Prijava v profil
ZOKI d.o.o. zidarstvo in fasaderstvo

ZOKI D.O.O. ZIDARSTVO IN FASADERSTVO, LJUBLJANA-POLJE

Zidarstvo in fasaderstvo,adaptacija,podiranje,pozi

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika,
odzivnost podjetja

Zoran Josipović
predstavnik podjetja

Kašeljska cesta 53a, 1260 LJUBLJANA-POLJE
Tel: 041 378...

Velikost ekipe: 7
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 2005
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 130.000 €

Zavzemamo se za celoten postopek izdelave, saj pri nas velja fizolofija, da ne popravljamo za drugimi, pač pa posel od začetka do konca izvedemo najkakovostnejše.

O podjetju

Zoki d.o.o. je podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami na področju fasadertva, zidarstva, strojnih in klasičnih ometov. Zavzemamo se za celoten postopek izdelave, saj pri nas velja fizolofija, da ne popravljamo za drugimi, pač pa posel od začetka do konca izvedemo najkakovostnejše. Izdelujemo fasadne omete vseh vrst, s sodobno in učinkovito izolacijo, kar zaključimo z širokim izborom barvnih in učinkovitih kombinacij.

Nudimo širok izbor storitev

Fasada je ključni element zunanje podobe objekta. Pri Podjetju Zoki d.o.o. izdelujemo vse vrste fasad, obnavljamo stare fasade in poskrbimo, da vam vaša fasada nudi primerno toplotno zaščito ter lep izgled vašega doma ali poslovnega prostora. Zidarstvo je verjetno časovno najdaljši korak pri gradnji. Na tem področju izvajamo postavitev posameznih konstrukcijskih elementov, ki predstavljajo ogrodje objekta (nepremičnine). Notranji ometi se nanašajo na stene in strope različnih materialov, debelina nanosa pa je različna in je odvisna od samega materiala ometa in vlage v prostoru. Fasada je ključni element zunanje podobe objekta. Pri Podjetju Zoki d.o.o. izdelujemo vse vrste fasad, obnavljamo stare fasade in poskrbimo, da vam vaša fasada nudi primerno toplotno zaščito ter lep izgled vašega doma ali poslovnega prostora. Zidarstvo je verjetno časovno najdaljši korak pri gradnji. Na tem področju izvajamo postavitev posameznih konstrukcijskih elementov, ki predstavljajo ogrodje objekta (nepremičnine). Notranji ometi se nanašajo na stene in strope različnih materialov, debelina nanosa pa je različna in je odvisna od samega materiala ometa in vlage v prostoru. Kakovostno in natančno izdelujemo klasične notranje in zunanje omete.

Ocene
10/10
vse ocene
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

MANJŠE RUŠENJE
Odstranitev objekta, rušenje opečne stene, preboj v plošči, rušenje stropa, demontaža montažnih sten, odvoz ruševin, podiranje stropa.

Ponudba
PRENOVA HIŠE
Obnova starejše hiše, kompletna sanacija hiše, adaptacija starejše hiše, rekonstruiranje hiše, dvig strehe, sanacija temeljev, energetska prenova hiše, sanacija hiše, ponudnik prenove hiš.

Ponudba
PRENOVA KOPALNICE
Komplet prenova kopalnice, prenova WCja, prenovitev sanitarij, načrt za prenovo kopalnice, kvalitetna prenova kopalnice, ponudnik prenove kopalnic.

Ponudba
PRENOVA STANOVANJA
Celostna prenova stanovanja, adaptiranje stanovanja, rekonstrukcija stanovanja v bloku, preureditev stanovanja, kvalitetna prenova stanovanja, izvajalec za prenovo stanovanj.

Ponudba
SPECIALIZIRANA GRADBENA DELA
ZIDARSTVO
Nadzidava, stena iz kamna, opečni strop, peč, klet.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

FASADE, FASADERSTVO
Fasada na novogradnji, popravilo fasade, odstranjevanje fasade, napušč s knauf podkonstrukcijo, izdelava cokla, lepljenje izolacije na hišo, zaključni omet fasade, fasada 15 cm, fasada EPS.

Ponudba
SUHOMONTAŽA
Suhogradnja, polaganje knauf plošč, spuščen strop iz knaufa, gips predelne stene, sanacija stene z gipsom, izdelava mansarde, škatla napušča iz knaufa.

Ponudba
STROJNI OMETI
Strojni omet na hiši, gladki strojni omet, strojni omet na faže in špric, premaz za oprijem, pištola za nanos ometa, strojno ometavanje sten, ponudnik strojnih ometov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja LJUBLJANA-POLJE , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Kašeljska cesta 53a, 1260 LJUBLJANA-POLJE
Zakaj izbrati ZOKI d.o.o. zidarstvo in fasaderstvo?


10
odlična ocena podjetja
15
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Zidarstvo in fasaderstvo,adaptacija,podiranje,pozi:

Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo