Prijava v profil
Za področje

  Nives Klopčič Marčinko
  predstavnik podjetja

  Hoče, Podravska
  Tel: 0416768...

  Velikost ekipe: 7
  Projekti: manjši, srednji in veliki
  Ustanovitev: 1992
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Okvirni prihodki 2015: 850.000 €

  EXPERTO INTERNATIONAL proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o., Hoče

  Elektroinštalacijska dela, elektroinštalacije, novogradnja elektroinštalacij

  in drugje po Sloveniji

  V podjetju Experto se ukvarjamo s prodajo, svetovanjem in servisiranjem klimatskih naprav, prezračevalnih sistemov in toplotnih črpalk Toshiba, hladilnih sistemov Aermec, estetskega ogrevanja Coolheat, aktivno pa delujemo tudi na področju strojnih in električnih inštalacij, avtomatizacije in krmiljenja procesov, protipožarne zaščite in izvajanja inženiringa zaključnih gradbeno-obrtniških del. Ker smo zares zaupanja vredni mojstri, se Vam z veseljem priporočamo za izvedbo tovrstnih del.

  Podjetje Experto International d.o.o. je bilo kot družba z mešanim kapitalom ustanovljeno leta 1992. Skozi leta se je podjetje pod okriljem družbenikov – tuje domače pravne in fizične osebe – razvijalo in raslo ter dosegalo vse boljše rezultate na področju prodaje klimatskih naprav, prezračevalnih sistemov, toplotnih črpalk, hladilnih sistemov itd. Že več kot 20 let je Experto tudi ponosen avtoriziran partner podjetja Toshiba, in sicer na področju prodaje, svetovanja in servisiranja.
  Vizijo podjetja Experto International d.o.o., ki se glasi “V stiku s prihodnostjo”, vsi zaposleni uresničujemo s preverjeno učinkovito formulo za uspeh – to je kombinacija znanja (na podlagi dolgoletnih izkušenj) in sodobnih tehnoloških pristopov. V podjetju namreč stalno spremljamo razvoj tehnologije in strokovnih ter profesionalnih novosti in storitev na področju strojnih in električnih inštalacij, avtomatizacije in krmiljenja procesov, gradbenih materialov ter ostalih področij, povezanih s klimatskimi napravami, prezračevalnimi sistemi, toplotnimi črpalkami, hladilnimi sistemi ter z estetskim ogrevanjem. Zavedamo se, kakšen vpliv ima strokovno znanje in poznavanje tehnoloških trendov na uspeh in rast podjetja, zato se redno udeležujemo strokovnih seminarjev in sejmov tako doma kot v tujini.
  Kakovost produktov in storitev podjetja že leta prepoznavajo tako majhna kot tudi največja podjetja, in sicer na domačih tlet in v tujini. V našem podjetju se zavedamo vseh obveznosti, ki nas vežejo do naših kupcev in dobaviteljev, ter te obveznosti tudi vestno izpolnjujemo. Strinjamo se, da je samo zadovoljen kupec tudi dober kupec in zato je cilj podjetja ohranjati stik in dober odnos z obstoječimi strankami ter s kakovostno ponudbo pridobivati nove.
  Poleg same izvedbe storitev in prodaje produktov strankam nudimo tudi podporo in svetovanje na vseh področjih:
  • Projektiranje
  • Dobava opreme
  • Montaža
  • Nadzor
  • Servis opreme in instalacij
  • Vzdrževanje opreme in instalacij
  Več informacij o našem podjetju in reference so na volj na naši spletni strani: www.experto.si.


  Ocene
  Kje in kaj delamo

  INŠTALACIJE

  Klimatske naprave
  Klime, vgradnja klime, popravilo klimatske naprave, klasična klima, klima pod oknom, mobilna klima.
  Ponudba
  Ogrevanje
  Polaganje cevi talnega gretja, plošče stenskega gretja, premik radiatorja, montaža stropnega gretja, ogrevanje na plinski kotel, kotel na pelete, vgradnja peči na olje, dobava in montaža toplotne črpalke, strojnik.
  Ponudba
  Prezračevanje
  Prezračevanje pri prenovi hiše, rekuperacija za hišo, prezračevanje s klimatsko napravo, centralna rekuperacija, lokalno prezračevanje.
  Ponudba
  Solarni sistemi
  Solarno ogrevanje za toplo vodo, kolektorji za ogrevanje vode, kompletni solarni sistem, ploščati solarni kolektorji, prostostoječi sončni kolektorji, podjetje za sončne kolektorje.
  Ponudba
  Sončni kolektorji
  Kolektorji za sanitarno vodo in ogrevanje, ravni kolektorji, cevni vakumski kolektorji, celoten solarni sistem za ogrevanje in sanitarno vodo.
  Ponudba
  Stensko in stropno gretje
  Stensko gretje, stensko gretje zidana stena, stensko gretje z vodo, električno stensko ogrevanje.
  Ponudba
  Talno gretje
  Ploskovno ogrevanje, talno gretje na izolaciji, talno gretje s cevmi, električno talno gretje, talno ogrevanje v dnevnih prostorih, talno gretje v kopalnici, terasa s talnim gretjem, talno ogrevanje parket.
  Ponudba
  Toplotna črpalka
  Toplotna črpalka za novogradnjo, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda.
  Ponudba
  Vodovodar
  Vodovod pri hiši, kanalizacija v hiši, vodoinštalaterska dela, montaža odtoka, montaža kadi, cenovno ugoden novi vodovod, izvajalec vodovoda.
  Ponudba

  V bližini kraja Hoče, Podravska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati EXPERTO INTERNATIONAL proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  32
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Elektroinštalacijska dela, elektroinštalacije, novogradnja elektroinštalacij:

  Koroška, Podravska, Pomurska, Savinjska,
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo