Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš FRANC PLEVEL S.P.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


FRANC PLEVEL S.P.

FRANC PLEVEL S.P., CERKLJE NA GORENJSKEM

kovinske ograje, vrata, kovinski nadstreški, kovinske konstrukcije, kovinski elementi

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič,
odzivnost podjetja

Franc
predstavnik podjetja

Velesovo 12, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Tel: 041 649 ...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1998
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 220.000 €

FRANC PLEVEL S.P. smo podjetje, ki obljublja, da vas ne bo razočaralo! Sedež našega podjetja je v Cerkljah na Gorenjskem pa vendar svojo dejavnost ponujamo strankam iz območja celotne Slovenije. Primarna dejavnost našega podjetja je izdelava kovinskih balkonskih in vrtnih ograj ter izdelava kovinskih dvoriščnih in vrtnih vrat. Znani smo tudi kot mojstri strokovnjaki na področju izdelave kovinskih napuščev na hišah in na poslovnih stavbah. Po želji naročnika izdelamo tudi kovinsko konstrukcijo, kot so konstrukcije za hale, avtosalone, delavnice in demontiramo že obstoječo ograjo. Izdelamo nadstreške za avto, nadstreške nad balkonom ter nadstreške pred vhodom. Naročnikom ponujamo storitve iz splošnega ključavničarstva, stavbnega ključavničarstva, strojnega ključavničarstva. Svetujemo vam, da si rezervirate vaš prot termin za ogled ali izvedbo dela, če vas karkoli od naštetega zanima. Naši izkušeni mojstri vas ne bodo razočarali. Pridite in se v našo kvaliteto prepričajte kar sami.


JO
Jožica B. je podal oceno za FRANC PLEVEL S.P.
29. Jul 2019

Kovinski nadstrešek

+ Zadovoljni smo s svetovanjem in ceno. Za čas izvedbe se še nismo odločili.

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:

Kovinske konstrukcije

Cerklje na Gorenjskem, Gorenjska

Kje in kaj delamo

KOVINARSKA DELA

KOVINSKE KONSTRUKCIJE
Izdelava jeklenih konstrukcij, konstrukcije iz aluminija, nerjaveče konstrukcije, jekleni objekti, jekleni poslovni objekti, športni objekti iz jekla, kovinski podest, izdelava jeklenih kostrukcij, izvajalec jeklenih konstrukcij.

Ponudba
KOVINSKE OGRAJE
Notranje kovinske ograje, gabioni, ograje iz perforirane pločevine, ograje iz devi, sodobne ograje, ograje klasični stil, ograje podeželski stil, ograje dvorišča, balkonske ograje, stopniščne ograje, dobavitelj ograj.

Ponudba
KOVINSKE STOPNICE
Notranje kovinske stopnice, kovinske stopnice od zunaj, ravne kovinske stopnice, L kovinske stopnice, kovinske stopnice na U, enoramne kovinske stopnice, stopnice dve rami, kovinske stopnice v krogu, konzolne stopnice, ponudnik kovinskih stopnic.

Ponudba
KOVINSKI NADSTREŠKI
Nadstrešek za avtomobile, nadstrešek za pokritje terase, nadstrešek pri vhodu, večji nadstreški, samostoječi nadstrešek, konzolni nadstrešek, nadstrešek s polikarbonatom, nadstrešek s steklom, podjetje za kovinske nadstreške.

Ponudba
OBDELAVA KOVIN
Kovinarska dela, aluminijaste konstrukcije, železne konstrukcije, varjenje kovine, kvalitetne nerjaveče ograje, ključavničar.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Cerklje na Gorenjskem , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Velesovo 12, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati FRANC PLEVEL S.P.?


10
odlična ocena podjetja
21
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Kovinske ograje, vrata, kovinski nadstreški, kovinske konstrukcije, kovinski elementi:

Gorenjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo