Prijava v profil

E2E, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.

E2E, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O., MARIBOR

klimatske naprave, toplotne črpalke, prezračevanje

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, in drugje po Sloveniji

Damjan Ragolič
predstavnik podjetja

Tržaška cesta 40, 2000 Maribor
Tel: 031 334...

Velikost ekipe: 6
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2013
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 3.460.000 €

Smo podjetje, ki se ukvarja s strojnimi inštalacijami. Nudimo toplotne črpalke, klimatske naprave, prezračevalne sisteme, konvektorje, talno ogrevanje in solarne sisteme ter pripravo izračunov, svetovanje in praktična izobraževanja. Poleg dobave visokokakovostne opreme nas odlikujejo znanje, večletne izkušnje pri prodaji in učinkovitost pri odpravljanju težav s področja obnovljivih virov (toplotnih črpalk, klimatskih naprav), ažurnost ter zanesljivost. Ekipa e2e poskrbi za kvalitetno in ustrezno ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v vašem domu. Z kvalitetno bivanje ni potrebna samo ustrezna temperatura, temveč tudi vlažnost in seveda čistost zraka, ki ga dihate. Ekipa e2e vam bo pomagala izbrati kompletno opremo za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, ki bo ustrezala vam in vaši hiši oziroma stanovanju.

Ocene
9.4/10
vse ocene

Klimatske naprave

Maribor, Podravska

Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

KLIMATSKE NAPRAVE
Klime, priklop klimatske naprave, popravilo klimatske naprave, klasična klima, talna klimatska naprava, mobilna klima, dobava in montaža klim, podjetje za klima naprave.

Ponudba
PREZRAČEVANJE
Prisilno prezračevanje, prezračevanje z rekuperacijo, klima naprava z možnostjo prezračevanja, centralno prezračevanje, prezračevanje posameznih prostorov, rekuperacija hiše, podjetje za izvedbo prezračevanja.

Ponudba
SOLARNI SISTEMI
Sončni sistem za ogrevanje vode, kolektorji za hišo, solarni paketi, klasični sončni kolektorji, samostojni sončni kolektorji, podjetje za sončne kolektorje.

Ponudba
TALNO GRETJE
Talno ogrevanje, talno gretje na izolaciji, vodno talno gretje, talno gretje s trakovi, talno gretje dnevna soba, talno ogrevanje kopalnice, terasa s talnim gretjem, talno gretje za parket.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za talno in radiatorsko gretje, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Osrednjeslovenska, Podravska, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Maribor , Podravska in v okolici izvajamo:

Tržaška cesta 40, 2000 Maribor
Zakaj izbrati E2E, trgovina in storitve, d.o.o.?


9.4
odlična ocena podjetja
7
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Klimatske naprave, toplotne črpalke, prezračevanje:

Osrednjeslovenska, Podravska, Savinjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo