Prijava v profil
DETA & CO. družba za proizvodnjo, storitve in trgovino, d.o.o.

DETA & CO. DRUŽBA ZA PROIZVODNJO, STORITVE IN TRGOVINO, D.O.O., RIBNICA

stopnišča,parketi,vhodna vrata,sušenje lesa,cnc

Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Sevnica, Žužemberk, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Andrej Tanko
predstavnik podjetja

Obrtna cona Ugar 30, 1310 Ribnica
Tel: 041 650...

Velikost ekipe: 28
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1998
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 3.200.000 €

Izdelujemo in nudimo bogat asortiment kvalitetnih parketov in sobnih vrat.Specializirani smo za izdelavo parketa in notranjih sobnih vrat, nudimo vam celostno storitev od svetovanja, izmere do montaže pravega parketa in sobnih vrat za vaš dom.


Podjetje Deta & Co. d.o.o. iz Ribnice ima 15-letno tradicijo v izdelavi klasičnega parketa. Naša proizvodnja obsega pretežno izdelavo hrastovega, jesenovega in bukovega parketa debeline 21 mm v različnih velikostih in kvalitetah. Izdelava parketa je delo, ki zahteva veliko natančnost našega osebja, kajti naš največji uspeh je zadovoljstvo naših strank. Po zmogljivostih radi ustrežemo željam stranke, z veseljem pa tudi svetujemo o pimernosti in prostorski usklajenosti.Zahtevnost strank se vedno znova povečuje, zato smo razširili našo paletno storitev in dodali še prodajo gotovih in lamelnih parketov. Da pa ne boste imeli skrbi z iskanjem parketarja, vam na vašo željo parket tudi položimo.Z visoko zastavljenimi cilji, timskim odnosom in prilagajnjem željam stranke ter dolgoročno vizijo ostajamo eno izmed vodilnih podjetih v proizvodnji parketa v Sloveniji.Notranja vrata izdelujemo v izvedbi z zakritimi nasadili, magnetno ključavnico (tiho zapiranje) in ravno obrezanim krilom, kar ponuja z linijo brez preklopa aktualen in moderen videz. Vrata so primerna tako za stanovanjske kot za poslovne prostore. Proizvodnja po meri in možnost izbire različnih vrst furnirja, barv in oblik omogočata prilagoditev vrat vsakemu okusu. notranja sobna vrataSredica vratnega krila je iz perforirane iverna plošče, kar omogoča boljšo zvočno izolativnost. Za izboljšanje zvočne izolativnosti in zaščito pred prepihom je možna vgradnja talnega tesnila.

DETA & CO. družba za proizvodnjo, storitve in trgovino, d.o.o.
DETA & CO. družba za proizvodnjo, storitve in trgovino, d.o.o. je pripravil referenco za področje Notranja vrata
09. Jan 2019
Novogradnja © DETA & CO. družba za proizvodnjo, storitve in trgovino, d.o.o.

Novogradnja

Izdelava in montaža notranjih vrat, izdelava in polaganje parketa.

DETA & CO. družba za proizvodnjo, storitve in trgovino, d.o.o.
DETA & CO. družba za proizvodnjo, storitve in trgovino, d.o.o. je pripravil referenco za področje Notranja vrata
09. Jan 2019
Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

NOTRANJA VRATA
Notranja vrata izdelujemo v izvedbi z zakritimi nasadili, magnetno ključavnico (tiho zapiranje) in ravno obrezanim krilom, kar ponuja z linijo brez preklopa aktualen in moderen videz. Vrata so primerna tako za stanovanjske kot za poslovne prostore. Proizvodnja po meri in možnost izbire različnih vrst furnirja, barv in oblik omogočata prilagoditev vrat vsakemu okusu. notranja sobna vrata Sredica vratnega krila je iz perforirane iverna plošče, kar omogoča boljšo zvočno izolativnost. Za izboljšanje zvočne izolativnosti in zaščito pred prepihom je možna vgradnja talnega tesnila.

Ponudba

TALNE OBLOGE

PARKETARSTVO
Osvežitev parketa z lakiranjem in brušenjem, polaganje izgotovljenega parketa, polaganje industrijskega parketa, lepljenje masivnega parketa, polaganje masivnega parketa, polaganje parket letev, prenova oljenega parketa.

Ponudba
PARKETI
Večplastni gotovi parket, parket odporen na udarce, ploščični parket, letve pri zaključevanju parketa, parket na klik, velika izbira parketov, dobavitelj za parkete.

Ponudba
POLAGANJE PARKETA
Polaganje parketa z lepljenjem, polaganje na klik, polaganje parketa na keramiko, polaganje gotovega parketa, ponudba vseh vrst parketov, kvaliteten parketar.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Sevnica, Žužemberk, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska, Nemčija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ribnica , Slovenija in v okolici izvajamo:

Obrtna cona Ugar 30, 1310 Ribnica
Ocene
9.7/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati DETA & CO. družba za proizvodnjo, storitve in trgovino, d.o.o.?


9.7
odlična ocena podjetja
22
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Stopnišča,parketi,vhodna vrata,sušenje lesa,cnc :

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska, Nemčija,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo