Prijava v profil
Emo Trade, proizvodno trgovsko podjetje d.o.o.

EMO TRADE, PROIZVODNO TRGOVSKO PODJETJE D.O.O., CELJE

zbiralniki odpadne vode za ponovno uporabo

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, in drugje po Sloveniji

g. Marcel Ropotar
predstavnik podjetja

Kovinarska ulica 8, 3000 Celje
Tel: 0419396...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1991
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 40.000 €

Podjetje Emo - trade, d.o.o. je zastopnik in izvajalec montaže naprave za zbiranje in čiščenje vode iz tuša in kadi, ki omogočajo ponovno uporabo vode za sanitarne odplake in pralni stroj. Strokovnjaki podjetja imajo že več kot petindvajset let izkušenj.


Z našo napravo, ki ni večja od hladilnika boste na pameten način varčevali z vodo in brez skrbi uporabljali vodo tudi za zalivanje vrta in pranje avtomobila ali polnjenje bazena.
Ponujamo tudi različne filtre za filtriranje vode v vašem domu, mehčalne naprave za mehčanje vode ter naprave za pripravo pitne vode - reverzne osmoze.

Drugo

Celje, Savinjska

Kje in kaj delamo

DRUGO

DRUGO
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Celje , Savinjska in v okolici izvajamo:

Naše dejavnosti
Drugo
Kovinarska ulica 8, 3000 Celje
Ocene
7.5/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Zbiralniki odpadne vode za ponovno uporabo:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo