Prijava v profil
Geoprojekt d.o.o.

GEOPROJEKT D.O.O., ŽALEC

Geodetske storitve, nepremičnine, projektiranje

in drugje po Sloveniji

Dejan Lavbič
predstavnik podjetja

Šlandrov trg 11, 3310 Žalec
Tel: 041 370...

Velikost ekipe: 7
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1991
Okvirni prihodki 2015: 350.000 €

Naša ekipa zagotavlja celovite, hitre, kvalitetne in cenovno ugodne geodetske storitve ter posredovanje nepremičnin.

Že več kot 20 let delujemo na področju geodezije in nepremičnin, pri čemer se nenehoma izboljšujemo, dopolnjujemo ekipo s strokovnjaki in aktivno spremljamo spremembe v zakonodaji, tako da Vam vedno lahko zagotavljamo profesionalno in učinkovito storitev.

Zakaj izbrati nas

Ker boste pridobili vse, kar potrebuje vaša nepremičnina, z ekipo, ki jo sestavljajo geodeti, gradbeniki, arhitekti, projektanti, nepremičninski posredniki, pravniki in tržniki!


Ker boste privarčevali vaš dragoceni čas, saj boste dobili vse storitve na enem mestu!

Ker že 20 let oblikujemo prostor, ki vas obdaja in bomo vse dolgoletne izkušnje delili z vami!

Ker ste za svojega partnerja izbrali vodilno podjetje s področja geodetskih storitev in nepremičnin na območju Savinjske regije!

Ker pretežno delujemo na širšem območju mesta Celje od Ljubljane do Maribora, a vam lahko ponudimo naše storitve na območju celotne Slovenije.

Ekipa

Področje evidentiranja in upravljanja nepremičnin se neprestano spreminja, prav tako pa se spreminja informacijska tehnologija in merski postopki na področju geodezije. Neprestano se spreminjajo tudi vaše želje in potrebe, katerim lahko zadostimo le z neprestanim vlaganjem v izobraževanje naših zaposlenih ter kvalitetno mersko opremo.

Da bi lahko do popolnosti zadostili vašim potrebam, je naš kolektiv sestavljen iz različnih generacij in profilov, ki med seboj interdisciplinarno izmenjujemo svoje znanje in izkušnje ter se soočamo z novimi idejami in izzivi, ki si jih skupaj zastavljamo na svoji poti.

Ocene
10/10
vse ocene
Vpis objekta v kataster © Geoprojekt d.o.o.

Vpis objekta v kataster

Po končani gradnji boste potrebovali geodete. Na željo stranke je Geoprojekt izvedel meritev prostorov znotraj hiše ter meritev zunanjih gabaritov obj...

Izdelava geodetskega načrta od terena do izdelka © Geoprojekt d.o.o.

Izdelava geodetskega načrta od terena do izdelka

Za potrebe projektne dokumentacije smo izvedli izmero situacije na terenu in v pisarni izdelali geodetski načrt s certifikatom, ki ga je zahteval proj...

Kje in kaj delamo

PROJEKTIRANJE

GEODETSKE STORITVE
Ureditev meje, oblikovanje gradbene parcele, izravnava parcele, označitev meje z mejniki, geodetski posnetek, zakoličba, vpis v kataster, pridobitev hišne številke.

Ponudba
PROJEKTIRANJE, PROJEKTANT
Projektni inženiring, vodilna mapa, PGD, projekt uporabno dovoljenje, gradnja hiše.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Žalec , Savinjska in v okolici izvajamo:

Šlandrov trg 11, 3310 Žalec
Zakaj izbrati Geoprojekt d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
30
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Geodetske storitve, nepremičnine, projektiranje:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo