Prijava v profil
Za področje
  odzivnost podjetja

  Pero Popović
  predstavnik podjetja

  Goriščnica, Podravska
  Tel: 0416462...

  Velikost ekipe: 4
  Projekti: manjši in srednji
  Ustanovitev: 1994
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Okvirni prihodki 2015: 110.000 €

  Pero Popović s.p., Goriščnica

  strojni ometi, estrihi, betonski tlaki

  Z večletnimi izkušnjami izvajamo polaganje standardnih strojnih tlakov in tlakov za talno ogrevanje.

  O podjetju

  Vse od ustanovitve našega podjetja je minilo že skoraj dvajset let in v tem času smo prepotovali dolgo pot. Pri tem smo pridobili vse potrebne izkušnje ter znanja, ki nam omogočajo, da našim strankam nudimo kakovostne in hitre storitve. Pred vsako dokončno odločitvijo vam seveda nudimo posvet ali brezplačno strokovno svetovanje.

  Ker verjamemo v kakovost naših storitev, vam nudimo tudi garancijo na izvedeno delo. Čeprav se naše podjetje nahaja v občini Gorišnica, so naše storitve dosegljive tudi za vas – delujemo namreč po vsej Sloveniji, saj tudi mi poznamo stari rek: Dober glas seže v deveto vas.

  Storitve

  Kvalitetno položeni strojni tlaki, spadajo med pomembnejše projekte v postopku vsake gradnje. Tega se v našem podjetju še kako zavedamo, kar dokazujejo rezultati našega dela in vložen trud. Specializirani smo namreč za polaganje estrihov za talno gretje, polagamo pa seveda tudi standardne strojne tlake. V kolikor so vaši obstoječi estrihi že dotrajani pa vam jih tudi obnovimo.
  Poleg polaganja strojnih tlakov pa za vas izdelujemo tudi strojne omete in opravimo različna manjša zidarska dela. Seveda svojim strankam zagotavljamo celostno storitev – za svoje delo dobavimo ves potreben gradbeni material, na koncu pa odpeljemo odpadnega.
  Naj bo torej projekt velik ali majhen, zahteven ali pa tudi ne, sprejeli bomo izziv in ga s pomočjo svojega strokovnega znanja čim bolj približali vašim željam.

  Estrihi

  Estrih je tankoslojni ploskovni gradbeni element relativno majhne debeline, izdelan iz projektiranega materiala in se neposredno polaga na nosilno podno konstrukcijo ali pa posredno na vmesno ločilno in izolacijsko plast tako, da lahko prenese predvideno obremenitev. Uporaben je kot tla, lahko pa nanj polagamo različne zaključne talne obloge. Pri pravilni sestavi tal estihi izboljšujejo toplotno izolativnost in zmanjšujejo jakost udarnega zvoka. Če je v estrihe vgrajeno tudi talno gretje, pa pripomorejo še k enakomerni porazdelitvi temperature v prostoru.

  Najpogostejši v uporabi so cementni estrihi. To so tankoslojni cementni, armiranocementni ali mikroarmiranocementni konstrukcijski elementi, izdelani iz cementne malte iz cementa, mineralnega agregata, vode ter po potrebi z dodatki drugih sredstev in mineralov za izboljšanje kakovosti estriha. Uporabljajo se povsod, kjer se zahtevajo trdnost, odpornost proti obrusu, nedrsnost, lep videz, odvajanje statične elektrike, trajnost, preprosto vzdrževanje in tako naprej.

  Brez naknadnih preplastitev se uporablja v kletnih prostorih, delavnicah, garažah, skladiščih, tovarniških prostorih, na zunanjih površinah idr.
  Z naknadnimi preplastitvami pa se uporablja v stanovanjski gradnji, za poslovne in pisarniške prostore, trgovine, kot nosilna plast za parket, keramično ali tekstilno oblogo, polimerne preplastitve in drugo.
  Seveda pa obstaja še vrsta drugih estrihov, ki se uporabljajo v različne namene in se razlikujejo tudi po pripravi in strukturi. V našem podjetju boste našli strokovno podprt kolektiv, ki svoje področje dejavnosti zelo dobro pozna ter se obenem zaveda pomembnosti zadovoljstva strank.

  V kolikor imate kakršnokoli vprašanje ali potrebujete strokovni nasvet pri odločitvah, ki jih terja vaš projekt, bodite brez skrbi, saj vse naše storitve vključujejo tudi svetovanje.

  Izvajanje estrihov

  Estrihe, strojne estrihe, strojne tlake izvedemo v krajih Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče – Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož,

  Ocene
  6 ocen
  Več ocen
  Kje in kaj delamo

  ZAKLJUČNA DELA

  Estrihi
  Cementni estrihi, estrihi z hitrim sušenjem, estrih jeklena vlakna, estrih novogradnja, estrih na leseni pod.
  Ponudba

  V bližini kraja Goriščnica, Podravska in v okolici izvajamo:

  Naše dejavnosti
  Estrihi
  Zakaj izbrati Pero Popović s.p.?


  10
  odlična ocena podjetja
  30
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Strojni ometi, estrihi, betonski tlaki:

  Podravska.
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo