Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš SLOBODAN RANĐELOVIĆ S.P.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


SLOBODAN RANĐELOVIĆ S.P.

SLOBODAN RANĐELOVIĆ S.P. , GROSUPLJE

kovinski nadstrešek, INOX balkonska ograja, kovinsko okovje

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji

g. Slobodan
predstavnik podjetja

Velika Loka 1, 1290 Grosuplje
Tel: 041 526 ...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2005
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 150.000 €

Izdelujemo in montiramo različne inox ograje*, ter druge kovinske ograje (prašno barvane, plastificirane, pocinkane, bakrene). Prav tako izdelujemo kovinsko okovje in obrobe. Smo idealni partner za manjša podjetja, samostojne podjetnike in zasebne investitorje. * inox = nerjaveče jekloUporabljamo samo najboljši inox material. Vsi inox izdelki in jeklene konstrukcije, ki jih izdelujemo in montiramo, so oblikovani po načrtu uveljavljenega ahitekta. Varilci imamo ustrezne certifikate za varjenje. Zagotavljamo visoko estetsko in funkcionalno vrednost vaše investicije. To pa je dodana vrednost naših izdelkov, ki znatno presega morebnitne razlike v ceni med nami in morebitno cenejšo konkurenco.


SLOBODAN RANĐELOVIĆ S.P.
SLOBODAN RANĐELOVIĆ S.P. je pripravil referenco za področje Kovinske konstrukcije
06. Oct 2017
Kovinske stopnice © SLOBODAN RANĐELOVIĆ S.P.

Kovinske stopnice

Različne kovinske stopnice, pocinkane, prašno barvane, notranje ali zunanje.

zanima me več >
135 ogledov
SLOBODAN RANĐELOVIĆ S.P.
SLOBODAN RANĐELOVIĆ S.P. je pripravil referenco za področje Kovinske konstrukcije
06. Oct 2017
zanima me več >
43 ogledov
Kje in kaj delamo

KOVINARSKA DELA

INOX NADSTREŠNICE
INOX nosilne konstrukcije za različne namene, kot so pergole, stekleni nadstreški, stopnišča, pregradne stene, zimski vrtovi in drugo.

Ponudba
INOX OGRAJE
Izdelujemo raznovrstne inox balkonske ograje, francoske balkone in druge pasarske izdelke, kot so obrobe, nosilci in korita za rože iz nerjavečih inox materialov. Zunanje inox ograje vseh vrst, oblik in dolžin, ter funkcionalni pasarski izdelki. V ta program štejemo dvoriščne ograje izdelane iz poliranih inox materialov ali jeklene in galvansko zaščitene ograje. Ograje lahko imajo le kovinske prečke, da se skoznje vidi ali pa so zapolnjene na različne načine; kaljeno steklo, Fundermax plošče ali druga polnila, ki zakrivajo pogled sosedov. Notranje inox ograje vseh vrst in različni dekorativni in funkcionalni pasarski izdelki. Tudi ograje z vsemi vrstami lesenih ročajev zaradi toplejšega in prijetnejšega videza v notranjih prostorih. Med notranje ograje in opremo štejejo inox štopniščne ograje, obrobe, stopniščna držala, konzole, karnise in druga galanterija.

Ponudba
INOX STOPNICE
Izdelujemo raznovrstne kovinske stopniščne konstrukcije in celotne kovinske stopnice. Stopnice so lahko notranje ali zunanje, izdelane iz inoxa ali jeklene. Jeklene konstrukcije lahko cinkamo ali prašno barvamo (antracit ali drugo). Celotne stopnice so lahko izdelane tudi iz inoxa. Izdelujemo tudi vse vrste jeklenih ali inox spiralnih stopnic za notranjo uporabo, v kombinaciji z lesom ali v celoti kovinske.

Ponudba
KOVINSKE KONSTRUKCIJE
Izdelujemo različna inox vrata, pregradne rešetke, okenske rešetke ter motorizirana dvoriščna vrata iz jeklenih ali inox materialov. Različne vrtne obrobe, konzole in druga inox galanterija. Zunanja oprema je lahko jeklena in prašno barvana, cinkana ali v inox izvedbi. Dvoriščna vrata so lahko tudi zaprta pred pogledi s FunderMax ploščami ali drugačnim polnilom, skladno z željami naročnika in/ali projektom arhitekta.

Ponudba
KOVINSKE STOPNICE
Notranje kovinske stopnice, kovinske stopnice od zunaj, ravne kovinske stopnice, stopnice na L, U kovinske stopnice, stopnice z eno ramo, stopnice s podestom, spiralne kovinske stopnice, konzolne stopnice, strokovnjak za kovinske stopnice.

Ponudba
KOVINSKI NADSTREŠKI
Inox in kovinski nadstreški ter jeklene nosilne konstrukcije za različne namene. Konstrukcije so vroče cinkane, prašno barvane, mokro barvane ali peskane. V celoti sami izdelujemo tudi zelo priljubljene inox nadstreške s stekleno kritino - t.i. stekleni nadstreški. Naša skrb je tudi strokovna montaža nadstreška.

Ponudba
OBDELAVA KOVIN
jekleni stebri, nosilne konstrukcije in druga inox galanterija, kot so korita za rože, stojala za dežnike, stojala za kolesa, drogovi za zastave in podobno.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Grosuplje , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Velika Loka 1, 1290 Grosuplje
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati SLOBODAN RANĐELOVIĆ S.P. ?


10
odlična ocena podjetja
14
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Kovinski nadstrešek, INOX balkonska ograja, kovinsko okovje:

Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo