Prijava v profil
ETERNIT SLOVENIJA, d.o.o.

ETERNIT SLOVENIJA, d.o.o., Deskle

Strešne kritine, fasadne plošče, vrt in design

Za področje


  predstavnik podjetja

  Deskle , Goriška
  Tel: 0539216...

  Eternit Slovenija d.o.o. je vodilna družba na področju jugovzhodne Evrope s proizvodnjo in trženjem visokokakovostnih in ekoloških vlaknocementnih strešnih in fasadnih izdelkov Swisspearl.

  Družba je prisotna na trgu s portfeljem treh prodajnih programov: strešnih kritin, fasadnih plošč ter izdelkov za vrt in interjer. Glavna dejavnost je proizvodnja vlaknocementnih valovitih strešnih plošč Valovitka® in Structa ter ročna izdelava zaključnih elementov za streho. Specializirana je tudi na področju trženja fasadnih plošč. Od leta 2002 je pooblaščena za popolno komercialno in tehnično podporo distributerjem vlaknocementnih fasadnih plošč in sistemov Swisspearl na področju jugovzhodne Evrope.

  Poleg slovenskega trga, ki predstavlja pomemben delež v skupni prodaji, so Eternitovi trgi tudi številne države v Evropi in Ameriki.

  Prvovrstno kakovost Eternitovih izdelkov zagotavlja svetovno znana švicarska tehnologija proizvodnje vlaknocementnih izdelkov, ki jo je po večletnih obsežnih raziskavah že v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja razvila družba Eternit iz Švice. Prav dolgoletna švicarska tradicija na eni strani ter dovzetnost mladega podjetja za potrebe sodobnega kupca na drugi strani, skupaj uresničujeta glavno poslanstvo družbe Eternit Slovenija, ki je v oskrbi porabnikov z odličnimi izdelki, neprestanem razvoju vlaknocementnega programa in internacionalizaciji.


  Fasadne plošče Swisspearl – fasadni sistemi prihodnosti

  Fasadne plošče Swisspearl – fasadni sistemi prihodnosti

  Fasada je končni element vsake stavbe. Pust prvi, trajni vtis. Gre za združitev arhitekturne ustvarjalnosti, trendov ter učinkovitosti. Vlaknocementne velikoformatne fasadne plošče Swisspearl so na razpolago v različnih zaključnih obdelavah in različnih velikosti. Zasnovane so po načelu prezračevanje fasade in se lahko pritrjujejo na leseno ali kovinsko podkonstrukcijo. Oblikovalske možnosti so neomejene.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 360+ uporabnikom
  KRITINA STRUCTA - Popolna streha za vašo hišo

  KRITINA STRUCTA - Popolna streha za vašo hišo

  Ste za vašo novo hišo že izbrali kritino? Kaj pa za prenovo vikenda? Se odločate med določenimi tipi kritin in vas zanimajo novosti in trendi? Za vas imamo dobre novice. Structa je nova vlaknocementna plošča proizvajalca Eternit Slovenija. Navdušuje s svojo tekočo geometrijo, trdnostjo in vzdržljivostjo. Medsebojni preplet valov in ravnine ustvarjata eleganten in strukturiran videz strehe. Proizvodni postopek, ki je preizkušen že vrsto let, zagotavlja tudi novim strešnim ploščam Structa najvišjo možno kakovost.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 193+ uporabnikom
  Ostrešje na hiši © ETERNIT SLOVENIJA, d.o.o.

  Ostrešje na hiši

  Postavljanje lesenega ostrešja za streho na novogradnji.

  Ostrešje na hiši © ETERNIT SLOVENIJA, d.o.o.

  Ostrešje na hiši

  Postavljanje lesenega ostrešja za streho na novogradnji.

  V bližini kraja Deskle , Goriška in v okolici izvajamo:

  Deskle , Goriška
  Zakaj izbrati ETERNIT SLOVENIJA, d.o.o.?


  9.7
  odlična ocena podjetja
  24
  let tradicije in izkušenj