Prijava v profil
Duval Inženiring d.o.o.

DUVAL INŽENIRING D.O.O., MARIBOR

Termografija, gradbeni nadzor, cenitve nepremičnin

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica,
odzivnost podjetja

Damjan Veselko
predstavnik podjetja

Vinarska ulica 5, 2000 Maribor
Tel: 041 716...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2007
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 40.000 €

Nudimo termovizijo (pregled toplotnih izgub in odkrivanja zamakanja), legalizacijo objektov, gradbeni nadzor, tehnično svetovanje in cenitve nepremičnin. Smo podjetje z več kot 22 letnimi izkušnjami. Za izvajanje termografskih pregledov smo certificirani s strani ameriškega proizvajalca kamer FLIR

Podjetje Duval Inženiring d.o.o je družinsko podjetje, ustanovljeno (sprva kot s.p.) leta 1999, s sedežem na Vinarski 5 v Mariboru. V vseh teh letih se je podjetje ukvarjalo z gradbenim inženiringom, strokovnim gradbenim nadzorom, izdelavo varnostnih načrtov, koordinacijo iz VZD na gradbiščih in cenitvami nepremičnin.Nadzor smo izvedli že na 150 različnih objektih in sicer na področju cest, kanalizacij, vodovoda, plinovoda in ostalih komunalnih vodih nizkih gradenj ter poslovnih objektih, skladiščnih objektih, halah, vrtcih, stanovanjskih objektih – novogradnjah in rekonstrukcijah (stanovanjskih bloki, individualne hiše, eno in več stanovanjske).Ukvarjamo se tudi s cenitvami nepremičnin ter termografijo, s katero ugotavljamo kje so toplotni mostovi, zakaj je plesen v stanovanju, preverjamo vgradnjo oken in ugotavljamo kje so mesta zamakanja talnega gretja in vodovodnih cevi. S termografijo pregledujemo tudi hladilne komore in ugotavljamo kje puščajo. Na slovenskem tržišču nastopamo največkrat kot nadzorniki nad gradnjo del za gradbeno obrtniška in instalacijska dela za znanega naročnika. Za nadzor nad strojnimi in elektro instalacijami že dolgo pogodbeno sodelujemo s strokovnjaki s področij strojnih in elektro del. Največ objektov, ki smo jih zgradili, je v okolici Maribora, nekaj pa jih je tudi po drugih krajih Slovenije.Podjetje se odlikuje po kratkih rokih, konkurenčnih cenah in po izredni kvaliteti.Vse dejavnosti našega podjetja so usmerjene v celotno izpolnjevanje zahtev, potreb, kot tudi pričakovanj naših naročnikov ter si prizadevamo za stalno izboljševanje kakovosti naših storitev.Zagotavljamo kakovostne storitve po konkurenčnih cenah in v dogovorjenih rokih. Pripravljeni smo se prilagoditi potrebam naročnikov in prilagoditi storitve tako, da le-te ustrezajo njihovim zahtevam.Izvajamo stalne izboljšave storitev in procesov ter pri tem uporabljamo najnovejše metode in učinkovita orodja. Vedno prisluhnemo individualnim željam naročnikov in jih tudi skupaj uresničujemo. Gradimo na sinergiji in multidisciplinarnih znanjih.Ključna usmeritev družbe je osvajanje novih znanj, zato z intenzivnim usposabljanjem in vključevanjem že navedenih zunanjih strokovnjakov zagotavljamo visoko pripravljenost pri izvajanju najzahtevnejših storitev.S strokovnim inženirskim znanjem uresničujemo najzahtevnejše gradnje.

Ocene
9.8/10
vse ocene

Cenitev nepremičnin

Maribor, Podravska

Kje in kaj delamo

PROJEKTIRANJE

CENITEV NEPREMIČNIN
Ocena vrednosti hiše, ocena tržne vrednosti parcele, ocena tržne vrednosti stanovanja, poslovnih prostorov ter izvedeniška mnenja.

Ponudba
GRADBENI NADZOR
Nadzor gradenj stanovanjskih hiš, vila blokov, poslovnih prostorov, nadzor gradbenih konstrukcij, zmanjšanje stroškov gradnje, pregled del izvajalcev. Poleg tega izvajamo tudi legalizacije objektov, od stanovanjskih hiš, stanovanj in poslovnih prostorov.

Ponudba
TERMOGRAFIJA
Termografija hiše, termografsko merjenje hiše, pregled toplotnih mostov, ugotavljanje vzrokov razvoja plesni, kontrola vgradnje oken, pregled hladilnih komor.

Ponudba
VARSTVO PRI DELU
Izdelujemo varnostne načrte, pisni sporazum in knjigo ukrepov za varno delo.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Maribor , Podravska in v okolici izvajamo:

Vinarska ulica 5, 2000 Maribor
Zakaj izbrati Duval Inženiring d.o.o.?


9.8
odlična ocena podjetja
13
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Termografija, gradbeni nadzor, cenitve nepremičnin:

Podravska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo