Prijava v profil
Dejan Kikelj s.p.,zaključna dela

DEJAN KIKELJ S.P.,ZAKLJUČNA DELA, SLAP OB IDRIJCI

zaključna dela, suhomontaža, polaganje talne in stenske keramike, polaganje kamna, beljenje in ravnanje sten, izdelava krušnih peči, sanacija zidov

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,

Dejan Kikelj
predstavnik podjetja

Pečine 54, 5283 Slap Ob Idrijci
Tel: 031 437...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2010
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 30.000 €

Ukvarjamo se z zaključnimi gradbenimi deli, ki jih posebaj za vas izvedemo skrbno, kakovostno in natančno. V glavnem skrbimo za polaganje talne in stenske keramike ter polaganje kamna, niso pa nam tuja niti druga gradbena dela. Skrbimo tudi za kitanje, ravnanje, beljenje sten in stropa, sanacijo zidov, hidroizolacijo, tesnenje. Prav tako smo specializirani za pečarske storitve in vam izdelamo in zmontiramo krušne peči. Prav tako vam naredimo stenske in stropne obloge iz knaufa ter vam izdelamo predelne stene. Delujemo večinoma v širši okolici Tolmina in Bovca. Se priporočamo!

Prenova kopalnice

Slap ob Idrijci, Goriška

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

PRENOVA KOPALNICE
Prenova celotne kopalnice, montaža wc kotlička, obnova sanitarij, svetovanje za prenovo kopalnice, montaža kopalne kadi, polaganje keramike, prenova odtokov, talno gretje v kopalnici, kvalitetna prenova kopalnice, strokovnjaki za prenovo kopalnic.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

POLAGANJE KAMNA
Polaganje pohorskega lomljenca, lepljenje umetnega kamna, obloga stopnic iz kamna.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

PLESKAR, SLIKOPLESKARSTVO
Kompletno beljenje in kitanje hiše, pleskanje stanovanja izravnavanje in barvanje, kitanje in glajenje stropa, barvanje stene z belo barvo, osvežitev izgleda fasade, barvanje napušča, barvanje masivnih vrat.

Ponudba

TALNE OBLOGE

KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
Polaganje keramike, talne ploščice, keramika na novogradnji, polaganje naravnega kamna, polaganje ploščic na zunanji terasi, zunanja keramika balkon, fugiranje fug pri ploščicah, oblačenje stopnic s keramiko.

Ponudba
PEČARSTVO
Lončene peči, unikatne lončene peči, peči za peko pic, peči za kruh, vrtni kamini, zidanje štedilnika, kamini iz izdakov, mojster za pečarstvo.

Ponudba
POLAGANJE PLOŠČIC
Polaganje talnih ploščic, stenska keramika, nova keramika v kopalnici, polaganje keramike na balkonu, polaganje keramičnih ploščic, podjetje za polaganje keramike.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Slap Ob Idrijci , Goriška in v okolici izvajamo:

Pečine 54, 5283 Slap Ob Idrijci
Zakaj izbrati Dejan Kikelj s.p.,zaključna dela?


8.8
odlična ocena podjetja
10
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Zaključna dela, suhomontaža, polaganje talne in stenske keramike, polaganje kamna, beljenje in ravnanje sten, izdelava krušnih peči, sanacija zidov:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo