Prijava v profil
ALTURA, obrezovanje drevja, Domen Štular s.p.

ALTURA, obrezovanje drevja, Domen Štular s.p., Ljubljana

Višinsko obrezovanje, podiranje dreves, sečnja

Za področje
  odzivnost podjetja

  Domen Štular
  predstavnik podjetja

  Ljubljana , Osrednjeslovenska
  Tel: 041 574...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2020

  Smo podjetje, ki se ukvarja z višinskim obrezovanjem in podiranjem dreves ter z urejanjem okolice. Dresvesa so za nas zelo pomembna, zato je pomembno, da za njih tudi primerno skrbimo. Za delo uporabljamo specializirane plezalne tehnike ali pa dvižno košaro, odvisno od vrste dela in terena. Imam tudi mednarodne certifikate za obrezovanje, kar nam daje referenco za delo, vam pa zagotovilo, da bo delo oravljeno strokovno. Za delo imamo najnovejšo tehniko in opremo je moje delo hitro, varno in učinkovito.

  Nudimo:

  Višinsko obrezovanje dreves
  Drevesa se lahko obreže na različne načine kot so: dvig profila krošnja, umik od objektov (fasade, električne napeljave, garaže, ograje...). Pri obrezovanju je treba biti pazljiv, saj s prevelikimi rezi lahko drevo poškodujemo do te mere, da se začne sušiti in propade. S tem pa postane tudi nevaren za okolico. Pri obrezovanju pa je potrebno uporabljati strokovno opremo in jo tudi znati uporabljati. Arboristi vam to naredijo hitro in ugodno.

  Višinsko podiranje dreves
  V kolikor se drevesa res ne da ohraniti, pa naj bo to zaradi nevarnosti drevesa ali pa želje po manjšem drevesu je nujen posek. Zavedamo se da je delo z motorno žago že samo po sebi nevarno, ko pa govorimo še o delu na višini je to povsem druga zgodba. Ob neznanju lahko pride tudi do velike škode, kateri se ob najemu arborista plezalca lahko tudi izognemo. Za nas ni nič nemogoče, saj uporabljamo vso strokovno opremo, ki nam omogoča varno izvedbo dela, ne glede na to kaj se nahaja pod in okoli drevesa (bližina hiše, garaže, letnega vrta, ceste in drugih objektov).

  Obrezovanje žive meje
  Živo mejo obrezujemo enkrat do dvakrat letno odvisno od vrste žive meje. Dvakrat letno jo obrezujemo spomladi in poleti saj s tem spodbujamo gostoto in zdravo rast. Prvič jo obrezujemo nekje med sredino februarja in sredino marca, a le če temperature niso prenizke, saj se rane v mrazu počasneje zaraščajo, hkrati pa se manjše veje hitreje zlomijo. Pri prvem rezu nastavimo željeno širino in višino žive meje. Drugič rez opravimo v začetku poletja, ko še ni prevroče. Obrezovati ne smemo ob preveč žgočem soncu, saj lahko sonce ožge na sveže odrezane dele žive meje, ki se nato počasi posušijo. Pri obrezovanju je potrebno da so rezi čim bolj ravni in da ne preveč raztrgani, zato se določene vrste obrezuje tudi ročno ali pa kombinirano.

  Ocene
  9.8/10
  vse ocene
  Posek cedre © ALTURA, obrezovanje drevja, Domen Štular s.p.

  Posek cedre

  Zaradi obgljavljanja drevesa v preteklosti je bil posek nujen, saj je drevo ogrožalo hišo. Delali smo v vetru, kar nam je predstavljalo dodatno težavo...

  Posek smreke © ALTURA, obrezovanje drevja, Domen Štular s.p.

  Posek smreke

  Smreka je rastla skozi garažo in dvigovala ploščice v garaži, zato je bil potreben posek. Delo je bilo zahtevno, saj nismo smeli poškodovati garaže. K...

  Kje in kaj delamo

  ZUNANJA UREDITEV

  PODIRANJE DREVES
  Rezanje z motorno žago, barvanje na višini, čiščenje betona na višini, obnove in sanacije na višini, obrezovanje dreves, montaža konstrukcij na višini, odkup lesa, obžagovanje dreves, izkušeno gozdarstvo.

  Ponudba
  UREJANJE OKOLICE
  Kosenje trave, oblikovanje žive meje, čiščenje maha, polaganje nove trave, oblikovanje ribnika, oblikovanje rožne gredice, ureditev krajinske arhitekture, podjetje za krajinsko arhitekturo.

  Ponudba

  VZDRŽEVALNA IN DRUGA DELA

  VIŠINSKA DELA
  čiščenje oken in fasad s pomočjo dvižnih ploščadi in visečih košar, gradbeni odri, višinsko obrezovanje dreves, gradbena dela na višini, višinsko barvanje fasad, montaža reklamnih tabel, montaža snegobranov, montaža protigolobnih zaščit, montaža anten, čiščenje žlebov na višini, izvajanje višinskih del, izvajalci za višinska dela.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Ljubljana , Osrednjeslovenska
  Zakaj izbrati ALTURA, obrezovanje drevja, Domen Štular s.p.?


  9.8
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Višinsko obrezovanje, podiranje dreves, sečnja:

  Osrednjeslovenska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo