x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Fidea Primož Fidler s.p.

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  Fidea Primož Fidler s.p.

  FIDEA PRIMOŽ FIDLER S.P., CELJE

  notranja oprema, stanovanjske hiše, arhitektura

  Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, in drugje po Sloveniji

  Primož Fidler
  predstavnik podjetja

  Kosovelova ulica 16, 3000 Celje
  Tel: 031 2994...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2007
  Okvirni prihodki 2015: 40.000 €

  Osnovne dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo so projektiranje stanovanjskih, industrijskih in poslovnih objektov od večjega do manjšega obsega, ukvarjamo pa se tudi z projektriranjemzunanje ureditve, načrtovanje notranje ureditve in opreme prostorov,za lastne potrebe ali za posebna naročila pa izdelamo tudi renderje oz.- 3D predstavitve.Odlikuje nas mlada in strokovna ekipa. ki se ukvarja z arhitekturnim in gradbenim projektiranjem in vodi postopke pridobivanja gradbenega dovoljenja za novogradnje, prenove ali adaptacije. Stranke vodimo od ideje do gradbenega oz. Uporabnega dovoljenja.Ker postopke vodimo v celoti, se na nas lahko obrnete že v fazi oblikovanja svoje ideje o graditvi objekta. K oblikovanju prostora pristopamo na sodoben način z modernimi tehnologijami, 3D prikazi, ki vam omogočajo lažje razumevanje vaše bodoče hiše, ki jo boste zgradili.


  Kje in kaj delamo

  PROJEKTIRANJE

  ARHITEKTI, ARHITEKTURA
  Projektna dokumentacija, izvedbeni projekt, arhitekt za hišo, adaptacija hiše, projekt za tehnični pregled, arhitekt za notranjo opremo, tipske hiše, načrt za rušitev hiše, idejna zasnova stanovanja.

  Ponudba
  NOTRANJE OBLIKOVANJE
  Preureditev hiše, notranji dizajn stanovanja, notranji interier lokala, vizualizacije interierja, barvno svetovanje, razporeditev opreme, načrt pohištva, popis za notranjo opremo.

  Ponudba
  PROJEKT ZA GRADBENO DOVOLJENJE
  Vodilna mapa, načrti arhitekture hiše, elaborat požarne varnosti, izjava statika.

  Ponudba
  PROJEKT ZA IZVEDBO
  Vodilna mapa, statika, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij.

  Ponudba
  VIZUALIZACIJE
  Vizualizacije, renderiranje, 3D risanje, 3D sprehod skozi hišo, 3D barvne študije, realistični renderji, montaža 3D hiše na fotografijo.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Podravska, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Celje , Savinjska in v okolici izvajamo:

  Kosovelova ulica 16, 3000 Celje
  Ocene
  9.2/10
  vse ocene
  vse ocene
  Zakaj izbrati Fidea Primož Fidler s.p.?


  9.2
  odlična ocena podjetja
  12
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Notranja oprema, stanovanjske hiše, arhitektura:

  Podravska, Savinjska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo