Prijava v profil

ETERNIT SLOVENIJA, d.o.o.

Strešne kritine, fasadne plošče, vrt in design

ETERNIT SLOVENIJA, d.o.o.
Za področje


  predstavnik podjetja

  Deskle, Goriška
  Tel: 0539216...

  Eternit Slovenija d.o.o. je vodilna družba na področju jugovzhodne Evrope s proizvodnjo in trženjem visokokakovostnih in ekoloških vlaknocementnih strešnih in fasadnih izdelkov Swisspearl.

  Družba je prisotna na trgu s portfeljem treh prodajnih programov: strešnih kritin, fasadnih plošč ter izdelkov za vrt in interjer. Glavna dejavnost je proizvodnja vlaknocementnih valovitih strešnih plošč Valovitka® in Structa ter ročna izdelava zaključnih elementov za streho. Specializirana je tudi na področju trženja fasadnih plošč. Od leta 2002 je pooblaščena za popolno komercialno in tehnično podporo distributerjem vlaknocementnih fasadnih plošč in sistemov Swisspearl na področju jugovzhodne Evrope.

  Poleg slovenskega trga, ki predstavlja pomemben delež v skupni prodaji, so Eternitovi trgi tudi številne države v Evropi in Ameriki.

  Prvovrstno kakovost Eternitovih izdelkov zagotavlja svetovno znana švicarska tehnologija proizvodnje vlaknocementnih izdelkov, ki jo je po večletnih obsežnih raziskavah že v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja razvila družba Eternit iz Švice. Prav dolgoletna švicarska tradicija na eni strani ter dovzetnost mladega podjetja za potrebe sodobnega kupca na drugi strani, skupaj uresničujeta glavno poslanstvo družbe Eternit Slovenija, ki je v oskrbi porabnikov z odličnimi izdelki, neprestanem razvoju vlaknocementnega programa in internacionalizaciji.


  Nasveti
  Cvetlična korita iz vlaknocementa Swisspearl polepšajo vsak dom
  nasvet je koristil že 875+ uporabnikom
  Fasadne plošče Swisspearl – fasadni sistemi prihodnosti
  nasvet je koristil že 2037+ uporabnikom
  KRITINA STRUCTA - Popolna streha za vašo hišo
  nasvet je koristil že 1326+ uporabnikom

  V bližini kraja Deskle, Goriška in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati ETERNIT SLOVENIJA, d.o.o.?


  9.7
  odlična ocena podjetja
  25
  let tradicije in izkušenj