Prijava v profil

kubix, Bozhin Miovski, s.p., Črnuče

Zaključna gradbena dela, Zunanje ureditve, Betoni

in drugje po Sloveniji
Za področje

  Božin Miovski
  predstavnik podjetja

  Črnuče, Osrednjeslovenska
  Tel: 0702626...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2018
  TRR: ni podatka

  Naše glavne dejavnosti obsegajo: 1.Slikopleskarstvo: armiranje sten (lepilo + mrežica), kitanje, glajenje in ravnanje sten, barvanje notranjih prostorov, barvanje fasad, barvanje kovine, barvanje oken in vrat ipd. 2.Keramičarstvo: izdelava hidroizolacij, polaganje ploščic, izdelava balkonov in teras ipd. 3.Suhomontaža (knauf): spuščen strop, predelne stene, izolacija in izdelava mansard, izdelava škatel za skrivanje cevi ipd. Poleg glavnih dejavnostih izvajamo tudi spremljajoče dejavnosti, kot so: manjše zazidave, manj obsežno vlivanje tlakov (estrih), zalivanje z izravnalno maso ipd. V kolikor je želja z vaše strani, prevzamemo tudi kompletno prenovo in vsa dela izvedemo sami ter s pomočjo preverjenih izvajalcev s katerimi redno sodelujemo.

  Ocene
  *Za podjetje smo prejeli še nekaj ocen, ki so vidne uporabnikom ob oddaji povpraševanja.
  Reference
  Pleskanje starejšega stanovanja - 2.del © kubix, Bozhin Miovski, s.p.

  Pleskanje starejšega stanovanja - 2.del

  .

  Pleskanje starejšega stanovanja - 1.del © kubix, Bozhin Miovski, s.p.

  Pleskanje starejšega stanovanja - 1.del

  Stanovanje, kot je razvidno iz slik, je bilo v zelo slabem stanju - veliko razpok (odstopajoča barva) in poškodbe sten. Na hodniku smo stari sloj barv...

  Bandažiranje, izravnava sten, pleskanje - 2.del © kubix, Bozhin Miovski, s.p.

  Bandažiranje, izravnava sten, pleskanje - 2.del

  .

  Bandažiranje, izravnava sten, pleskanje - 1.del © kubix, Bozhin Miovski, s.p.

  Bandažiranje, izravnava sten, pleskanje - 1.del

  Želja naročnika je bila, da se prepleskata dva nadstropja hiše, ki se je obnavljala. Potrebno je bilo še bandažirati stropove iz mavčno-kartonskih plo...

  Sanacija odkrušenega roba terase © kubix, Bozhin Miovski, s.p.

  Sanacija odkrušenega roba terase

  Zaradi starosti in neustrezne zaščite se je beton ob robu terase krušil. Stari - odpadajoči - beton smo odrezali do zdrave podlage ter smo dodatno arm...

  Tlakovanje dovozne poti © kubix, Bozhin Miovski, s.p.

  Tlakovanje dovozne poti

  Tlakovanje smo izvedeli tako, da je 10% naklon ob cesti v vzdolžni smeri dovozne poti v dolžini enega metra, s čem smo preprečili vdor meteorne vode s...

  Več projektov
  Kje in kaj delamo

  GRADBENA DELA

  Obnove in sanacije
  Prenova stanovanja. prenova hiše.
  Ponudba
  Prenova kopalnice
  Adaptacija kopalnice, prenova WCja, prenovitev sanitarij, izris kopalnice, montaža pip, ploščice za kopalnico, prenova vodovodnih inštalacij, električno talno gretje v kopalnici, vsa dela za prenovo kopalnice, specialisti za prenovo kopalnice.
  Ponudba
  Prenova mansarde
  Knauf v mansardi, izolacija strehe v mansardi, izolacija tal v mansardi (pohodno/nepohodno).
  Ponudba
  Prenova stanovanja
  Obnova stanovanja, adaptiranje stanovanja, kompletna rekonstrukcija stanovanja, hitra prenova stanovanja, načrt prenove, popis del prenove, obnova starega stanovanja, izvajalec za prenovo stanovanj.
  Ponudba
  Specializirana gradbena dela

  ZAKLJUČNA DELA

  Zaključna gradbena dela
  Pleskar, Slikopleskarstvo
  Pleskanje hiše, prepleskanje stanovanja, malanje stropa, barvanje sten, barvanje fasade s silikonsko barvo, barvanje ostrešja, malanje vrat, slikopleskarska dela, pleskarsko podjetje.
  Ponudba
  Suhomontaža
  Suhomontaža, polaganje knauf plošč, gips strop, mavčne pregradne stene, oblaganje stene z mavčno kartonskimi ploščami, knauf plošče mansarda, izolacija napušča in oblačenje v knauf, suhomontažna dela, podjetje za suho gradnjo.
  Ponudba

  TALNE OBLOGE

  Keramičar, Keramičarstvo
  Polaganje ploščic, keramične ploščice po tleh, celotna keramika po hiši, polaganje umetnega kamna, polaganje ploščic na zunanji terasi, polaganje keramike na balkonu, sanacija fug, stopnice keramika, polaganje keramike stanovanje, mojster za keramiko.
  Ponudba
  Ploščice
  Keramika za terase, mozaik ploščice, rustikalne keramične ploščice, keramične ploščice imitacija lesa, keramika v imitaciji lesa, kopalniške ploščice, talne ploščice za kuhinjo, velika izbira ploščic, podjetje za keramične ploščice.
  Ponudba
  Polaganje ploščic
  Talne keramične ploščice, polaganje stenskih keramičnih ploščic, nova keramika v kopalnici, polaganje keramike na balkonu, polaganje keramike, kvaliteten polagalec ploščic.
  Ponudba

  V bližini kraja Črnuče, Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati kubix, Bozhin Miovski, s.p.?


  9.9
  odlična ocena podjetja
  5
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Zaključna gradbena dela, Zunanje ureditve, Betoni:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo