Prijava v profil
Martin Selič s.p.

Martin Selič s.p., Griže

montaža, sanacija in obnova dimnika, kamini

in drugje po Sloveniji
Za področje
  odzivnost podjetja

  Martin Selič
  predstavnik podjetja

  Griže , Savinjska
  Tel: 031 634...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2014
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Okvirni prihodki 2015: 160.000 €

  Smo glavni pooblaščenec za montažo dimniških sistemov Schiedel. Nudimo montažo vseh vrst dimnikov proizvajalca Schiedel, sanacijo dimnika z enoslojno inox tuljavo ali s keramično cevjo, prodajo in vgradnjo kurilnih naprav ter še mnogo več. Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2014, naše izkušnje pa segajo že več kot 20 let nazaj, kjer sem prej delal za podizvajalca podjetja Schiedel d.o.o.Naša prednost so predvsem izkušnje, brezplačni ogledi, strokovnost, zanesljivost, ogromno referenc, sodelovanje s priznanimi gradbenimi podjetji in izdelovalci montažnih hiš, kot so Marles, Lumar, Jelovica, Rihter, Jaris in ostali. Naši produkti so certificirani, imajo visoko garancijo, izjavo o skladnosti materialov in ob pravilni uporabi je življenska doba produktov še veliko večja. Poleg tega pa smo tudi cenovno ugodni, kar je dodaten plus za naše stranke.Naš cilj je postati vodilno podjetje pri montaži dimnikov v Sloveniji, ter razširiti dober glas in kvalitetno storitev.

  Smo podjetje, ki se ukvarja predvsem z montažo in sanacijami dimovodnih ter kurilnih naprav. Poseben poudarek dajemo na požarno varnost in kvaliteto materijalov, zato sodelujemo samo z priznanimi podjetji na tem področju.Smo pooblaščeni monterji SCHIEDEL sistemov.Ker je varnost ljudi in objektov na prvem mestu,striktno sledimo smernicam SZPV 407.Našim strankam ponujamo celovito rešitev na področju dimovodnih in kurilnih naprav. Smo zanesljivi, hitri, cenovno ugodni in izvedemo svoje delo zelo kvalitetno. Zato imamo zelo veliko referenc in poslovnih partnerjev, ki sodelujejo z nami.V naši ponudbi storitev najdete: Keramične zidane dimnike Schiedel Uni ISO Plus za vse vrste goriv.Dimnike primerne za nizko-energijske in pasivne gradnje Schiedel Absolut.Popolnoma zrakotesen dimnik s certifikatom in odvodom jaška Schiedel ABSOLUT Xpert.Zidane dimnike s polkeramike Schiedel Stabil.Dimnik za plinske peči Schiedel Multi.Troslojne dimniške sisteme Schiedel ICS in Schiedel Kerastar ter slovenskega podjetja Merzelj.Sanacijske enoslojne dimnike Schiedel PPL in Merzelj.Schiedel Technoflex namenjene za zavite dimniške jaške.Različne vrste kaminov in kaminske peći različnih proizvajalcev in cenovnih razredov.Obzidavo kaminskih vložkov z različnimi materialiUstrezen priklop kamina na dimnik.Izdelava in zapiranje priklopov 90 ali 45 stopinj na obstoječem dimniku.Izdelava in menjava dimniških čistilnih vratic na dimniku s tuljavo.Zamenjava razbitega priključka dimnika Schiedel Uni ISO Plus.Pregled in analiza dimnika s kamero.Izračun ustreznosti dimnika za katerokoli kurilno napravo.Izdelava in varjenje priključkov na obstoječ inox dimnik.Edina stvar, ki je ne delamo je povrtavanje dimnikov in diamantno vrtanje prebojev sten.Za zaupanje se Vam zahvaljujemo! Martin Selič

  Poslovni partnerji

  Schiedel, Han-Les, Sam Dom, Marles, Lumar, Jelovica, Rihter, Eusiba, Oder, Vodeja, Eko Art, Merkur, Obnova, Kolektor...

  O nas

  Podjetje smo ustanovili marca 2014, ko smo se razšli s prejšnjim delodajalcem in odšli na svojo pot.

  Naše podjetje je pooblaščeno za montažo in sanacijo vseh dimniških sistemov Schiedel. Pooblaščeni monterji pa smo tudi za različne znamke kaminskih vložkov in peči.

  Imamo zaposlenega mojstra g. Miha, ki je že od prvega dne v podjetju Schiedel, skupaj več kot 40 let. Zato nam izkušenj ne manjka. Veliko damo na izobraževanje naših zaposlenih na področju dimnikov Schiedel, zato stalno to znanje obnavljamo. Skupaj sodelujemo in smo tudi pooblaščeni monterji podjetja Schiedel, ki je največje podjetje v evropi na področju dimnikov.

  Ker sledimo smernicam SZVP 407, je za nas zelo pomembno, da stranki izdelamo požarno varen dimnik in neodstopamo od pravil požarne varnosti. Zaupa nam ogromno gradbeniških podjetij in izdelovalcev montažnih hiš, kot so Marles, Lumar, Han Les, Jelovica, Rihter... Sodelovali smo tudi v večjih projektih, kot so večstanovanjski objekti Lj. Brdo, Črnuče, Rače...

  Delamo izključno s certificiranimi materiali in preverjenimi. Le na podlagi primerno vgrajenih in kvalitetnih materialov bo dolga življenska doba izdelka in ne bo nepotrebnih reklamacij izdelkov.

  Nismo najcenejši, vendar pa smo cenovno ugodni kar ponujamo. Prav tako pa izvedemo storitev kvalitetno in korektno. Na keramične dimnike Schiedel damo vsem novim strankam do 10% popusta, na inox Schiedel dimnike pa tudi do 20%.

  Dimniški sistemi Schiedel so različnega cenovnega razmerja, zato so primerni za vsak žep. Vsem potencialnim stranka izvedemo brezplačen ogled in pripravimo ponudbo. Delujemo po celotni sloveniji, tako da pot za nas ni ovira.

  V primeru da se odločite za naše storitve, se Vam zahvaljujemo za zaupanje.
  Direktor Martin Selič

  Dejavnosti

  Opravljamo dejavnosti:
  - Montaže Inox in Zidanih Keramičnih Dimnikov Schiedel.
  - Montaža dimnikov v lesenih objekt z dodatno protipožarno opcijo.
  - Montaža dimnikov za pasivne in nizkoenergetske objekte.
  - Montaža požarnih jaškov z Promatect AD40.
  - Sanacije ravnih in zavitih dimnikov z inox tuljavo.
  - Izdelava dimnih obrob za obstoječe dimnike.
  - Izdelava zaključka dimnika s pločevino, z imitacijo opeke ali drugih struktur in barv po želji stranke.
  - Montaža kamina Schiedel KingFire Parat z dimnikom Schiedel Absolut
  - Izbijanje šamotnih tuljav obstoječega dimnika in zamenjava z inox cevjo.
  - Prodaja in vgradnja kaminskih peči, kaminskih vložkov in lončenih peči priznanih znamk.
  - Specialna dela na dimniku ( Menjava priključkov in čistilnih vratc na obstoječem dimniku, zamenjava razbitega keramičnega priključka ali tuljave, izdelava novega priključka za peč in vratca. )
  - Ustrezno varen prehod dimnika skozi leseno steno z Schiedel Ignis Protect.
  - vgradnja kaminov s kaminsko oblogo ter priklop kamina na obstoječ dimnik.
  - Izdaja dokumenta o ustreznosti dimovodne naprave za kurilno napravo. (brezplačno za naše stranke)
  - Analiza stanja in pregled dimnika s kamero.
  - Sodelovanje s priznanimi izdelovalci gradbeništva in montažnih hiš.
  - Pooblaščeni monterji Schiedel

  Kje delamo

  Smo iz Savinjske doline in delujemo po celotni sloveniji.

  Vse o dimniških sistemih

  Vse o dimniških sistemih

  Kljub dodatni denarni investiciji pri prehodu na nov način ogrevanja ali zamenjavi kurilne naprave, je dimnik nujno potrebno posodobiti. Da bi se rešil ta problem so se na trgu že nekaj časa nazaj pojavile dimne tuljave iz povsem novih materialov. Vse kar vas zanima o dimnikih in njihovih sistemih lahko najdete tukaj.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 6926+ uporabnikom
  Ocene
  10/10
  vse ocene
  Troslojni Inox dimnik Schiedel ICS © Martin Selič s.p.

  Troslojni Inox dimnik Schiedel ICS

  Montaža troslojnih inox dimnikov Schiedel ICS po celotni Sloveniji.

  Zidani keramični dimniki Schiedel Uni ISO Plus © Martin Selič s.p.

  Zidani keramični dimniki Schiedel Uni ISO Plus

  Smo pooblaščeni monterji podjetja Schiedel. Montažo keramičnih dimnikov izvajamo po celotni Sloveniji. Keramični dimniki so namenjeni popolnoma v...

  Kje in kaj delamo

  GRADBENA DELA

  POZIDAVA DIMNIKOV
  Največ prodanih dimnikov pri nas je zidanih keramičnih dimnikov Schiedel. Te dimnike odlikuje zelo dolga življenska doba. varnost, zanesljivost in garancijska doba do 30 let. Primerni so predvsem za novogradnjo, kot tudi za vgradnjo v dokončano hišo.

  Ponudba

  INŠTALACIJE

  INOX DIMNIKI
  Montaža inox dimnikov Schiedel je hitra in zanesljiva. Namenjeni so vsem vrstam kurilnih naprav in goriv. Ponujamo dva tipa troslojnih inox dimnikov Schiedel ICS in Schiedel Kerastar z notranjo tuljavo iz keramike. Ponujamo pa tudi enoslojne inox dimnike Schiedel za sanacijo dimnikov. Certificirani izdelki, z izjavami o skladnosti, 10 let garancije in dolga življenska doba je za kupca najboljša izbira.

  Ponudba
  KAMINI
  Prodamo in vgradimo Vam kakovosten kaminski vložek ali kaminsko peč na trda goriva oz. pelete. Poleg montaže in vgradnje kamina pa Vam nudimo tudi ustrezen dimnik, ki bo idealen za Vašo kurilno napravo.

  Ponudba
  KERAMIČNI DIMNIKI
  Dimnik iz keramike Schiedel , nizkoenergetski dimnik, koaksalni dimnik, zidanje klasičnega dimnika. Visoka 30 letna garancija, certifikat, izjave o skladnosti materialov, odporni na vžig saj, vodotesni, kislinsko odporni ter z dolgo življensko dobo.

  Ponudba
  SANACIJA DIMNIKA
  Sanacija dimnikov s certificiranim sanacijskim dimniškim sistemom z enoslojno inox cevjo podjetja Schiedel ali Merzelj. Saniramo tudi zavite dimniške jaške s sistemom Schiedel Technoflex. Sanacija dimnika je možna tudi s keramično cevjo, ki ima š

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Griže , Savinjska in v okolici izvajamo:

  Griže , Savinjska
  Zakaj izbrati Martin Selič s.p.?


  10
  odlična ocena podjetja
  8
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Montaža, sanacija in obnova dimnika, kamini:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo