Prijava v profil
EKOSOLAR VILIBALD KACIJAN S.P.

EKOSOLAR VILIBALD KACIJAN S.P. , JAKOBSKI DOL

tesarstvo, ključavničarstvo, toplotne črpalke

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica,
odzivnost podjetja

Denis
predstavnik podjetja

Zgornji Jakobski Dol 66, 2222 Jakobski Dol
Tel: 0401616...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2004
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 230.000 €

Smo ekipa vrhunskih mojstrov na področju izvedbe strojnih inštalacij. Za vas dobavimo in vgradimo: solarne sisteme za sanitarno vodo in ogrevanje, komplete, dobavimo in vgradimo tudi peči na leseno biomaso, dobavimo in vgradimo toplotne črpalke za ogrevanje in sanitarno vodo. Izvajamo pa tudi ostala zaključna dela na področju, strojnih inštalacij in opreme stanovanjskih objektov, kakor tudi vgradnja in dobava bioloških čistilnih naprav, zunanja kanalizacijska in vodovodna dela. Oddajte povpraševanje in obljubimo vam, da boste z nami in našo izvedbo dela več kot zadovoljni. MiS vam svetujemo, izračunamo, projektiramo in izdelamo ugodno ponudbo za vaše potrebe. Uredimo vam eko kredit in eko subvencijo, če se odločate za obnovljive vire.


Smo zastopnik Francoskega podjetja ATLANTIS. Nudimo vam kvalitetne toplotne črpalke evropske proizvodnje. Visoko temperaturne in srednje temperaturne: 5KW,6KW,8KW,10KW enofazne 230V in 11KW,14KW,16KW trifazne 400V. Dobava je možna z bojlerjem 190L, ali brez. Imamo licenco za zagon, servis in vzdrževanje.

EKOSOLAR VILIBALD KACIJAN S.P.
EKOSOLAR VILIBALD KACIJAN S.P. je pripravil referenco za področje Toplotna črpalka
26. Feb 2020
EKOSOLAR VILIBALD KACIJAN S.P.
EKOSOLAR VILIBALD KACIJAN S.P. je pripravil referenco za področje Toplotna črpalka
20. Feb 2018
Sanacija vile Mravljevi © EKOSOLAR VILIBALD KACIJAN S.P.

Sanacija vile Mravljevi

Razvod talnega in stenskega ogrevanja Variotherm. Razvod vodovodnega omrežja. Razvod odtočne instalacije. Biološka čistilna naprava H2E. Solarni si...

zanima me več >
34 ogledov
Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

KLIMATSKE NAPRAVE
Klimatske naprave, montaža klima naprave, popravilo klimatske naprave, stenska klima, klima pod oknom, prenosna klimatska naprava, VFR sistemi, klimatizacijski sistemi, ponudnik klimatskih naprav.

Ponudba
KOTLI NA BIOMASO
Kotli za drva, kotli na sekance in pelete.

Ponudba
OGREVANJE
Talno gretje, montaža stenskega gretja, gretje na radiatorje, montaža stropnega gretja, montaža plinskega kotla, vgradnja peči na pelete, montaža peči na olje.

Ponudba
PREZRAČEVANJE
Prezračevanje hiše, lokalni rekuperator, prezračevanje s split klimo, centralno prezračevanje, lokalna rekuperacija, kopalniški ventilator, zračni filter, hiša z rekuperacijo, ponudnik rekuperacije.

Ponudba
SOLARNI SISTEMI
Solarno ogrevanje za toplo vodo, kolektorji za hišo, kompletni solarni sistem, ploščati solarni kolektorji, samostojni sončni kolektorji, ponudnik solarnih sistemov.

Ponudba
TALNO GRETJE
Montaža talnega gretja, talno gretje s sistemskimi ploščami, talno gretje s cevmi, električno talno gretje, talno ogrevanje v dnevnih prostorih, talno gretje v kopalnici, talno gretje terase, talno ogrevanje parket.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za talno in radiatorsko gretje, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotna črpalka za novogradnjo.

Ponudba
VODOVODAR
Notranji vodovod, kanalizacija v hiši, vodoinštalaterska dela, montaža umivalnika, kvaliteten vodovod v stanovanju, vodoinštalater. Izvajamo s pooblaščenimi izvajalci.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Jakobski Dol , Podravska in v okolici izvajamo:

Zgornji Jakobski Dol 66, 2222 Jakobski Dol
Ocene
8.7/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati EKOSOLAR VILIBALD KACIJAN S.P. ?


8.7
odlična ocena podjetja
16
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Tesarstvo, ključavničarstvo, toplotne črpalke:

Podravska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo