Za področje

  PVC VHODNA VRATA, DA ALI NE?

  Članek je koristil že 1203+ uporabnikom
  Eden izmed pomembnih elementov, ki v našem bivalnem objektu mejijo z zunanjim svetom, so zagotovo vhodna vrata. Vhodna vrata uvrščamo med stavbno pohištvo. Pogosto videz vhodnih vrat in oken sovpada in je iz enakega materiala in enako stilsko obdelan. Velikokrat pa se zgodi, da na objektu vgrajujemo samo nova vhodna vrata, ostalo stavbno pohištvo pa ostaja nespremenjeno.
  Strokovni članek 1203
  bela plastična vrata so najpogosteje uporabljena.
  Imamo kar 413 izvajalcev za področje Vhodna vrata:

  1. NA KAJ BITI POZORNI, KO KUPUJETE VHODNA VRATA?

  Vhodna vrata so zrcalo vašega doma, opazi ga vsak sleherni obiskovalec. Poleg dovršenega estetskega vidika, morajo vhodna vrata kljubovati še varnostnim in izolacijskim zahtevam. Pomembna je dobra zvočna in toplotna izolacija vhodnih vrat, zaščita pred vlomom in stabilnost. Ključen varnostni element vhodnih vrat je močno okovje.

  2. IZBRATI ALI NE IZBRATI PVC VHODNIH VRAT?

  PVC je kot material izredno enostaven za vzdrževanje. Konstrukcija PVC vrat je običajno iz železa, kar zagotavlja trdnost in stabilnost. Negativna lastnost, ki jo povezujemo s PVC-jem je vsekakor njegova razgradnja. V kolikor se odločate za vrata, ki bodo oblečene v PVC, bodite pozorni ali so iz razgradljivih materialov. Nikakor vas ne sme zavesti ugodna cena. Ne glejte samo na vaše ugodje, ki ga prinašajo nova vrata ampak na daljšo kakovost bivanja v vašem domu.

  Plastika ali PVC je v preteklosti dodobra nadomestila les in dražji aluminij. Ali je bilo to primerno ali ne presodite sami. Sodobne folije s katerimi prekrijemo PVC omogočajo spremembo številnih lastnosti PVC-ja, med drugim tudi odpornost proti UV žarkom in raztezanje ob večjih temperaturnih spremembah. Plastika je material, ki visokim temperaturam v preteklosti ni najbolje kljuboval, prihajalo je do raztezanja materiala in posledično do ukrivljanja vratnih kril. Vrata se ob ponovni spremembi materiala niso več tesno zapirala. Sedaj temu ni več tako. Naj vas pri izbiri materiala vrat vodi zavzetost za ohranjanje neokrnjene narave in številnih izumirajočih živalskih vrst. Pri odločanju o nakupu PVC vhodnih vrat zato skrbno pretehtajte vse prednosti in slabosti.

  Vse popularnejša postajajo PVC vrata v imitaciji lesa.
  Vse popularnejša postajajo PVC vrata v imitaciji lesa.


  Strokovni članek 1203
  Avtor: Mojmojster
  Imamo kar 413 izvajalcev za področje Vhodna vrata:

  Kako so Vam koristile te informacije?


  DAIBAU MAGAZIN

  V vaš nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Imamo kar 413 izvajalcev za področje Vhodna vrata:

  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  Imamo kar 413 izvajalcev za področje Vhodna vrata
  10
  2

  Miroslav Erčulj s.p.

  Videm-Dobropolje
  9.9
  13

  Iža, inženiring stavbnega pohištva, Miha Borko s.p.

  Ljutomer
  10
  1

  DAMIJAN KOŠIČ S.P.

  Slovenske Konjice
  10
  27

  Hörmann Slovenija, d.o.o.

  Petrovče
  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE VHODNA VRATA?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane