Prijava v profil

Figre, Gregor Fištravec s.p., Velika Nedelja

Urejanje in vzdrževanje okolice ter storitve

in drugje po Sloveniji
Za področje

  Gregor Fištravec
  predstavnik podjetja

  Velika Nedelja , Pomurska
  Tel: 030 333...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2015
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Okvirni prihodki 2015: 40.000 €

  Ukvarjamo se z urejanjem in vzdrževanjem okolic. Najprej pridemo na ogled, nato pripravimo ponudbo in če se odločite za nas Vam nato uredimo okolico. Če potrebujete storitve, ki so namenjene tako ureditvi zasebnih okrasnih vrtov, zelenic ter tudi vsem poslovnim subjektom, ki bi si želeli imeti urejeno okolico oz. zelenice svojih poslovnih prostorov Vam strokovno, kakovostno ter hkrati ugodno, hitro in v dogovorjenih rokih uredimo okolje.Ogled in izdelava ponudbe sta brezplačna.Dejavnosti, ki jih opravljamo:UREJANJE VRTOV IN OKOLIC,SKALNJAKI,ZELENICE,ŽIVE MEJE,RIBNIKI,VZDRŽEVANJE OKOLIC,OBLIKOVANJE BONSAI,OSTALE STORITVE.

  Če imate okrasni vrt, ki bi ga radi uredili ali zasebni oz. poslovni objekt z okolico, za katero bi si želeli, da bi bila urejena ter ustrezno vzdrževana, takrat smo mi rešitev za VAS!Urejen vhod pred hišo, vzdrževana okolica zasebnega ali poslovnega objekta, negovana zelena površina, parkirni prostor naredijo prvi vtis na obiskovalca. Če je okolica objekta urejena in vzdrževana, potem nam to zagotovo nudi bolj sproščeno bivanje v takem okolju, ne glede na to če gre za zasebni ali poslovni objekt.Ker pa ni vsak človek mojster za vsa dela, in prav je tako, je smiselno, da zadeve, ki jih sami ne obvladamo najbolje, prepustimo ljudem, ki o tem kaj več znajo in vedo. Na koncu vedno ugotovimo, da je bilo bolje tako, saj sami verjetno ne bi našli rešitve za vse izzive oz. težave, ki se ob tem pojavijo. Torej, zato je pomembno kakovostno in kvalitetno načrtovanje vrtov.Če potrebujete storitve, ki so namenjene tako ureditvi zasebnih okrasnih vrtov, zelenic ter tudi vsem poslovnim subjektom, ki bi si želeli imeti urejeno okolico oz. zelenice svojih poslovnih prostorov Vam strokovno, kakovostno ter hkrati ugodno, hitro in v dogovorjenih rokih uredimo okolje.Ogled in izdelava ponudbe sta brezplačna.Dejavnosti, ki jih opravljamo:UREJANJE VRTOV IN OKOLIC,SKALNJAKI,ZELENICE,ŽIVE MEJE,RIBNIKI,VZDRŽEVANJE OKOLIC,OBLIKOVANJE BONSAI,OSTALE STORITVE.

  Kje in kaj delamo

  ZUNANJA UREDITEV

  Ribniki
  Gradnja ribnika, bazen za vrtni ribnik, klasični vodni ribniki, plavalni ribnik, oprema za ribnike, vse vrste ribnikov, izvajalec za ribnike.
  Ponudba
  Urejanje okolice
  Vzdrževanje trave, striženje žive meje, odkopavanje humusa, gnojenje trave, oblikovanje skalnjaka, oblikovanje okrasnih rastlin, profesionalno urejanje okolice in dvorišča, podjetje za krajinsko arhitekturo.
  Ponudba
  Vrtnarstvo
  Rezanje vinske trte, žaganje veje na drevesu, zasaditev dreves, zasajanje vrta.
  Ponudba

  V bližini kraja Velika Nedelja , Pomurska in v okolici izvajamo:

  Velika Nedelja , Pomurska
  Kje in kaj delamo

  Urejanje in vzdrževanje okolice ter storitve:

  Podravska, Pomurska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo