Prijava v profil
DEHUMIDA IZSUŠEVANJE OBJEKTOV MIRAN ŠUMAK S.P.

DEHUMIDA IZSUŠEVANJE OBJEKTOV MIRAN ŠUMAK S.P., GRIŽE

Gradbeno izsuševanje, Sanacije vodnih škod, Meritve gradbene vlage

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, in drugje po Sloveniji

Miran Šumak
predstavnik podjetja

Pongrac 119, 3302 Griže
Tel: 031 760...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 0
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Imamo bogate izkušnje, pridobljene doma in v tujini, ki so pogoj za optimalno rešitev na področju izsuševanja objektov. Za svoje storitve uporabljamo najsodobnejšo sušilno opremo in merilne instrumente vrhunske kakovosti.


Sanacije vodnih škod:

Pri sanaciji vodnih škod je potrebno takojšnje ukrepanje: Izčrpati obstoječo vodo in se izogniti nadaljnjemu prodiranju vode v materiale. Potreben je takojšen začetek prostorskega razvlaževanja za zaščito talnih oblog, pohištva in blaga.
Z izvrtinami v estrih omogočimo dovod suhega zraka, ki ga s posebnimi zračnimi turbinami vpihujemo
skozi estrih in izolacijo. Ekstremno suhi zrak se na svoji poti skozi vlažne materiale nasiči z vlago in pri delitacijskih režah izstopi v prostor. S pomočjo kondenzacijskih razvlaževalnikov se vlažen zrak spremeni v vodo, ki se nabira v posode ali pa direktno steče v odtok.
Po uspešnih končnih meritvah vlažnosti, se vstavi v izvrtine manjkajoča toplotna izolacija in se zapolnijo z posebno hitro sušečo maso, ki je suha v dveh urah, tako da se lahko takoj lahko začne obnova talnih oblog.


Meritve gradbene vlage:

Pred začetkom polaganja finalnih talnih oblog je pomembno izmeriti vlago v estrihih in stenah. Pri klasičnem parketu lahko ima estrih največ 2,0%CM vlage, pri bolj zahtevnih oblogah (zahtevni parket, guma, klasični parket pri talnem gretju…) pa tudi do 1,8%CM.
Meritve svetujemo pred polaganjem finalne obloge in ob ugotovitvi posledic vlažne zgradbe. Meritve opravljamo z karbitno metodo in z elektronskim instrumentom. Pomagamo vam odkriti mesto puščajoče vode.

Vlaga v bivalnih prostorih in pojav plesni negativno vplivata na zdravje uporabnikov. Kakovost življenja se zaradi tega občutno poslabša, bivalno ugodje prav tako. Pojav prekomerne vlage v prostorih in razvoj plesni na notranjih površinah vpliva na trajnost gradbenih elementov in notranje opreme ter veča obratovalne in vzdrževalne stroške zgradbe.
Zidna plesen oddaja v zrak spore, ki so škodljive za dihala, še posebno za astmatike.
Vidne je samo 1/3 plesni, 2/3 pa je skrite v materialih.


Gradbeno izsuševanje

V vsaki stavbi je med gradnjo in po njej prisotna relativno visoka vlažnost. V novogradnji se je lahko nabere do 20 % prostornine, to pomeni do 200 litrov vode na m³.
Pri pripravi betona, malte,ometa je za vezavo potrebna voda v velikih količinah.
Voda je potrebna tudi za ovlaževanje zidakov, betona in ometa.
Že izdelani elementi gradnje pogosto ohranijo znatno količino vode.
Vlažnost povzročajo tudi padavine med gradnjo.

Moderna gradnja zahteva pospešeno sušenje estrihov in sten. Samo suh objekt bo omogočil kvalitetno nadaljevanje gradnje in prijetno bivanje.

DEHUMIDA IZSUŠEVANJE OBJEKTOV MIRAN ŠUMAK S.P.
DEHUMIDA IZSUŠEVANJE OBJEKTOV MIRAN ŠUMAK S.P. je pripravil referenco za področje Sanacija vlage
24. Feb 2020
Sanacija vodne škode po dvigu podtalnice © DEHUMIDA IZSUŠEVANJE OBJEKTOV MIRAN ŠUMAK S.P.

Sanacija vodne škode po dvigu podtalnice

Ujeta voda pod estrihom se je začela kapilarno dvigati po steni, kar pomeni idealne pogoje za nastanek zdravju škodljive plesni. Za sušenje se je upor...

DEHUMIDA IZSUŠEVANJE OBJEKTOV MIRAN ŠUMAK S.P.
DEHUMIDA IZSUŠEVANJE OBJEKTOV MIRAN ŠUMAK S.P. je pripravil referenco za področje Sanacija vlage
24. Feb 2020
Kje in kaj delamo

PROJEKTIRANJE

TERMOGRAFIJA
Iskanje vodne škode s termo kamero, slikanje s termično kamero.

Ponudba

GRADBENA DELA

SANACIJA VLAGE
Sanacija vodnih škod, sušenje estrihov, izsuševanje izolacije, izsuševanje prostorov, podjetje za sanacijo vlage.

Ponudba
SPECIALIZIRANA GRADBENA DELA
Meritve gradbene vlage, Ogrevanje prostorov za pospešitev sušenja, Svetujemo pred polaganjem finalne obloge in ob ugotovitvi posledic vlažne zgradbe, Meritve opravljamo s karbitno metodo in z elektronskim instrumentom. Pomagamo vam odkriti mesto puščajoče vode.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Griže , Savinjska in v okolici izvajamo:

Pongrac 119, 3302 Griže
vse ocene
Kje in kaj delamo

Gradbeno izsuševanje, Sanacije vodnih škod, Meritve gradbene vlage :

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo