Prijava v profil

ESCP D.O.O.

ESCP D.O.O., KRESNICE

polaganje kamna, tlakovcev, epoksi

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji

Srečko Skok
predstavnik podjetja

Zalog pri Kresnicah 4, 1281 Kresnice
Tel: 069 646...

Velikost ekipe: 3
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2018
TRR: ni podatka

Delamo predvsem polaganje naravnega kamna, tlakovcev, keramike, epoksi tlaki, izdelava in obdelava škarp. V gradbeništvu delujemo že 20 let. Smo majhno družinsko podjetje, trudimo se da so stranke zadovoljne. Smo fleksibilni. Dela se nebranimo, prevzamemo manjše in tudi malo večje projekte. Cenovno smo ugodni, glede na ostale ponudnike. Naša prednost je, da se hitro odzovemo na povpraševanje, smo zanesljivi in se držimo dogovora.


LJ
Ljubica K. je podal oceno za Escp d.o.o.
01. Aug 2019

Popravilo ugreznjenih tlakovcev pred garažo 4 m2

+ Prišli so izjemno hitro in se hitro prilagodili situaciji, pripeljali dodatni material in delo zaključili še isti dan.

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:
kamin © Escp d.o.o.

kamin

oblaganje stene z umetnim kamnom

zanima me več >
2 ogledov
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

OPORNI ZIDOVI
Oporni zid, betonski zid, zidani oporni zid, oporni zid iz škarpnikov, temeljenje škarpe, škarpe na vrtu, betonske škarpe, izvajalec škarp.

Ponudba
PODPORNI ZIDOVI
Betonski podporni zid, škarpa za ureditev terena, betonska škarpa za hišo, škarpa za ureditev brežine, škarpa iz kamenja, mojster za podporne zidove.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

POLAGANJE KAMNA
Lepljenje lomljenca, lepljenje naravnega kamna, obloga stopnic iz kamna, polaganje kamna na škarpo, zidar za polaganje kamna.

Ponudba
TLAKOVANJE
Prenova tlakovanega dvorišča, polaganje tlakovcev na parkirišču, tlakovanje pločnika, polaganje robnikov, tlakovanje s kockami, tlakovanje iz drevesnih debel, izkop in nasutje za tlakovanje, ugodno polaganje tlakovcev, mojster za polaganje tlakovcev.

Ponudba
UREJANJE OKOLICE

TALNE OBLOGE

DEKORATIVNI BETON, KVARC
Oplemeniteni betonski tlaki, tlak v garaži, izvajalec za industrijske tlake.

Ponudba
EPOKSI TLAKI
Polimerni tlaki, metakirlatni tlak, epoksi tlaki mat, dekorativni epoksi tlaki, epoksi tlaki na beton, epoksidni tlaki, podjetje za epoksi tlake.

Ponudba
KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
Keramičarska dela, keramične ploščice po tleh, celotna keramika po hiši, polaganje mozaika, zunanja terasa ploščice, polaganje ploščic na balkonu, fugiranje ploščic, stopnice keramika, polaganje stenske keramike, mojster za keramiko.

Ponudba
PLOŠČICE
POLAGANJE PLOŠČIC
Talne keramične ploščice, polaganje stenskih keramičnih ploščic, polaganje keramike v kopalnici, zunanje polaganje ploščic na terasah, polaganje keramičnih ploščic, kvaliteten polagalec ploščic.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Osrednjeslovenska, Savinjska, Italija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Kresnice , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Zalog pri Kresnicah 4, 1281 Kresnice
Ocene
9.2/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati Escp d.o.o.?


9.2
odlična ocena podjetja
Kje in kaj delamo

Polaganje kamna, tlakovcev, epoksi:

Gorenjska, Osrednjeslovenska, Savinjska, Italija,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo