe v zakonodaji, tako da Vam vedno lahko zagotavljamo profesionalno in učinkovito storitev.

  Zakaj izbrati nas

  Ker boste pridobili vse, kar potrebuje vaša nepremičnina, z ekipo, ki jo sestavljajo geodeti, gradbeniki, arhitekti, projektanti, nepremičninski posredniki, pravniki in tržniki!


  Ker boste privarčevali vaš dragoceni čas, saj boste dobili vse storitve na enem mestu!

  Ker že 20 let oblikujemo prostor, ki vas obdaja in bomo vse dolgoletne izkušnje delili z vami!

  Ker ste za svojega partnerja izbrali vodilno podjetje s področja geodetskih storitev in nepremičnin na območju Savinjske regije!

  Ker pretežno delujemo na širšem območju mesta Celje od Ljubljane do Maribora, a vam lahko ponudimo naše storitve na območju celotne Slovenije.

  Ekipa

  Področje evidentiranja in upravljanja nepremičnin se neprestano spreminja, prav tako pa se spreminja informacijska tehnologija in merski postopki na področju geodezije. Neprestano se spreminjajo tudi vaše želje in potrebe, katerim lahko zadostimo le z neprestanim vlaganjem v izobraževanje naših zaposlenih ter kvalitetno mersko opremo.

  Da bi lahko do popolnosti zadostili vašim potrebam, je naš kolektiv sestavljen iz različnih generacij in profilov, ki med seboj interdisciplinarno izmenjujemo svoje znanje in izkušnje ter se soočamo z novimi idejami in izzivi, ki si jih skupaj zastavljamo na svoji poti.

  Ocene
  10/10
  vse ocene
  Vpis objekta v kataster © Geoprojekt d.o.o.

  Vpis objekta v kataster

  Po končani gradnji boste potrebovali geodete. Na željo stranke je Geoprojekt izvedel meritev prostorov znotraj hiše ter meritev zunanjih gabaritov obj...

  Druge izmere in načrti © Geoprojekt d.o.o.

  Druge izmere in načrti

  Za vas lahko izvedemo: - Geodetski načrt za pripravo prostorskih načrtov na državni/regijski/občinski ravni - Topografske izmere - Tematske karte...

  Kje in kaj delamo

  PROJEKTIRANJE

  GEODETSKE STORITVE
  Ureditev meje, oblikovanje gradbene parcele, izravnava parcele, označitev meje z mejniki, geodetski posnetek, zakoličba, vpis v kataster, pridobitev hišne številke.

  Ponudba
  PROJEKTIRANJE, PROJEKTANT
  Projektni inženiring, vodilna mapa, PGD, projekt uporabno dovoljenje, gradnja hiše.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Žalec , Savinjska in v okolici izvajamo:

  Žalec , Savinjska
  Zakaj izbrati Geoprojekt d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  31
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Geodetske storitve, nepremičnine, projektiranje:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo