Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš David Zupanc S.P.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


DAVID ZUPANC S.P.

DAVID ZUPANC S.P., LJUBLJANA

Vrtanje, rezanje in brušenje betona ter hitra popravila in urejanje okolice!

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

David
predstavnik podjetja

Kantetova 5, 1000 Ljubljana
Tel: 041 930 ...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 0
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Diamantno vrtanje, rezanje in brušenje betona


Diamantno rezanje
Rezanje betona izvajamo z diamantno stensko krožno žago. Režemo do globine 52cm enostransko ali 104cm obojestransko. Diamantno rezanje je zelo natančno in hitro in pri delu ne povzroča nepotrebnih vibracij ali poškodb na obstoječih stenah, predvsem pa ne dviguje prahu saj se ob rezanju dovaja voda. Vodo se po potrebi sesa z vodnim sesalcem. Diamantno rezanje nam tako omogoča na milimeter natančen rez. Odrežemo pa tudi tik ob steni tako rečeno nulto in tudi pod kotom do 45o. Za rezanje z stensko žago potrebujemo trofazno elektriko, v primeru, da ni zadostne elektrike pa si pomagamo z agregatom.
Režemo odprtine za okna, vrata, dvigala, stopnice in jaške. Odrežemo in porušimo stene, terase, parapete, stebre, balkone, stopnišča, temelje....Izdelamo pa tudi razne kanale za inštalacije in kanalete.
Režemo tudi vse druge gradbene materijale od opeke, siporeksa in kamna. Za manjša dela imamo tudi manjše ročne žage, ki nam omogočajo rezanje do globine 27cm. Te so najbolj primerne tam kjer je zid opečnat in bo potrebna še dodatna zidarska obdelava nove odprtine.
Za rezanje talne plošče ali asfalta pa imamo talno žago. Žago se upravlja peš, je na bencinski motorni pogon z zmogljivostjo žaganja, do globine 20 cm.
Diamantno vrtanje
Diamantno kronsko vrtanje je natančna in učinkovita metoda, ki ponuja rešitev za ustvarjanje okroglih odprtin v betonu, opeki, siporeksu ali katerikoli drug gradbeni materijal brez dodatnih vibracij. Vrtamo od premera 16mm do 450mm in tudi pod kotom do 45o. Za vrtanje se uporablja diamantne kronske svedre, ki omogočajo vrtanje še tako trdega materijala in tudi železa. Ob vrtanju je prav tako potrebna voda za hlajenje diamantnih segmentov. To vodo pa tudi zelo učinkovito lovimo z posebnimi lovilci in vodnim sesalcem, zato ni nepotrebne umazanije. Tam pa kjer ne moremo klasično pritrditi vrtalne garniture na vložek pa imamo tudi vakumsko ploščo za pritrditev, ki omogoča pritrjevanje na ploščice, tlak ali drugo ravno površino. Imamo tudi ročno mašino za manjše preboje tu je pogojena velikost odprtine in materijal v katerega vrtamo.
Vrtanje je mogoče skozi stene, tla in tudi v strop. Vrtamo za prezračevanje, vodo in elektroinštalacije, jaške, dimnike, odtoke, statične ojačitve....
Diamantno brušenje
Diamantno brušenje odpravlja neravnine in pokaže lep videz betona. Grobo brušenje izvajamo za pripravo betonskih površin za malarsko obdelavo. Kjer pa je želen vidni brušen beton pa je potrebno večkratno brušenje, kitanje in fino brušenje. Za resnično lep in trajen videz pa je potreben še impregnacijski premaz, ki zapre betonske pore, da beton ne pije umazanije.

Rezanje  betona © David Zupanc S.P.

Rezanje betona

Rezanje betonskega nosilca za montažo dvižnih vrat.

zanima me več >
22 ogledov
Vrtanje © David Zupanc S.P.

Vrtanje

Vrtanje skozi betonsko opečno steno obloženo z stiroporjem, fi 260mm. Vrtanje za prezračevanje.

zanima me več >
24 ogledov
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

MANJŠE RUŠENJE
Izvajamo manjša rušilna dela kot so parapeti, manjši zidovi, rušenje kopalnice, štemanje tlakov... Materijal tudi odpeljemo.

Ponudba
VRTANJE, REZANJE BETONA
Rezanje in vrtanje armiranega betona, opeke in kamna. Izrez odprtine za vrata, okna, stopnišča... Odrežemo škarpo, balkon, parapet, ploščo... Izvrtamo vam luknjo za zračnik, za elektroinštalacije, vodovod... Vrtamo luknje do premera 450mm. Vrtamo lahko v zid, tla, strop ali pa pod kotom.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

UREJANJE OKOLICE
Košnja trave, striženje žive meje, obrezovanje dreves. Zasad novih rastlin.

Ponudba

VZDRŽEVALNA IN DRUGA DELA

MANJŠA HIŠNA POPRAVILA
Menjava pipe, menjava in čiščenje odtokov, priklop gospodinjskih aparatov, montaža svetil in menjava žarnic. Zahtevnejša hišniška dela. Pleskanje in kitanje sten v manjšem obsegu. Manjša hitra popravila pohištva. Obnova kovinskih elementov. Kombi prevoz stvari.

Ponudba
VZDRŽEVANJE
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska, Avstrija, Hrvaška, Italija, Madžarska, Nemčija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Kantetova 5, 1000 Ljubljana
vse ocene
Zakaj izbrati David Zupanc S.P.?


9.2
odlična ocena podjetja
2019
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Vrtanje, rezanje in brušenje betona ter hitra popravila in urejanje okolice!:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska, Avstrija, Hrvaška, Italija, Madžarska, Nemčija,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo