Prijava v profil

DLETO MIZARSKE STORITVE TONE D.O.O.

DLETO MIZARSKE STORITVE TONE D.O.O., KANAL

izdelava masivnega pohištva po meri in montaža

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,
odzivnost podjetja

Edvard Gerbec
predstavnik podjetja

Ravna 1, 5213 Kanal
Tel: 031 767...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2012
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 40.000 €

Družba Dleto mizarske storitve Tone d.o.o. ima dolgoletno tradicijo izdelave visokokakovostnega pohištva po meri. Specializirani so za uporabo masive, temu primerna pa je tudi kvaliteta in obstojnost pohištva. Izdelujejo kuhinje, spalnice, dnevne sobe in druge posamezne kose masivnega pohištva.


Dnevne sobe

Kanal, Goriška

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Pohištvo dnevne sobe po naročilu, klasična dnevna soba, dnevna soba v kmečkem stilu, dnevna soba MDF, pohištvo za dnevno sobo, regal za tv, ureditev dnevne sobe, ponudnik dnevnih sob.

Ponudba
KUHINJE
Moderna kuhinja po naročilu, klasična kuhinja, kuhinja po meri v klasičnem stilu, lesena kuhinja, kuhinjska plošča, kuhinjske fronte, kuhinje po meri, izvajalec kuhinj.

Ponudba
MASIVNO POHIŠTVO
Masiven les, pohištvo iz masivnega lesa, minimalstično masivno pohištvo, rustikalno masivno pohištvo, masivne jedilne mize, pohištvo iz masivnega lesa, mizarstvo za masivno pohištvo.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Splošno mizarstvo, pohištvo iz iverala, pohištvo iz furnirja, unikatno pohištvo, kvalitetno mizarstvo, mizarska delavnica.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo soba za otroka, pohištvo v mladinski sobi, miza in postelja v otroški sobi, otroške posteljice, pisalne mize za otroke, previjalne mize, mladinske sobe po meri, trgovina za otroške sobe.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Pohištvo po načrtih, oprema stanovanja po meri, oprema doma, izdelava pohištva po meri, mizar za pohištvo po naročilu.

Ponudba
SPALNICE
Postelja za spalnico po meri, nočne omarice po želji, spalniško pohištvo po meri, moderne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, masivne spalnice, zložljiva postelja po meri, oprema spalnice, ponudnik spalnic.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Kanal , Goriška in v okolici izvajamo:

Ravna 1, 5213 Kanal
Ocene
7.8/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Izdelava masivnega pohištva po meri in montaža:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo