Prijava v profil
VODOVODNE, PLINSKE IN SANITARNE INŠTALACIJE DANILO SENEGAČNIK S.P.

VODOVODNE, PLINSKE IN SANITARNE INŠTALACIJE DANILO SENEGAČNIK S.P., Maribor

strojne inštalacije, centralno ogrevanje, montaža bojlerov, montaža in zagon toplotne črpalke, peči na pelete, olje, drva, vodovodne inštalacije

in drugje po Sloveniji
Za področje
  odzivnost podjetja

  Danilo Senegačnik
  predstavnik podjetja

  Maribor , Podravska
  Tel: 041 644...

  Velikost ekipe: 5
  Projekti: manjši in srednji
  Ustanovitev: 1994
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Moto podjetja DANILO SENEGAČNIK s.p. je, naj se vaš dan prične z nasmehom in konča v udobju. Ponujamo vam: obnove in izgradnje kopalnic, izgradnje centralnih sistemov, izgradnje talnega gretja, obnove in izgradnje vodovodnega omrežja, obnove in izgradnje kanalizacije, sanacije obstoječih strojnih inštalacij. Uredimo tudi montažo sanitarne opreme, kjer pa uporabljamo različne pa vendar kakovostne materiale. Kar lahko izpostavimo je še, da obljub ne le da jih dajemo, ampak jih tudi izpolnjujemo. Trudimo se slediti tehnološkemu napredku, odlikujeta pa nas tudi vztrajnost in delavnost. Strankam nudimo brezplačno svetovanje, katere materiale je najbolje vgraditi za vašo situacijo. Izdelamo pa tudi ponudbo za vse storitve, ki si jih želite opraviti. Realizacija dela poteha hitro, natančno, držimo pa se tudi dogovorjenih rokov za dokončanje del.

  Ocene
  10/10
  vse ocene
  Kje in kaj delamo

  GRADBENA DELA

  PRENOVA KOPALNICE
  Obnova kopalnice, prenova WCja, prenovitev sanitarij, načrt prenove kopalnice, kvalitetna prenova kopalnice, dober izvajalec za obnovo kopalnice.

  Ponudba

  INŠTALACIJE

  OGREVANJE
  Polaganje cevi talnega gretja, montaža stenskega gretja, zamenjava radiatorja, gretje na stropu, montaža plinskega kotla, peč na pelete, kotli na kurilno olje, kvalitetna vgradnja toplotne črpalke, izvajalec za ogrevanje.

  Ponudba
  PEČI NA DRVA, PEČI NA PELETE
  Klasični litoželezni kotli na polena, kotli za sekance.

  Ponudba
  SOLARNI SISTEMI
  Solarno ogrevanje za toplo vodo, kolektorji za ogrevanje vode, kompletni solarni sistem, klasični sončni kolektorji, prostostoječi sončni kolektorji, ponudnik solarnih sistemov.

  Ponudba
  SONČNI KOLEKTORJI
  Kolektorji za sanitarno vodo in ogrevanje, ploščati solarni kolektorji z bakrenim absorberjem, cevni sončni kolektorji za ogrevanje, solarni sistem s kolektorjem, raztezno posodo, hranilnikom toplote in sončno postajo.

  Ponudba
  STROJNE INŠTALACIJE
  Nova kotlovnica, sanacija kotlovnice, delilniki ogrevanja, kotlovnica toplotna črpalka.

  Ponudba
  TALNO GRETJE
  Montaža talnega gretja, talno gretje s sistemskimi ploščami, talno gretje na vodo, električno talno gretje, talno gretje dnevna soba, talno gretje v kopalnici, talno gretje proti zmrzovanju, talno gretje za parket.

  Ponudba
  TOPLOTNA ČRPALKA
  Toplotna črpalka za novogradnjo, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotna črpalka za novogradnjo.

  Ponudba
  VODOVODAR
  Notranji vodovod, kanalizacijska dela, vodovodna dela, montaža sanitarnih elementov, kvaliteten vodovod v stanovanju, vodovodarski izvajalec.

  Ponudba

  TALNE OBLOGE

  KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
  Keramičarska dela, keramične ploščice po tleh, keramika v hiši, polaganje gresa, keramika na terasi, zunanja keramika na balkonu, lepilo za ploščice, oblaganje keramike s ploščicami, keramika za kopalnico, talne ploščice za kuhinjo, natančna sanacija keramike, keramičar.

  Ponudba
  LAMINATI
  Laminatni parket, laminat v hiši, klik laminat, vodoodporen laminat, polaganje laminatov, podjetje za polaganje laminata.

  Ponudba
  POLAGANJE PARKETA
  Polaganje parketa z lepljenjem, polaganje na klik, polaganje na beton, polaganje gotovega parketa, brušenje parketa, polaganje vseh vrst parketov, parketarski mojster.

  Ponudba
  VINILNE TALNE OBLOGE
  Pvc podi, linolej talne obloge, lepljenje vinila, vinilni parket, polaganje linoleja, vse za vinilne talne obloge.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Podravska, Pomurska, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Maribor , Podravska in v okolici izvajamo:

  Maribor , Podravska
  Zakaj izbrati VODOVODNE, PLINSKE IN SANITARNE INŠTALACIJE DANILO SENEGAČNIK S.P.?


  10
  odlična ocena podjetja
  28
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Strojne inštalacije, centralno ogrevanje, montaža bojlerov, montaža in zagon toplotne črpalke, peči na pelete, olje, drva, vodovodne inštalacije:

  Podravska, Pomurska, Savinjska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo