Prijava v profil
ECODRY.SI, ECO - SANACIJA VLAGE IN ZIDNE PLESNI, ŠERBEC TOMAŽ s.p.

ECODRY.SI, ECO - SANACIJA VLAGE IN ZIDNE PLESNI, ŠERBEC TOMAŽ S.P., PTUJ

ECO sanacija kapilarne vlage in plesni

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Tomaž
predstavnik podjetja

Brstje 5b, 2250 Ptuj
Tel: 031 621...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2013
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Najboljše za ohranitev vaše stavbe. Razvlaževanje s sistemom Ecodry, nikoli več vlažnih, mokrih sten v kleti. Podjetje ECODRY Systeme GmbH je dejavno na področju trajnostne sanacije zidov in specializirano za razvoj rešitev na področju visokokakovostnega razvlaževanja zidov. ECODRY je podjetje, ki že vrsto let uspešno deluje pri sanaciji enodružinskih hiš, večdružinskih stavb, industrijskih poslopij, cerkva in stavb v javnem sektorju (šol, mestnih hiš ipd.) ter nacionalnih in mednarodnih arhitekturnih spomenikov. Uspeh sistema ECODRY se skriva v idealni kombinaciji tradicionalne, empirično ukoreninjene tehnologije in inovativnih elementov računalniške tehnologije. Pri postopku ECODRY se v ta namen ustvarjajo dinamična magnetna polja, ki prodirajo v zidove. Ta polja, ki nastajajo v sekvencah, delujejo posebej na zapletene postopke in fizikalna ravnotežja v kapilarah zidov, po katerih se prenaša voda. SMO EDINI, KI NUDIMO CELOTEN SISTEM SANACIJE KAPILARNE VLAGE, zato so bili razviti posebni ometi in barve, difuzijsko odprte in z veliko energetsko učinkovitostjo. Vemo, kaj zmoremo in obljubljamo samo rešitve, ki jih lahko tudi uresničimo. Zato dajemo velik pomen podrobni presoji škode. Naš postopek ni škodljiv za ljudi, živali in rastline in ne uporabljamo nobenih kemičnih preparatov in nobenih težkih tehnik. Naša cenovna politika je pregledna in poštena.


DA
Danica C. je podal oceno za ECODRY.SI, ECO - SANACIJA VLAGE IN ZIDNE PLESNI, ŠERBEC TOMAŽ s.p.
18. Jun 2019

Sanacija kapilarne vlage

+ So mi svetovali, opravili ogled, meritve in namestili Ecodry sistem. Rezultati bodo vidni čez eno leto, ko se ponovno opravijo meritve. Vse je bilo ok.

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:
ECODRY.SI, ECO - SANACIJA VLAGE IN ZIDNE PLESNI, ŠERBEC TOMAŽ s.p.
ECODRY.SI, ECO - SANACIJA VLAGE IN ZIDNE PLESNI, ŠERBEC TOMAŽ s.p. je pripravil referenco za področje Sanacija vlage
06. Sep 2019
ECODRY.SI, ECO - SANACIJA VLAGE IN ZIDNE PLESNI, ŠERBEC TOMAŽ s.p.
ECODRY.SI, ECO - SANACIJA VLAGE IN ZIDNE PLESNI, ŠERBEC TOMAŽ s.p. je pripravil referenco za področje Sanacija vlage
18. Dec 2018
zanima me več >
6 ogledov
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

HIDROIZOLACIJE TEMELJEV
Hidroizolacija temeljne plošče, hidroizolacija na temeljni plošči, hidroizolacija pod temeljno ploščo, hidroizoliranje temeljev, natančna izvedba hidroizolacij.

Ponudba
SANACIJA VLAGE
ECODRY razvlaževanje zidov Za vgradnjo patentiranih elektro-fizikalnih sistemov za razvlaževanje zidov ECODRY niso potrebni nobeni gradbeni ukrepi, razen električna oskrba in vgradnja naprav. Postopek ECODRY je bil razvit na podlagi elektro-fizikalnih postopkov razvlaževanja. Pri tem na zid, prizadet zaradi vlage, delujejo posebej usklajene dinamične sekvence magnetnih polj. Te delujejo specifično na zapletene strukture vodnih molekul v kapilarah vlažnega zidu. Postopek ECODRY na ta način pri dovolj dolgem učinkovanju vpliva tudi na kapilarni učinek v zidu. Iz trenda k letnemu naraščanju vlage v zidu z vsemi spremljajočimi škodami, kot so kristalizacija soli, odstopanje ometov in poškodbe barve, pride do konstantnega razvoja vedno bolj in bolj suhega zidu, pri čemer se poleg trenda spremembe potovanja vlage poveča tudi izhlapevanje iz zidu. Poleg zmanjševanja zidne vlage je v sklopu „celostne“ sanacije odločilna tudi pravilna in strokovna izbira sistema om

Ponudba

STAVBNO POHIŠTVO

OBNOVA STARIH OKEN
.Servis - zatesnitev starih oken Nekaj običajnih primerov zatesnitve starih oken. zamenjava iztrošenih tesnil v obstoječi utor z novimi tesnili rezkanje utora in montaža tesnil, običajno silkonskih primerno za lesena okna in vrata vseh izvedb Več informacij,...

Ponudba

INŠTALACIJE

IR PANELI
ELIAS IR - PATENTNO ZAŠČITEN SISTEM PROTI PLESNI Ni vlage = ni plesni! Do sedaj je bila borba s plesnijo težka, dolgotrajna in izjemno draga in na koncu vedno neuspešna, ker se je plesen vedno vračala. Elias sistem prosti plesni onemogoča ponovno pojavo plesni. Ko dobro izperemo razširjeno področje z ECOCALKOM, vgradimo sistem Elias proti plesni in problem smo rešili za stalno in na ta način boste lahko uživali v zdravem okolju.

Ponudba
PREZRAČEVANJE
ECOAIR 10.5 napreden, avtomatsko voden prezračevalni sistem Naloga naprave in vgrajene programske opreme je izračunavanje absolutne vlage znotraj in zunaj ter primerjava obeh izmerjenih vrednosti. V odvisnosti od rezultata primerjave in ob upoštevanju izmerjenih vrednosti CO2 v prostoru se s pomočjo programsko nastavljivega stikalnega cikla vklopi ventilator, ki je namenjen zmanjšanju vlage v notranjem prostoru in preprečevanju napačnega prezračevanja.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

OMETI
DOBAVLJAMO posebne omete. Podjetje ECODRY Systeme GmbH ima v svojem programu tri vlažne zidne omete, ki jih je razvila skupaj s svojimi vodilnimi partnerji. Vlažni zidni omet ECOPOR FMP-Z je osnovan na posebnem sistemu mikropor, ki je povezan z mrežo tankih kapilar. S tem se doseže približno 40-odstotna poroznost in velika izparilna površina, zaradi česar lahko morebitna vlaga izpari hitreje kot pa jo omet vsrkava (razen pri vodi pod pritiskom). Delovanje ometa je zagotovljeno ne glede na vsebnost vlage in soli v zidu – zato je primeren za vse vrste obremenjenosti z vlago. ECOPOR FMP-Z je dobavljen kot tovarniško suha malta in je sestavljen iz cementa, izbranih apnencev in posebnih dodatkov. Njegova razširitev je ECOPOR FMP- Z-F (fini omet). K našim ometom sodi tudi ECOPOR FMP-K za oskrbo spomenikov in gradbeno-biološke novogradnje. Ta vlažni zidni omet, osnovan na apnu, ima mnoge pozitivne lastnosti ometa ECOPOR FMP-Z in je prav tako razširjen. Tako je to proizvod za ce

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ptuj , Podravska in v okolici izvajamo:

Brstje 5b, 2250 Ptuj
Ocene
9.9/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati ECODRY.SI, ECO - SANACIJA VLAGE IN ZIDNE PLESNI, ŠERBEC TOMAŽ s.p.?


9.9
odlična ocena podjetja
7
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

ECO sanacija kapilarne vlage in plesni:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo