Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš EVROPUS, podjetje za inženiring, gradbeništvo, projektiranje in trgovino d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


EVROPUS, podjetje za inženiring, gradbeništvo, projektiranje in trgovino d.o.o.

EVROPUS, PODJETJE ZA INŽENIRING, GRADBENIŠTVO, PROJEKTIRANJE IN TRGOVINO D.O.O., ZGORNJA KUNGOTA

Gradbeništvo, gradbena dela, gradbeni inženiring. adaptacije, novogradnje

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, in drugje po Sloveniji

Jure Hlebič
predstavnik podjetja

Vršnik 14, 2201 Zgornja Kungota
Tel: 041 206 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2011
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 740.000 €

Smo zanesljivo in že več let delujoče podjetje na slovenskem trgu, katero za naše naročnike poskrbi, da je gradnja novega objekta zgrajena tako kot mora biti, se pravi v skladu z željami in interesi stranke ter v skladu z zakonskimi pravili, Projekt izvedemo vse od gradnje temelja in temeljne plošče pa vse tja do strehe oz. krovskih storitev. Za vas smo pripravljeni prevzeti tudi vsa zidarska dela, fasaderska ter slikopleskarska dela, na koncu pa uredimo tudi vašo zunanjo okolico.


Gradbena dela

Zgornja Kungota, Podravska

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

GRADBENA DELA
Prenova mansarde, gradnja hiše, kamnita škarpa, preboj za okno, betonske stopnice, betonska klet, temeljna plošča, hidroizolacija kleti, kvalitetna gradbena dela, ponudnik gradbenih storitev.

Ponudba
NOVOGRADNJA
Nova hiša, nadzidava, enodružinska hiša, stanovanjski dvojček, pisarne, betoniranje in zidanje, ponudnik gradbenih storitev.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

FASADE, FASADERSTVO
Fasada na novogradnji, nova fasada čez staro fasado, odstranjevanje fasade, napušč, cokel iz kulirplasta, izoliranje dimnika, silikonski zaključni sloj, fasada 15 cm, fasada lesena vlakna, dober fasadni sistem, podjetje za fasado.

Ponudba
PLESKAR, SLIKOPLESKARSTVO
Malanje hiše, pleskanje stanovanja izravnavanje in barvanje, kitanje in glajenje stropa, beljenje stene jupol, osvežitev fasade, barvanje napušča, barvanje podbojev vrat, pleskanje stropov in sten, natančen slikopleskar.

Ponudba
SUHOMONTAŽA
Suha gradnja, gipsanje, spuščen strop iz knaufa, pregradne stene iz mavčno kartonskih plošč, oblačenje stene z gipsom, knauf plošče mansarda, oblaganje napušča z mavčnimi ploščami, oblačenje v mavčne plošče, dober suhomontažer.

Ponudba
ESTRIHI
Klasični tlaki, estrihi z hitrim sušenjem, estrih polietilenska vlakna, estrih pri novogradnji, estrih pri prenovi poda, ugodni betonski estrihi, mojster za estrihe.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Koroška, Podravska, Pomurska, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Zgornja Kungota , Podravska in v okolici izvajamo:

Vršnik 14, 2201 Zgornja Kungota
Ocene
8.5/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati EVROPUS, podjetje za inženiring, gradbeništvo, projektiranje in trgovino d.o.o.?


8.5
odlična ocena podjetja
8
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Gradbeništvo, gradbena dela, gradbeni inženiring. adaptacije, novogradnje:

Koroška, Podravska, Pomurska, Savinjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo