Prijava v profil
ELEKTROINŠTALACIJE PETEK d.o.o.

ELEKTROINŠTALACIJE PETEK D.O.O., GROSUPLJE

Elektroinštalacije, ogrevanje z IR paneli, talno ogrevanje, računalniške mreže

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Alojz Petek
predstavnik podjetja

Gasilska cesta 11, 1290 Grosuplje
Tel: 041 635...

Velikost ekipe: 5
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2000
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 260.000 €

Smo podjetje, ki se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo na področju izvedbe elektroinštalacijskih del. Nudimo izvedbo vseh vrst elektroinštalacijskih del in strelovodnih sistemovn. Poleg izvedbe novih, nudimo tudi servisiranje ter vzdrževanje na že obstoječih elektroinštalacijah, opravljamo tudi meritve elektroinštalacij in strelovodnih sistemov. Se že veselimo sodelovanja z vami.


Nudimo izvedbo električnih inštalacij na vseh vrstah objektov, kot so stanovanjski objekti, poslovne stavbe ter industrijski objekti.Podjetje se skozi svojo zgodovino, zaradi nenehnega tehnološkega napredka na področju elektroinštalacij, neprestano prilagaja trgu ter njihovim potrebam.Poleg klasičnih elektroinštalacij vam nudimo tudi izvedbo inteligentnih inštalacij. Kljub vsem možnostim, ki jih nudijo moderne elektroinštalacije, je naša glavna skrb, da so električne inštalacije varne za naše stranke, končne uporabnike. S tem razlogom smo se v podjetju specializirali na področju meritev električnih inštalacij ter strelovodnih sistemov. Prav rezultati meritev nam podajo glavni podatek o tem, ali so izvedene električne inštalacije ustrezne.Poleg električnih inštalacij pa nudimo tudi izvedbo inštalacij računalniških mrežnih sistemov, inštalacije protivlomnih sistemov, inštalacije videonadzornih sistemov, inštalacije kontrole pristopa, inštalacije protipožarnih sistemov, inštalacije domofonskih sistemov.

Strelovodi

Grosuplje, Osrednjeslovenska

Kje in kaj delamo

STREHE

STRELOVODI
Nudimo izvedbo strelovoda na vseh vrstah objektov, kot so stanovanjski objekti, poslovne stavbe ter industrijski objekti. Po končanju del izvedemo tudi meritev strelovoda in izdamo dokazilo o ustreznosti.

Ponudba

INŠTALACIJE

ELEKTRIČNO TALNO GRETJE
Nudimo vam izvedbo električnega talnega gretja (zunanje ali notranje površine) ter izvedbo ogrevanja žlebov ter odtokov meteornih voda.

Ponudba
ELEKTROINŠTALACIJE, ELEKTRIČAR
Nudimo izvedbo električnih inštalacij na vseh vrstah objektov, kot so stanovanjski objekti, poslovne stavbe ter industrijski objekti. Poleg izvedbe novih, nudimo tudi vzdrževanje in servisiranje že obstoječih elektroinštalacij.

Ponudba
MERITVE ELEKTROINSTALACIJ
PAMETNE HIŠE
Inteligentna inštalacija ('pametna' hiša) predstavlja integracijo različnih sistemov, kot so razsvetljava, ogrevanje, avdio-video sistemi, senčenje, tehnično varovanje v smiselno celoto. Med prednostmi, ki nam jih ponujajo 'pametne' hiše, je na prvem mestu seveda udobje ter možnost oddaljenega opravljanja s pomočjo 'pametnega' telefona. Nudimo vam svetovanje in izvedbo inštalacij za 'pametne' hiše.

Ponudba
RAZSVETLJAVA
Razsvetljava hiše, poslovnega prostora, industrijskih objektov. Svetujemo vam pri izbiri svetil (lestenci, vgradna svetila, stenska in stropna svetila, vgradne talne luči...).

Ponudba
TELEKOMUNIKACIJE
Računalniška mreža predstavlja osnovo za komunikacijo in dostop do interneta v objektu. Nudimo izvedbo ožičenj za računalniško omrežje, televizijo, telefonijo, kamere, domofone, protivlomno zaščito, protipožarno zaščito, ipd.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Grosuplje , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Gasilska cesta 11, 1290 Grosuplje
Ocene
8.2/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati ELEKTROINŠTALACIJE PETEK d.o.o.?


8.2
odlična ocena podjetja
20
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Elektroinštalacije, ogrevanje z IR paneli, talno ogrevanje, računalniške mreže:

Gorenjska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo